[Śląsk] spotkania regionalne
spociki
Moderator: Moderatorzy
jak chcesz, to się kiedyś zmówimy i pojedziemy miatami na narty w tatry... co Ty na to? tam jest sporo zakrętów, górek i pagórków nie wspominając o pewnym śniegu na drogach:D
Trasa bardzo podobała się zlotowiczom w lecie, a w zimie jest równie malownicza...
tylko nie chcę słyszeć, że daleko i na paliwo szkoda, bo to już nudne.
Trasa bardzo podobała się zlotowiczom w lecie, a w zimie jest równie malownicza...
AGENt pisze:jak chcesz, to się kiedyś zmówimy i pojedziemy miatami na narty w tatry... co Ty na to? tam jest sporo zakrętów, górek i pagórków nie wspominając o pewnym śniegu na drogach:D
ok, to kontynuujmy tutaj.
w zakopanem bywam dosc czesto, wiec to nie problem. nie wiozlem jeszcze miatą sprzetu, da sie to zrobic bez bagaznika?
miata lov!
do zakopca nie mam chęci, wolałbym w okolice Zuberca i Liptovskiego Mikulasa tudzież Basenovej. Ja woziłem swego czasu narty na bagażniku i skrzynkę z browarem, 140km/h... za tydzień w sobotę z rańca lub w niedzielę z samego rańca bardzo chętnie... czy ktoś jest za??
no wlasnie, tylko ja mam swoj sprzet w zakopanem :p
a inna kwestia to ze nie mam pomyslu (ani zadnego bagaznika) jak te narty/deske przewiezc.
i watpie zeby zebrala sie wieksza ekipa na taki wyjazd, skoro pod silesie trudno kogos wyciagnac...
a inna kwestia to ze nie mam pomyslu (ani zadnego bagaznika) jak te narty/deske przewiezc.
i watpie zeby zebrala sie wieksza ekipa na taki wyjazd, skoro pod silesie trudno kogos wyciagnac...
miata lov!
najwyżej weźmiemy sie moim i po sprawie:D
kiedy top down już dawno zaliczone, a na spota to zależy od terminów, mnie od środy nie ma.
Serdecznie zapraszamy wszystkie amatorskie załogi do udziału w cyklu imprez na chorzowskim Autodromie pod nazwą Do Azot i Nazot. W ramach cyklu odbędzie się 9 punktowanych rund, z których do klasyfikacji końcowej wliczanych będzie 7 najlepszych wyników. Imprezy odbywać się będą w formacie dwudniowym (trening + zawody).
Pierwsza runda odbędzie się 26.02 (trening) oraz 27.02 (zawody). Na trening zapraszamy 20, natomiast na zawody 40 załóg. Koszt startu to 30 zł za trening oraz 80 zł za zawody. W pakiecie dwudniowym cena wynosi 100 zł.
W ramach zawodów przygotowane zostaną 2 odcinki przejeżdżane dwukrotnie - łącznie 4 próby sportowe o długości całkowitej ok. 7 km.
Regulamin oraz formularz zgłoszeń do wypełnienia na stronie www.rallyborne.pl
Kalendarz 2011:
26/27 lutego - Runda I - Chorzów
26/27 marca - Runda II - Chorzów
28/29 maja - Runda III - Chorzów
25/26 czerwca - Runda IV - Chorzów
30/31 lipca - Runda V - Chorzów
27/28 sierpnia - Runda VI - Chorzów
24/25 września - Runda VII - Chorzów
29/30 października - Runda VIII - Chorzów
26/27 listopada - Runda IX - Chorzów
Pierwsza runda odbędzie się 26.02 (trening) oraz 27.02 (zawody). Na trening zapraszamy 20, natomiast na zawody 40 załóg. Koszt startu to 30 zł za trening oraz 80 zł za zawody. W pakiecie dwudniowym cena wynosi 100 zł.
W ramach zawodów przygotowane zostaną 2 odcinki przejeżdżane dwukrotnie - łącznie 4 próby sportowe o długości całkowitej ok. 7 km.
Regulamin oraz formularz zgłoszeń do wypełnienia na stronie www.rallyborne.pl
Kalendarz 2011:
26/27 lutego - Runda I - Chorzów
26/27 marca - Runda II - Chorzów
28/29 maja - Runda III - Chorzów
25/26 czerwca - Runda IV - Chorzów
30/31 lipca - Runda V - Chorzów
27/28 sierpnia - Runda VI - Chorzów
24/25 września - Runda VII - Chorzów
29/30 października - Runda VIII - Chorzów
26/27 listopada - Runda IX - Chorzów
miata lov!
Witam
Dobry wieczór i w ogóle
Mój pierwszy post na forum, ale kiedyś trzeba zacząć
Siedzę tu już długo, ale jakoś wolałem czytać niż pisać. Emixa mam od stycznia ale..... reszte napiszę w odpowiednim miejscu
Odzywam się tu, bo jestem jak najbardziej za jakimś spotem
Jeszcze raz powitać wszystkich
i czekam na jakieś info 

Mój pierwszy post na forum, ale kiedyś trzeba zacząć

Odzywam się tu, bo jestem jak najbardziej za jakimś spotem

Jeszcze raz powitać wszystkich

Michalk pisze:na co dzień tak ciężko mx -5 spotkać
mnie mozesz niemalze codziennie na akademickiej spotkac, tmx'a tez czasami widac.
bedzie czytelne info, nie martwcie sie, ale zwykle jest to sobotnie lub niedzielne popoludnie na parkingu pod auchan/silesia.
miata lov!
- grzes
- Model: NA
- Wersja: 93' LE
- Kontakt:
przykro mi auto w rozbiórce przed strojeniem;) nie wyrobie.
NA BRG 95'/ NA 93’/ 95' 1.8T/ Rx8 HP/ NC 1.8+/ Rx8 HP/NB Mazdaspeed 300+/ Rx8 40th /ND SkyFreedom / Rx8 R3/ ND Sky RF AT+
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance