owsiankasb pisze:nie ten dzial
Tak coś czułem

Tak rdza lubi mx5? ojoj niedobrze...
Odpowiedzi na najczęściej zadawane przez początkujących forumowiczy pytania
Moderator: Moderatorzy
police pisze:Tak rdza lubi mx5? ojoj niedobrze...
nobody pisze:brak elektroniki to byl w triumph spitfire, a silnik mx5 jest sterowany komputerowo
matpilch pisze:jeśli ktoś szuka informacji na ten temat, amerykanie służą pomocą, o tutaj:
http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=503084
ahahahahaha
RS pisze:Jeżeli uda ci się w tej kasie kupić ładną anni to będzie to najlepszy wybór. Jakby nie patrzeć dokładanie to zabawa i kolejne wydatki. Tylko do zakupu anni za 15k podchodziłbym z dużą dozą ostrożności.
yuka pisze:Witam. Tak jak w temacie . w najbliższym czasie planuje kupic swoje pierwsze auto, zastanawiałem sie nad mazdą mx5 drugiej generacji , ale ze jako nie znam sie za bardzo na roadsterach wiec pisze do was . jakie sa jej zalety i wady w sensie mechanicznym , ogólne opinie o aucie , czy to dobry pomysł zeby kupic to auto na swoje własne pierwsze , oraz na jakie rzeczy patrzyć przy kupnie tego auta . z góry dzieki za jakies info
yuka pisze:piszac na tym forum miałem nadzieje na rzetelne odpowiedzi a nie robienie sobie jaj :/
[ Dodano: 29-07-2013, 21:39 ]
dzieki
yuka pisze:Witam. Tak jak w temacie . w najbliższym czasie planuje kupic swoje pierwsze auto, zastanawiałem sie nad mazdą mx5 drugiej generacji , ale ze jako nie znam sie za bardzo na roadsterach wiec pisze do was . jakie sa jej zalety i wady w sensie mechanicznym , ogólne opinie o aucie , czy to dobry pomysł zeby kupic to auto na swoje własne pierwsze , oraz na jakie rzeczy patrzyć przy kupnie tego auta . z góry dzieki za jakies info
yuka pisze:piszac na tym forum miałem nadzieje na rzetelne odpowiedzi a nie robienie sobie jaj :/
[ Dodano: 29-07-2013, 21:39 ]
dzieki
tmx89 pisze:+1 uczy pokory i szacunku do RWD a pozatym wiele uczyRS pisze:mkr pisze: Czy jako pierwsze auto?
Warto. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony. To auto dobrze motywuje do pracy nad techniką jazdy i wiele wybacza.
fifomaniak pisze:to się nie uda. albo inaczej, uda się, ale źle skończy.
To samo myślałem. Kup lepiej tacie porządną, wychuchaną NBFL w wypaśnej wersji, a nie ładuj się na pole minowe.
SurfBoy23 pisze:trochę jest NC dostępnych poniżej 30k, które nie wyglądają ani na wyklepane, ani na rozklekotane
matpilch pisze:natomiast jeśli wystrzeliły poduchy, to bardzo trudno jest to zatuszować po stronie pasażera - warto sprawdzić.
SurfBoy23 pisze:matpilch,
jakiś pomysł, jak to sprawdzić, czy poduchy były wystrzelone ?
(bez mazdo-serwisowego komputera w kieszeni)