Pozdro i powodzenia!
PS. Ja garażuje swoją, w Wawie, za 150 zł / msc więc macie strasznie drogi garaż

Moderatorzy: nick.es, Moderatorzy
nickesh v2.0 pisze:Tak sobie myślę... Był już ktoś z Klubu Miatą na Etnie? Wygląda super. Można normalnie wjechać na te serpentyny? Jak ruch, piesie, policja, radary?
Upalanie na Etnie? Da się?
SodiBydgoszcz pisze:nickesh v2.0 pisze:Tak sobie myślę... Był już ktoś z Klubu Miatą na Etnie? Wygląda super. Można normalnie wjechać na te serpentyny? Jak ruch, piesie, policja, radary?
Ja z Monią byliśmy wypożyczonym Focusem![]()
Serpentynami dojechaliśmy pod same dolne kratery.
Z tego co pamiętam to droga spoko, ruch mały, policji nie spotkaliśmy![]()
To, że wybrałem się tam w klapkach wcale nie oznacza, że było ciepło, spontan.
To był sierpień, w Taorminie z 30 stopni lekko licząc a na Etnie z 13![]()
I jak byście z Bari jechali na Kalabrię na prom w Villa San Giovanni to polecam zostać chociaż na jeden dzień w Scilli i tam spać. Pięknie tam jest!
pmcomp pisze:SodiBydgoszcz pisze:nickesh v2.0 pisze:Tak sobie myślę... Był już ktoś z Klubu Miatą na Etnie? Wygląda super. Można normalnie wjechać na te serpentyny? Jak ruch, piesie, policja, radary?
Ja z Monią byliśmy wypożyczonym Focusem![]()
Serpentynami dojechaliśmy pod same dolne kratery.
Z tego co pamiętam to droga spoko, ruch mały, policji nie spotkaliśmy![]()
To, że wybrałem się tam w klapkach wcale nie oznacza, że było ciepło, spontan.
To był sierpień, w Taorminie z 30 stopni lekko licząc a na Etnie z 13![]()
I jak byście z Bari jechali na Kalabrię na prom w Villa San Giovanni to polecam zostać chociaż na jeden dzień w Scilli i tam spać. Pięknie tam jest!
Aleś tych Miat natrzaskał w kolekcji. szacun. Czy ta niebieska z Avatara to projekt Fajfa?
nickesh v2.0 pisze:@mide_d, dzięki za cynk! Będę tam za trzy tygodnie. Chętnie przejadę tę trasę we właściwy sposób, Miatą![]()
![]()
Tylko, że nie jestem pewien, o której konkretnie drodze mówisz. Wskazałbyś to na mapie?
Aero50 pisze:Nie wrzucaj więcej tych zdjęć!Obrzydzasz mi jeszcze bardziej kolejny poniedziałek w robocie którą bym chętnie rzucił
![]()
nickesh v2.0 pisze:Ciupas, chyba pomyliłeś "Endless Top Down" z "Enddown Topless", co?
Faktycznie. Wcześniej myślałem, że chodzi o odcinek Kotor - Centynia. No cóż, na naszej trasie musimy omijać dosłownie tysiące miejsc, w których można by spędzić długie tygodnie i się nie nudzićDziubas pisze:To jakby sam Lovcen objechaliście. Przy Waszym tempie się nie dziwię.
Ale jeśli ktoś ma czas, to na sam Lovcen jest fajna droga zaczynająca się od Cetinje.
https://goo.gl/maps/EogqsRpJD5n
Rozpościera się stamtąd widok na większą część Czarnogóry.
Weź nie żartuj nawet... Wszystkie podpowiedzi i uwagi chłoniemy jak gąbka!Dziubas pisze:Mam nadzieję Nickesh, że nie masz mi za złe tej wrzutki, ale ja się zakochałem w tym rejonie i chciałbym tam wrócić MXem i tak ku pamięci dorzucam, bo z Twojej relacji będzie kawał poradnika, gdzie jechać.
nickesh v2.0 pisze:PS.Faktycznie. Wcześniej myślałem, że chodzi o odcinek Kotor - Centynia. No cóż, na naszej trasie musimy omijać dosłownie tysiące miejsc, w których można by spędzić długie tygodnie i się nie nudzićDziubas pisze:To jakby sam Lovcen objechaliście. Przy Waszym tempie się nie dziwię.
Ale jeśli ktoś ma czas, to na sam Lovcen jest fajna droga zaczynająca się od Cetinje.
https://goo.gl/maps/EogqsRpJD5n
Rozpościera się stamtąd widok na większą część Czarnogóry.Weź nie żartuj nawet... Wszystkie podpowiedzi i uwagi chłoniemy jak gąbka!Dziubas pisze:Mam nadzieję Nickesh, że nie masz mi za złe tej wrzutki, ale ja się zakochałem w tym rejonie i chciałbym tam wrócić MXem i tak ku pamięci dorzucam, bo z Twojej relacji będzie kawał poradnika, gdzie jechać.