Dugie pytanie:
Czy ten mod jest również aplikowalny do NA?
pytania różne...
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Kurak pisze:No tak, z obrazka wynika że zwiera/rozwiera. Mógłby mnie ktoś naprowadzić na taki normalny czujnik?
Kurak pisze:Dorwanie oryginału z MX graniczy z cudem albo wymaga rozbicia banku.
Kurak pisze:Czy ten mod jest również aplikowalny do NA?
SponeR pisze:fajny zimowy mod i prosty jak budowa cepa
remik pisze:Jest ktoś na forum, kto ma Roll bar - TR Lane ale w wersji TD ?
carlo pisze:Gdzie mogę kupić uszczelki do pompy hamulcowej, chodzi mi o te przy zbiorniczku. Czy w aso dostanę coś takiego? Te reperaturki pompy co są na rynku nie zawierają tych uszczelek. Ktoś pomoże?
offthe pisze:tablicy rejestracyjnej przyczepianym do zęba
offthe pisze:bo przecież hak który był zamontowany nie musi być zdejmowany
wojteks pisze:dmk pisze:Prawo mówi o konieczności symetrycznego zamontowania tablicy,
Lub po lewej stronie (patrz Alfa Romeo). Przeszukaj forum, była dyskusja o tablicach i ich mocowaniach z przodu.
DEXTER pisze:Auto jeździ normalnie, nie ma żadnych bolesnych objawów
Błąd po wykasowaniu powraca.
Ktoś się z tym spotkał? Sonda do wymiany?
offthe pisze:Panowie i Panie, w czyim temacie była rozmowa o mocowaniu tablicy rejestracyjnej przyczepianym do zęba? Bo szykuje się na malowanie przedniego zderzaka to bym sobie odrazu zmienił położenie tablicy na takie mniej dziurawiące zderzak.
majkel pisze: Nie będzie podgrzewana, więc będzie dłużej "wstawać" i później podawać poprawne dane. W ruchu miejskim raczej nie powinno być problemów. Przynajmniej na razie, nie mam pojęcia co będzie w zimie przy bardzo siarczystych mrozach![]()
Speed pisze:majkel pisze: Nie będzie podgrzewana, więc będzie dłużej "wstawać" i później podawać poprawne dane. W ruchu miejskim raczej nie powinno być problemów. Przynajmniej na razie, nie mam pojęcia co będzie w zimie przy bardzo siarczystych mrozach![]()
Normalnie będzie, w końcu starsze konstrukcje mazdy nie miały podgrzewania i dalej jeżdżą ;
)
dmk pisze:hak, w sytuacji w której nie ciągniesz żadnej przyczepy, musi zostać odpięty - może zostać jego port, ale sam hak musi być demontowalny.
dmk pisze:Sondy bez podgrzewania mają nieco inną konstrukcję, więc bez generalizowania proszę
SponeR pisze:wszyscy mi mówią żeby to olać i przelecieć papierem 250
robić to ?
Speed pisze:różnią tym ze mają grzałkę
raffaq pisze:Panowie jak ściągnąć gałkę skrzyni biegów w 10 th ?? Musze rozwiązać jakoś sprawę z obracającą sie gałką bo staje się to już strasznie irytujące
raffaq pisze:Panowie jak ściągnąć gałkę skrzyni biegów w 10 th ?? Musze rozwiązać jakoś sprawę z obracającą sie gałką bo staje się to już strasznie irytujące