Grudzien19 pisze:co tu nie gra?
Wszystko gra, to klimatyzacja. Natomiast z wtyczką do zarówki reflektora masz jakąś rzeźbę zrobioną. Co tam autor miał na myśli ?
Po
eM
pytania różne...
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Grudzien19 pisze:co tu nie gra?
majkel pisze:Grudzien19 pisze:co tu nie gra?
Wszystko gra, to klimatyzacja. Natomiast z wtyczką do zarówki reflektora masz jakąś rzeźbę zrobioną. Co tam autor miał na myśli ?
Po
eM
Torpeda pisze:Tak na wszelki wypadek - po której stronie pojazdu powinna być tak nacięta tarcza hamulcowa...? Bo mam po prawej a to przeczy prawom fizyki (IMO)
Torpeda pisze:Majkel, właśnie wracam cała w smarzemiała być fotka dla niedowiarka ale next time
Nawdychalam sie napalmu, wystarczy na dziśale odp proszę czy moja subiektywna opinia nt praw fizyki jest tożsama z Twoja opinia/wiedza
)
michan pisze:Pytanko do osób które zmieniały lub cokolwiek robiły z sondą lambdą.
michan pisze:A ktoś może wie jak to nazwać lub ma numer części, bo nie mogę znaleźć?
Johnson pisze:Zdrowe (mam nadzieję) NBfl 1.6
Po bardziej żwawej wycieczce po obrotomierzu - tak do racjonalnych 5000-6000 troszkę wali w aucie (przy top down) spalenizną.
Czy to 'normalne' czy też powinienem to uznać za oznakę nadchodzącego problemu ?
I jeszcze jedno. Jak podniosę maskę to poza dźwiękiem silnika słychać takie bardzo regularne tykanie. Coś jak zegar ścienny tylko o troche większej częstotliwości - co to może być ?
Johnson pisze:I jeszcze jedno. Jak podniosę maskę to poza dźwiękiem silnika słychać takie bardzo regularne tykanie. Coś jak zegar ścienny tylko o troche większej częstotliwości - co to może być ?
Alan pisze:Nie masz wycieków oleju? Jak masz upaprany olejem silnik to po rozgrzaniu go może trochę śmierdzieć.
ols pisze:Johnson pisze:I jeszcze jedno. Jak podniosę maskę to poza dźwiękiem silnika słychać takie bardzo regularne tykanie. Coś jak zegar ścienny tylko o troche większej częstotliwości - co to może być ?
W NA to znaczy "dolej mi oleju".
Matsuda pisze:Witam , mam pytanie do osób które robiły swapa w NA na 1.8 NBFL. Jak wygląda sprawa obrotomierza? Można pozostać przy orginalnym z NA ?
Pozdro