Jakie felgi ?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
ktoś wie co to za felgi?
niestety nie mam lepszych zdjęć, wiem tylko że 4x100, 15 cali, 7 albo 7,5j i et około 35.
Moja: http://bit.ly/1lFS57a
Advan?
Pozdr
Rafa
Pozdr
Rafa

matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Madzia 1.6 06.13-05.14
Biała Perła-Miti Stens 1.8 12.13-06.16
Bokken 1.8 Anni 09.16-12.16
funky pisze:no pacz, ale fail. A specjalnie na stronce sprawdzałem czy takie wychodziły...co z nimi nie teges?
parametry podane przez sprzedajacego sie nie zgadzały z tym co na stronie, pozatym powinny mieć dwa rozstawy i te fejki maja inaczej wyprofilowany środek. Ale to juz nie wazne mam coś innego

super lekkie koło jeszcze nie w tym sezonie

wiecie moze gdzie dokupie imbusy do felg? jakieś takie co by nie rdzewiały, to sa chyba 5mm, w dziurach jest normalny gwint.
White NA BP'95
To są Roty Attack, jakby się ktoś zastanawiał 
a tak w ogóle to są repliki Gram Lightsów 57 cz

a tak w ogóle to są repliki Gram Lightsów 57 cz
Moja: http://bit.ly/1lFS57a
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Magic
- Kontakt:
Uświadomcie mnie proszę, bo są na sprzedaż OZ Ultraleggera ale w konfiguracji możliwości montażu 4x100 lub 4x143. Nie wydaje mi się zeby był to oryginał a raczej replika. Występowały kiedykolwiek takie OZ? zazwyczaj dedykowany w oryginalnych jest jeden rozmiar bez dodatkowych otworów.
Poszukuje ciekawego koloru na felgi
Felgi to Oz 35th anniversary. Samochód w zielonym kolorze (18j grace mica). Jakieś pomysły? Mogę pomalować na czarno ale może są jakieś ciekawe propozycje
Sam nie bardzo mam koncepcje, jakiś pomarańcz/czerwień może? Złoto?

Była Zielona NB, obecnie ncfl.
- dark_knight
- Model: NC FL
- Wersja: 2.0
biel
-
- Donator
- Wersja: 20th Anniversary
Panowie, wiem ze juz napisaliście w tym poście już wszystko o rozmiarach felg- czyli co wejdzie a co tylko na siłę.
Ja mam fele opisaną 15x7 +25 czyli 15 o szerokości 7"i odsadzenie 25mm wiem ze się mieści tylko wygląda bardzo na styk- jest ok. Teraz tylko trzeba zrobić glebe, więc jeśli będzie to norma to pewnie -35 trzeba liczyć. Teraz normalne pytanie -BEDZIE TARŁO???
trzeba ustawić negatyw? zagiąć ranty? pozdrawiam
Ja mam fele opisaną 15x7 +25 czyli 15 o szerokości 7"i odsadzenie 25mm wiem ze się mieści tylko wygląda bardzo na styk- jest ok. Teraz tylko trzeba zrobić glebe, więc jeśli będzie to norma to pewnie -35 trzeba liczyć. Teraz normalne pytanie -BEDZIE TARŁO???

Wejdzie bez rolowania i negatywu,no może z 1 stopień.
Pozdr
Rafa
Pozdr
Rafa

matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Madzia 1.6 06.13-05.14
DEXTER pisze:15x7 ET25 i "na styk" ?To ja mam chyba jakieś inne nadkola.

Ja mam 15x7(żałuję,że nie 8

Pozdr
Rafa

Madzia 1.6 06.13-05.14
w takim razie NB maja troszke inaczej wyprofilowane nadkola, u mnie 15x7 et12 sa na równo z nadkolami przy negatywie +1 +1,5tył
i mysle ze z kolami na zero mogły by delikatnie wystawać. Zreszta czyba Arvi ma podobnie.
A to czy bedzie obcierac jeszcze od opony zalezy.
i mysle ze z kolami na zero mogły by delikatnie wystawać. Zreszta czyba Arvi ma podobnie.
White NA BP'95
- Arvi
- Junior Admin
- Model: NA
- Wersja: Tiny Tina Edition
ubek pisze:w takim razie NB maja troszke inaczej wyprofilowane nadkola, u mnie 15x7 et12 sa na równo z nadkolami przy negatywie +1 +1,5tył
Dokładnie to samo chciałem napisać

W NA na seryjnym zawieszeniu 15x7 ET12 z kołami 50 (kiedyś napisałem, że mam 55 - walnąłem się) na wertepach obciera lub z 'większym pasażerem' na byle dziurze

Kąty Ubek przedstawił idealne.
Myślałem nad przesiadką na 45 (powinno załatwić sprawę), ale na wiosnę wchodzę w B6 z drugiej generacji, więc olałem sprawę.

- dark_knight
- Wersja: 2.0
Ja mam 15x8 et25 w NA i koła są równo z budą. Rolowane nadkola to nic nie obciera.