RS pisze:Za tyle można kupić ARC Chambera używanego, nowy przyzwoity stożek jeszcze zostanie na kratę piwa.
+1
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
RS pisze:Za tyle można kupić ARC Chambera używanego, nowy przyzwoity stożek jeszcze zostanie na kratę piwa.
Alex pisze:nie traktujcie tego jak dolowanie ale jesli faktycznie komus zalezy na poprawie osiagow to nalezy to zmierzyc czyms lepszym niz dupohamownia. Mnie tez sie pare razy wydawalo ze "jest duzo lepiej!" ale juz po weryfikacji stoperem wyszlo ze guzik prawda bo jest jak bylo albo i nawet gorzej, tylko dzwiek powoduje ze sie czlowiek bardziej jara
koro13 pisze:a zapomnialem dodac - dzwiek , akustyka super- ale brak mocy i spalanie okrutnie wieksze to tak
Alan pisze:Widać rurę doprowadzającą chłodne powietrze ze zderzaka, więc podczas jazdy nie powinno być tak źle z temperaturą. Chociaż ja bym trochę bardziej obudował ten stożek od strony silnika.
koro13 pisze:jak mam pomierzyc temp,? mam doprowadzony dolot zimny z dziury w zderzaku spiro 80dziesiatka az do stozka to chyba chlodniejsze powietrze jak seria co ? tylko stozek mam chine , ale na stozku jest slabiutki dol i chlapie wiecej benzy co>?
koro13 pisze:a zapomnialem dodac - dzwiek , akustyka super- ale brak mocy i spalanie okrutnie wieksze to tak
szy pisze:nickesh pisze:Nie pomnę, że raz przejechałem jakieś 750 km na baku :>
z czego 350km na holu? :)
Nie chcę się powtarzać, bo już kilka dyskusji o tym było na forum, ale ogólnie to: austriacka autostrada, 20 stopni, kobieta za kierownicą, max 3,5 tys. obrotów i 110 km/h, dopompowane na 2,2 bara nowe, niezbyt szerokie opony i jeszcze może lepszej jakości paliwo (?). Co? Nie da się?koro13 pisze:dokladnie
nickesh pisze:Nie chcę się powtarzać, bo już kilka dyskusji o tym było na forum, ale ogólnie to: austriacka autostrada, 20 stopni, kobieta za kierownicą, max 3,5 tys. obrotów i 110 km/h, dopompowane na 2,2 bara nowe, niezbyt szerokie opony i jeszcze może lepszej jakości paliwo (?). Co? Nie da się?