[Wrocław] Tor Rakietowa - spotkania okazjonalne
Moderator: Moderatorzy
10- 12 aut nie robi większej różnicy. Chodzi głównie o to że Ci którzy nie byli na torze żeby poćwiczyli sobie w miejscu gdzie wolno, nie ma drzew ani krawężników, Ci zaś którzy już tam byli , żeby sobie powykręcali lepsze czasy albo po prostu się wyszaleli. Jak każdy załapie bakcyla to w maju będzie można zrobić więcej godzin np. od 16:00 do 20:30 bo wtedy zachodzi słońce. To jest spot organizacyjny żeby się jakoś określić kto co chce robić na torze, ile potrafi, co chce poćwiczyć itp. Pierwszy raz coś takiego robie więc kolejne będą bardziej zorganizowane. 12 aut to chyba jednak max jak na 3h. Więcej będzie można tylko wtedy gdy 5h będzie można jeździć.
Co do konta to podam każdemu na PW w marcu. Pozdrawiam
Co do konta to podam każdemu na PW w marcu. Pozdrawiam
Despicable Me
ja bym sie nie martwil, pewnie ktos zrezygnuje albo w ostatniej chwili cos wypadnie komus.. poradzimy sobie i bedziemy madrzejsi na przyszlosc :]
wiciu, podaj prosze namiary na swoje konto
wiciu, podaj prosze namiary na swoje konto
miata lov!
Witam wszystkich po przerwie.
Dostałem umowę podpisałem i odesłałem.
750 pln dzielimy na liczbę uczestników. Jeśli się nikt nie wykruszył to 62,50 na konto z danymi jak niżej:
Grzegorz Witkowski
59-220 Legnica ul. Wiosenna
bank BZ WBK
nr konta to :
80 1090 1232 0000 0001 0040 4130
tytułem wpiszcie "TOR Rakietowa 15 kwietnia oraz swój nick z forum"
Kase mam zapłaci do 2 kwietnia połowę a resztę w dniu imprezy.
Czekam na propozycję co robic chcecie na torze. Upalac , wyścigi, jakieś triki cwiczyc czy też może coś innego. Czekam na propozycję i wybierzemy kilka najciekawszych żeby nie było ich zbyt dużo bo mamy tylko 3 h zabawy.
Pozdrawiam
Dostałem umowę podpisałem i odesłałem.
750 pln dzielimy na liczbę uczestników. Jeśli się nikt nie wykruszył to 62,50 na konto z danymi jak niżej:
Grzegorz Witkowski
59-220 Legnica ul. Wiosenna
bank BZ WBK
nr konta to :
80 1090 1232 0000 0001 0040 4130
tytułem wpiszcie "TOR Rakietowa 15 kwietnia oraz swój nick z forum"
Kase mam zapłaci do 2 kwietnia połowę a resztę w dniu imprezy.
Czekam na propozycję co robic chcecie na torze. Upalac , wyścigi, jakieś triki cwiczyc czy też może coś innego. Czekam na propozycję i wybierzemy kilka najciekawszych żeby nie było ich zbyt dużo bo mamy tylko 3 h zabawy.
Pozdrawiam
Despicable Me
Wiciu1982 pisze:Czekam na propozycję co robic chcecie na torze.
Czy będziemy mieli cały tor tylko dla siebie i czy będzie jakiś intruktor do dyspozycji ( żeby przejechać się z nim i żeby ewentualnie udzielił jakiś wskazówek co do techniki jazdy np. wychodzenia z poślizgu itp) ?
Cały tor tylko dla nas, niestety ale ani w umowie ani w cenie nie znalazłem wzmianki o instruktorze. Ja przebyłem tam wszystkie 3 stopnie i coś niecoś się dowiedziałem więc dla chętnych mogę się podzielić tym czego mnie nauczyli choć pewnie wszystkiego nie zapamiętałem, ale zawsze coś tam mogę podpowiedzieć.
Reszta to po prostu wymiana doświadczeń i spostrzerzeń .
pozdrawiam
Reszta to po prostu wymiana doświadczeń i spostrzerzeń .
pozdrawiam
Despicable Me
-
SkAkTuS pisze:Przydało by się wypożyczyć od nich komunikację (pmr czy coś takiego co tam mają) wtedy zarówno wymiana doświadczeń jak i zachowanie bezpieczeństwa było by na wyższym poziomie
Ja i haryyy przywieziemy PMR'y, ale czy one są potrzebne na tak małym obiekcie - śmiem wątpić.
Co bym chciał robić? 2,5 godziny ustalonej trasy z pomiarem, 1,5 latania jak komu wygodnie z wypuszczaniem na trasę w odstępie gwarantującym bezkolizyjność.
Stay Tuned!
Nie ma boga nad JDM a Tsuchiya jest jego prorokiem.
Nie ma boga nad JDM a Tsuchiya jest jego prorokiem.
hella_flush pisze:Co bym chciał robić? 2,5 godziny ustalonej trasy z pomiarem, 1,5 latania jak komu wygodnie z wypuszczaniem na trasę w odstępie gwarantującym bezkolizyjność.
mamy 3h.
ale ja tez mysle ze wiekszosc czasu powinny zajac czasowki, ew. pod koniec mozemy wybrac jakis dobry zakret i sie poslizgac :p
miata lov!
Jest kilka cwiczeń żeby poznac swoje auto, miałem je na kursie więc służę pomocą, jest też kilka rzeczy odnośnie prowadzenia auta, drobne szczegóły jak trzymac kierownice, jak operowac gazem i hamulcem, jak efektywnie hamowac itp. Co do czasówek to w pierwszym poście jest mapa przejazdu. Mamy rekord do którego można dążyc, później można chwile przerwy na cwiczenia i dalej atakowac tor. Myślę, że możemy się na parkingu przed torem spotkac 30 min wcześniej o dogadac szczegóły.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Despicable Me
Z mojej strony przelew równiez wyszedł dzisiaj. A mazda juz ponad tysiac przejechała wiec można uznać za dotartą, jednak na torze to będzie dla mnie głównie nauka a jak się uda wykrecic czas lepszy niż ostatni to będzie sukces 

- grzes
- Model: NA
- Wersja: 93' LE
- Kontakt:
czyżby było miejsce wolne?..
NA BRG 95'/ NA 93’/ 95' 1.8T/ Rx8 HP/ NC 1.8+/ Rx8 HP/NB Mazdaspeed 300+/ Rx8 40th /ND SkyFreedom / Rx8 R3/ ND Sky RF AT+
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
-
Przelew zrobiony.Czekam na info.
-
Dla mnie nie ma problemu.Dawaj grzes do nas.