[Łódź] spoty MX-5 >Łódź i okolice
w każdy czwartek ul.Politechniki pod halą godz. 19 30 zapraszam
Moderator: Moderatorzy
Słuchajcie jakby ktoś szukał to mam niepotrzebne 2 letnie opony 195/50/15 TOYO kupiłem je nowe jeździłem jeden sezon mają przebieg okolo 10 tyś km w maździe 323 i leżą w garażu. Nie pasują do żadnego mojego samochodu. Są jak nowe, nie uszkodzone nie naprawiane. Kosztowały około 200 zł za sztukę... teraz hmmm - oczekuję jakiś propozycji.
Odbiór tylko osobisty - możemy sie gdzieś w Łodzi umówić albo u mnie w domu.
Odbiór tylko osobisty - możemy sie gdzieś w Łodzi umówić albo u mnie w domu.
Hej wszystkim,
Jako że w manufakturze trwa do 17 kwietnia br. szumne Car show
w dodatku na rynku już stoją MXy mój NA, Kolczyka NB, i Dżuniorowa NC.
Proponuje spot w manu, może w sobote, może by dało się załatwic żeby MXy wjechały na rynek... co wy na to ??
ustawilibyśmy się czysci i wypucowani jak pogoda pozwoli ... na jakiś czas
Jako że w manufakturze trwa do 17 kwietnia br. szumne Car show
w dodatku na rynku już stoją MXy mój NA, Kolczyka NB, i Dżuniorowa NC.
Proponuje spot w manu, może w sobote, może by dało się załatwic żeby MXy wjechały na rynek... co wy na to ??
ustawilibyśmy się czysci i wypucowani jak pogoda pozwoli ... na jakiś czas
Akurat w sobotę jestem w Łodzi miatą 

-
- Model: NB
- Wersja: miracle
Dizajer, kopę lat, fanie by było się spotkać korzystając z okazji.
-
gadałem przed chwilą z kumplem, który odpowiada za stoisko z mazdami w manu. Powiedział mi, że może da się wykombinować wjazd na rynek:) musi tylko mniej więcej wiedzieć ile aut by wchodziło w grę? tak więc deklarujcie się mniej więcej.
wstępnie mu rzuciłem, że około 5 miat by wpadło.

wstępnie mu rzuciłem, że około 5 miat by wpadło.
Ja w zasadzie też choć zależy w jakich godzinach
najwyżej troszkę się spóźnię

-
Panowie i Panie. Dzisiaj dotarła do mnie wiadomość, że prawdopodobnie będziemy mogli wjechać na rynek w sobotę. Na pytanie ile aut może wjechać padła odpowiedź, że jak najwięcej:) Warunek jest jednak taki, że musimy konkretną liczbę aut oraz godzinę przybycia określić do jutra (piątek). Nie muszę chyba dopowiadać, że rozmawiamy tu tylko o mazdach mx-5:) (oj, dopowiedziałem:))
Co myślicie o godzinie 18:00??
ps. sprężamy się, jest okazja do fajnego, nietypowego spota więc liczę na, że uda się zebrać jakąś większą grupę:)
Co myślicie o godzinie 18:00??
ps. sprężamy się, jest okazja do fajnego, nietypowego spota więc liczę na, że uda się zebrać jakąś większą grupę:)