majkel_c pisze:Mam wersję papierową. To znaczy mam nadzieję że ją jeszcze mam. Jakieś 2 lata temu pożyczył ją kolega blaise i trzyma. Jak chcesz poczytać to go złap i mu wyrwij
Cóż

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
majkel_c pisze:Mam wersję papierową. To znaczy mam nadzieję że ją jeszcze mam. Jakieś 2 lata temu pożyczył ją kolega blaise i trzyma. Jak chcesz poczytać to go złap i mu wyrwij
sebna pisze:To jak będziesz miał startować to wystartujemy razem. Będzie raźniej i taniej
swimmer pisze:jak ktoś będzie chciał to piszcie
4Fan pisze:bo w przypadku małego doładowania 0,2-0-3 bara
swimmer pisze:Jest sens bawić się ze sprzęgłem elektromagnetycznym
swimmer pisze:niż przy normalnym bovie za kompresorem
swimmer pisze:Jeśli chodzi o podłączenie tej przepustnicy, różni się to jakoś mocno od tej z mx-5?
majkel_c pisze:Jeśli planujesz sterowanie z pomiarem masy powietrza przepływomierzem, wtedy nie powinieneś bova stosować.
swimmer pisze:A bypass taki jak przedtem opisywałem? Wyrównujący ciśnienie przed i po kompresorze?
swimmer pisze:czy w ogóle mi się pokiełbasiło
swimmer pisze:W którym miejscu powinienem zamontować przepływomierz, tak jak jest mniej więcej teraz czy po kompresorze?
swimmer pisze:m62 u nich dosyć popularny jest, mimo iż ich silniki kręcą się w złą stronę
swimmer pisze:majkel_c, jak tam Twój kompresor?
swimmer pisze: jest już cena dostępna dla prostego człowieka, 1999 złociszy.
swimmer pisze:Coldside z m45 0,5bar, hotside gt28 1bar i latasz
MEDYK pisze:Z góry dzięki za jakiekolwiek info.
Bardock pisze:będzie ładował chyba m62 bo wpsominał, że na sprzęgle będzie.
Bardock pisze:A jaki kompresor byłby potrzebny do 1.6 115 KM by dojść do tych 200 KM ? i o jakim doładowaniu wtedy mówimy?
Bardock pisze:swimmer na czym Ty byś stroił
arturo_tiburon pisze:pmcomp, ależ to jasne mysle że koledzy (tak jak ja) powoli sobie składają na kupce potrzebne części
pmcomp pisze:PSSSSSS2: wszystkim polecam wywalenie w kosmos połączenia kolektora dolotowego z przestrzenią gwiezdną pod deklem. Chyba że ktoś prosi się o kłopoty i chce nabić kabzę Kuflowi lub Brożynowi .
Kitson pisze:co masz na myśli?