Protest

bo ile można płacić za wachę...

Rozmowy inne, nie koniecznie o MX-5 ... wchodzisz tu na własną odpowiedzialność.

Moderator: Moderatorzy

Maks

23 lut 2011, 15:06

artur pisze:
Don Corleone pisze:No to należy zablokować wyjazd jak będą na ważnym głosowaniu

O, to jest myśl :mrgreen:

Może jakiś spot? :mrgreen:
Niewiele jest rzeczy niemożliwych dla pilności i wprawy.
Samuel Johnson.
Rotocar

23 lut 2011, 17:34

[quote="dmd"]

a tutaj troche bardziej aktualne dane:
http://www.money.pl/gospodarka/raporty/artykul/raport;money;pl;gdzie;sa;najtansze;paliwa;na;swiecie,65,0,343617.html

hehe nie wiem czy nikt nie zauważył czy po prostu nie napisał ale cóż to za piękne autko jest na zdjęciu dołączonym do artykułu :grraauu:
dmd

24 lut 2011, 8:36

Rotocar pisze:hehe nie wiem czy nikt nie zauważył czy po prostu nie napisał ale cóż to za piękne autko jest na zdjęciu dołączonym do artykułu :grraauu:

Gratuluje spostrzegawczości wygrałeś 5 internetów! :winner:
zastanawiałem się, czy ktoś to wyłapie!
Awatar użytkownika
Qbatron
Donator
Donator

24 lut 2011, 11:08

ten artykul pojawil sie juz gdzies na forum wlasnie w kontekscie miaty na zdjeciu :)
Rover

24 lut 2011, 11:20

dmk pisze:
Rover pisze:Egipt mówisz. A idź pod te piramidy i rób rewolucję laptopem. Tylko uważaj, żebyś pod skrzydła Kadafiego nie trafił. Nie o ekonomię tu chodzi ale o skuteczność i śmieszność takiego protestu za złotówkę. Ja też nie przyjadę chociaż żaden [motyla noga] mnie nie zastawił. :smile:

Kto jak kto, ale osoba w Twoim wieku powinna wiedzieć i pamiętać, że komuna sama nie upadła. Chociaż może dzięki takim ignorantom i wystarczającej ilości kiełbasy dalej by trwała, a my dyskutowalibyśmy na forum "fiat 125p z upier**lonym dachem". Jestem cholernie wdzięczny ludziom, którzy się przyczynili, że nie mam szansy pamiętać, co to są kartki, co to jest brak benzyny na stacji itd.

PS Napisałem wyraźnie - forma mnie ŚMIESZY i jestem na NIE. Zrobienie czegokolwiek z cenami paliwa równymi cenom np. u zachodnich sąsiadów (którzy zarabiają tyle samo... tyle, że w ojro) - stanowcze TAK.

PS2 Nie wiem do czego pijesz z laptopem i manifestacją pod piramidami... ale Egipcjanie zorganizowali się przez Facebooka i Twittera, a później wyszli na ulicę, gdy naruszono ich wolność w internecie.

Dobra dobra, Dawidku drogi. I tak większość postów kończysz "sorry, ale nie doczytałem/ zagalopowałem się" itp. Weź zatem kałacha pod pachę i do Trypolisu.
Z drugiej strony prawdą może być jednak, że kto nie był buntownikiem za młodu, ten będzie świnią na starość.
diegorx

24 lut 2011, 11:25

Qbatron pisze:ten artykul pojawil sie juz gdzies na forum wlasnie w kontekscie miaty na zdjeciu :)

jest różnica :winner:

http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5gWfnv9qGrGQWjEsHcn21n_cL__MQ
ODPOWIEDZ