Moderator: Moderatorzy
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Broda240z pisze:Witajcie!
Nazywam się Łukasz, mam 36 lat i jestem z Nieborowic koło Gliwic. Póki co nie mam jeszcze Mazdy ale choruję na nią od jakiegoś czasu i powoli nadchodzi moment że będę chciał wreszcie kupić. Interesuje mnie tylko i wyłącznie model NA, najlepiej do 92 roku. Mam nadzieję na forum znaleźć pomoc przy zakupie a najlepiej zaopiekować się egzemplarzem od jakiegoś forumowicza.
Pozdrawiam
Vander pisze:Dzień dobry, chciałbym się przywitać. Na imię mam Andrzej.
W sobotę miałem okazję po raz pierwszy zobaczyć moją soulRed ND w wersji skyPassion. Mam nadzieję odebrać ją w środę, nie sądziłem że czas może tak długo płynąć.....
Przyznam się, że jeszcze nigdy nie jeździłem mx'em, tak nie było również jazdy testowej...więc emocje rosną!
W związku z tym, że wybieramy się w podróż do Włoch na początku września mam pytanie, czy ktoś z kolegów ma wiedzę gdzie mógłbym kupić w Polsce boot-bag?
Pozdrawiam Andrzej.
mutra pisze:Vander pisze:Dzień dobry, chciałbym się przywitać. Na imię mam Andrzej.
W sobotę miałem okazję po raz pierwszy zobaczyć moją soulRed ND w wersji skyPassion. Mam nadzieję odebrać ją w środę, nie sądziłem że czas może tak długo płynąć.....
Przyznam się, że jeszcze nigdy nie jeździłem mx'em, tak nie było również jazdy testowej...więc emocje rosną!
W związku z tym, że wybieramy się w podróż do Włoch na początku września mam pytanie, czy ktoś z kolegów ma wiedzę gdzie mógłbym kupić w Polsce boot-bag?
Pozdrawiam Andrzej.
zerknij na MX5parts.co.uk. wysyłają na cały świat a funt stoi nisko teraz
http://www.mx5parts.co.uk/touring-c-397_437.html