Panowie ja mam fabryczne radio i antena również się wysówa tylko nie mam żadnej zmieniarki poradiłem sobie inaczej wracając do tematu jeździłem kiedyś dosyć dużo 626 i powiem że tam było radio fabryczne z cd i również antena się wysówała myślę ze ten typ tak mam :neutral: chyba
A jak się dobrac do anteny
looki trzeba troche się pogimnastykować
1, wyciągnąć zatyczki od wykładziny w środku w bagażniku i wyjąć część
2, u mnie antena była przykręcona 1 śróbką w ddole przy samym nadkolu trzeba ją wykręcić.
3, trzeba również odkręcić ją od góry tz. nakrętke na masce do której jest specjalny klucz

ale można zastosować duże klesze żeby objąc to chromowane cudeńko UWAGA żeby nie zniszczyć chromu trzeba zastosować siakąś ścierkę albo irchę (się nie ślizga i jest lepsza)
4, potem troszkę poruszać i odłączyć kabelki odpływ wody i gotowe.
5, ale żeby zobaczyć jednak co jest nie tak trzeba jeszcze rozebrać cały mechanizm uwaga na plastikową linkę z ząbkami trudno raczej ją opanować

u mnie również się nie wysówał ale wystarczyło przesmarować wlewając do środka troche wd40 w środek tam gdzie jest ta fikuśna linkaa. A jak nie wystarczy również można sprawdzić czy silnik działa wtedy trzeba podłączyć bez anteny i posłuchać poprostu