Dżunior pisze:Capri to realizacja marzenia o youngtimerze. Miał być Saab 900 ale trafił się ciekawy Capric i tak już zostało. Jest ze mną od kilku dni i póki co to jedynie baza na klasyka (dobry stan podwozia, nadwozia, silnika i napędu). Pracowite wakacje w garażu i może pod koniec września będzie już co pokazać.

Na razie nie ma się czym chwalić.

Nie bądź taki, pokaż cokolwiek
EDIT:
UWAGA nastąpiła zmiana tematu i zmiana moich planów.
Zgodnie z tym co chłopcy pisali powyżej zastanawiam się nad trasą na przyszły tydzień, tj. planuje urlop z mx-5 i moją pilotką
Wystosowuje więc pytanie do Was drodzy czytelnicy, czy jest ktoś chętny na podobną drogą wszerz południowej Polski?
Z grubsza trasę planujemy w sposób następujący:
Lublin---> Kraków ----> Coś między Krakowem, a Wrocławiem

----> Może Wrocław

----> I apogeum Szklarska Poręba Szlakami Sudety Dirfy
Nie byłem na zlocie, toteż może poczuję samotnie atmosferę tego co działo się w Szklarskiej w maju.
Jednak fajnie by było, gdyby ktoś jeszcze chciał się z nami zabrać. Albo w podróż dalszą, albo spotkać z klubowiczami z Lublina w poszczególnych miastach (kraków, Wrocław i inne miejscowości po drodze)
Stąd więc mój apel - jesli jest ktoś chętny dołączyć do nas na kilka dni, na jeden dzień, na kilka godzin lub nawet kilkanaście minut to bardzo bym prosił o kontakt bo im więcej osób poznam w tej podrózy tym będę ją lepiej wspominał.
Z góry dzięki za info z Waszej strony