majkel pisze:Masakra. Kompletnie nie kumali o co chodzi i szli jak dzieci we mgle...
wszystko git ale pozwolę sobie jeszcze powrócić do tematu - majkel - może ty wiesz?\
przed wyjazdem na wakację musiałem odpiąć akumlator iiii... kur-a znowu zaczelo podbijać obroty tz jak auto się toczyło (nawet minimalnie) w tym do tyłu też obroty podskakiwały do 1300 rpm. jak stało wszystko ok , pojechałem tak na wakację - w sumie nic straszengo. po autostradach i luźnych drogach natukłem ponad 3500 km i nic - contans.
teraz co ciekawe - dzień po powrocie i walce z korkami w krakowie nagle się wszystko "naprawiło" - nic z tego nie rozumiem????
co jeszcze bardziej ciekawe ilekroć występuję ten problem równolegle z nim pojawia się inny fake - zegar od ciśnienia oleju po włączeniu zapłonu "sam" podnosi się do wartości środkowej - czy ktoś kuma jaka może być korelacja między jednymi drugim i co może być przyczyną?
ta dysfunkcja o ile się pojawi ma charakter kosmetyczny ale jakoś zaciąłem się na tym i chciał bym to wyeliminować choćby z uwagi że całość auta zdaję się być "IDEALNA"
z góry dzięki za ewentualene sugestię
ps. oczywiście traz jak się "naprawiło" zegar oleju działa normalnie tz dobiero jak silnik zacznie pracować osiąga wartość