krzynio108 pisze: i starzy i młodzi
A o kim myślisz pisząc: starzy?
Ja mam wrażenie, że na tym forum są: bardzo młodzi, młodzi i pozostali, czyli Ci będący w okresie młodości okrzepłej.

Moderator: Moderatorzy
krzynio108 pisze:A powiedzcie mi gdzie byliście swymi mazdami najdalej
Tomai pisze:Dla mnie najdalej była Chorwacja. 1300 km z Poznania. W sumie podczas 7 dni przejechałem 3100 km. I wszystko w NA
irakleo pisze:Prawa noga drętwiała mi już po pokonaniu pierwszych 250km
irakleo pisze:upał nie do zniesienia - musiałem zamknąć dach i męczyć się bez klimy przez całą drogę
irakleo pisze:na wypady po zakupy bo w bagażniku NBFL mieszczą się jedynie dwie pary rolek i plecaczek
artur pisze:irakleo pisze:Prawa noga drętwiała mi już po pokonaniu pierwszych 250km
zgoda, ale ja mam ten problem w każdym aucie bez tempomatu, więc nie za bardzo traktowałbym to jako wadę
artur pisze:jak sobie na własne życzenie zrobiłeś saunę to się nie dziwiępewnie, że latem bez klimy jest gorąco, ale na pomysł zamknięcia dachu chyba sam bym nie wpadł - co chciałeś właściwie uzyskać?
artur pisze: do Miaty spokojnie wejdą supermarketowe zakupy na 2 tygodnie, więc na "wypady po zakupy" można nią jeździć
irakleo pisze:może potrafisz smażyć się w pełnym słońcu przez kilka godzin - ja niestety nie
irakleo pisze:dzisiaj już się nasłuchałem że czas najwyższy na zdjęcie hardtopu
krzynio108 pisze:A powiedzcie mi gdzie byliście swymi mazdami najdalej.
sebna pisze:Trupobag przyjechał dwa dni temu- zobaczymy czy uda się spakować bez niego. Madzia musi być lekka na kręte dróżki
sebna pisze:Irakleo Ty mnie nawet nie strasz bo za "kilka" dni jadę objechać kilka tysięcy kilometrów w tym dwa masywy górskie i setki km dróg nadmorskich miatką
swimmer pisze:irakleo pisze:może potrafisz smażyć się w pełnym słońcu przez kilka godzin - ja niestety nie
Na wyposażeniu każdej, normalnie jeżdżącej miaty, musi być krem z filtrem, bez niego nie idziena pierwszym moim ułężu zjarałem się jak indianin, normalnie ból i cierpienie.
Ja bardzo lubię miatą podróżować, problemów z miejscem nie mam