@_Pit - jak masz FB to wbij się na MC Drivera - tam spotkasz ludzi, którzy latają nie tylko po MC, ale i innych imprezach.
Robią wyniki, zawstydzają droższe fury i frustrują przednionapędówki

Ewentualnie na forum też masz podgrupę.
ktory lepszy, do czego i dlaczego?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Głównie o to mi chodzi.solidmarian pisze: ↑21 wrz 2021, 7:15Prawda jest taka, że poza specjalnymi klasami w miata challenge na innych ogólnych track dayach, time atackach, superoesach, itp. mazda nie jest konkurencyjna i nie powalczysz o nic więcej jak fun z jazdy i umiejętności.
To tylko wynika z braku wiedzy i umiejętności mechaników, dla niektórych to poprostu czarna magia taki swap
Po primo nie napisałem, że nie masz doświadczenia w robieniu mx5, a założę się o butelkę dobrego trunku, że robisz i dużo mocniejsze, ciekawsze i bardziej wymagające od strony mechanicznej samochody, także nie wiem do czego bijesz. Secundo - nic nie szlifowałem, zapytałem pół żartem pół serio, samemu zaznaczając że pytanie jest z kategorii druciarstwo i wcale tego nie zrobiłem, a problemów z hamulcami żadnych nie mam, hamują jak należy. Oleju też nie zapomniałem sprawdzić ani dolać. Oczywiście ty wiesz lepiej czy coś robiłem z zawieszeniem i jaki miałem poziom oleju w świetnej jednostce 1.8, która jest ikoną bezawaryjności i padła tylko u mnie, cała reszta forum unika 1.8 jak ognia albo swapuje je na 2.0 i 2.5 jedynie dla sportudukat82 pisze: ↑24 wrz 2021, 18:43Tak się składa że też jestem na tym forum bo też posiadam mx5 co do wiedzy to jak ja robiłem mx5 to ty na dywan się wspinałeśZiolko73 pisze: ↑23 lip 2021, 18:03To tylko wynika z braku wiedzy i umiejętności mechaników, dla niektórych to poprostu czarna magia taki swapluki_92_92 pisze: ↑
Pff, mi w Jarson S Motorsport polecanym na forum powiedzieli, że nie zrobią mi swapa na 2.5 z powodu bo nie, bo to gówniany silnik i same problemy z nim są i jak chcę to mogą mi drugie 1.8 włożyć![]()
![]()
,a krytykowanie kogoś na podstawie pisania z kimś bo zapomniałeś sprawdzić /dolać olej jest mega słabe a pojęcie o robocie masz takie że połowa forum ciągnie z Ciebie łacha z szlifowaniem zacisków . Dobra rada najpierw się robi hamulce a nie od dupy strony robić moc bez zawieszenia, hamulcy ,szpery ps to może klepy by nie było
![]()