[Wrocław] Tor Rakietowa - spotkania okazjonalne
Moderator: Moderatorzy
Koleś z u którego rezerwowałem mówi że sam jest w klubie BMW i jak się tam spotykają to jest tak koło 10 aut. Tor jest duży i jeśli nie robimy zawodów to prawie cały czas można śmiga po ustaleniu kilku zasad typu prawa ręka ma pierwszeństwo albo w którą strone drift po rondzie. Generalnie na 10 min (robiąc zawody na 2 stopery) może przez tor koło 10 aut przejechac. Myślę że to dużo żeby się pobawic. To będzie pierwsze spotkanie więc szczegóły się dogra na miejscu a organizacje jazdy po torze wyjdzie w praniu.
UWAGA
20 MARCA OSTATECZNIE ZAMYKAM LISTĘ I ROBIMY PRZELEWY I PŁACĘ REZERWACJĘ . BO DOPIERO PO ZAMKNIĘCIU LISTY I OSTATECZNEJ LICZBIE AUT BĘDZIE MOŻNA OKREŚLIC ILE NA GŁOWĘ KASY PRZYPADA...
POZDRAWIAM

20 MARCA OSTATECZNIE ZAMYKAM LISTĘ I ROBIMY PRZELEWY I PŁACĘ REZERWACJĘ . BO DOPIERO PO ZAMKNIĘCIU LISTY I OSTATECZNEJ LICZBIE AUT BĘDZIE MOŻNA OKREŚLIC ILE NA GŁOWĘ KASY PRZYPADA...
POZDRAWIAM

Despicable Me
-
Jeszcze jedno - robimy Miata Only czy dopuszczamy też inne auta w razie małej liczy potwierdzonych zgłoszeń?
Stay Tuned!
Nie ma boga nad JDM a Tsuchiya jest jego prorokiem.
-
No to zapowiada się niezła zabawa.Kurcze znowu będe musiał dyfer wymienić.
III stopień kursu bezpiecznej jazdy z elementami jazdy sportowej typu rękaw, altonen itp
Dostałem info z toru, jeśli ktoś szuka noclegu lub kateringu to dać mi znać proszę na prv.
Pozdrawiam
"Witam.
Potwierdzam rezerwacje od godz 16-19 w piatek 15 kwietnia. Prosze tylko o podanie numeru kontaktowego do Pana (zebym mial w kalendarzu, w razie potrzeby kontaktu) oraz dane do umowy (na kogo umowa nbedzie wystawiana).
Jezeli Pan by potrzebowal jakiejs informacji co do miejsc noclegowych, kateringu itp to sluze pomoca. Mieszkam w tym miescie od kilku ladnych lat wiec jesli trzeba to sluze pomoca.
Pozdrawiam."
I jeszcze kila zdjec z toru
Dostałem info z toru, jeśli ktoś szuka noclegu lub kateringu to dać mi znać proszę na prv.
Pozdrawiam
"Witam.
Potwierdzam rezerwacje od godz 16-19 w piatek 15 kwietnia. Prosze tylko o podanie numeru kontaktowego do Pana (zebym mial w kalendarzu, w razie potrzeby kontaktu) oraz dane do umowy (na kogo umowa nbedzie wystawiana).
Jezeli Pan by potrzebowal jakiejs informacji co do miejsc noclegowych, kateringu itp to sluze pomoca. Mieszkam w tym miescie od kilku ladnych lat wiec jesli trzeba to sluze pomoca.
Pozdrawiam."
I jeszcze kila zdjec z toru

Despicable Me
-
No i mega.
Jeszcze dwie sprawy:
- Jak sie umawiamy co do widzów? Każdy może jednego pasażera wwieźść czy drivers only? Wiem, że to szczegół ale potem z takich niuansów się robią problemy.
- Sprzątanie toru - za poprzedniego zarządcy po jeździe ludzie chodzili ze szczotkami i zamiatali do północy - coś się zmieniło?
Pozdrawiam
P.S. Wszystko super Wiciu ale Good God - co to za pręty sobie wsadziłeś we wlot???
Jeszcze dwie sprawy:
- Jak sie umawiamy co do widzów? Każdy może jednego pasażera wwieźść czy drivers only? Wiem, że to szczegół ale potem z takich niuansów się robią problemy.
- Sprzątanie toru - za poprzedniego zarządcy po jeździe ludzie chodzili ze szczotkami i zamiatali do północy - coś się zmieniło?
Pozdrawiam
P.S. Wszystko super Wiciu ale Good God - co to za pręty sobie wsadziłeś we wlot???

Stay Tuned!
Ja na bank biorę swoja drugą połowę, chociażby ze względu na robienie fotek oraz mierzenie czasu no i oczywiście jako bardzo towarzystwo.
Co do sprzątania toru to myślę że śmieci nie będą problemem a co do ziemii piachu błota itp to się dowiem .
A pręty , hmmmm No są. Chyba funkcji jakiejś nie pełnią... Nie rozważałem jeszcze ich pod kątem stylistyki. Auto kupiłem w październiku więc jeszcze nie widziałem go w "pełnej krasie" . Jest to jakiś akcent. Niektórym sie podoba ja w sumie jeszcze nie mam zdania.
Narazie są i co by nie gadać, kot, lis, dzik nie wpadną do środka hehehehe
Co do sprzątania toru to myślę że śmieci nie będą problemem a co do ziemii piachu błota itp to się dowiem .
A pręty , hmmmm No są. Chyba funkcji jakiejś nie pełnią... Nie rozważałem jeszcze ich pod kątem stylistyki. Auto kupiłem w październiku więc jeszcze nie widziałem go w "pełnej krasie" . Jest to jakiś akcent. Niektórym sie podoba ja w sumie jeszcze nie mam zdania.
Narazie są i co by nie gadać, kot, lis, dzik nie wpadną do środka hehehehe
Despicable Me
-
Proponowałbym kaski jako element obowiąkowy. TMX - napewno jakis znajomy ma i pożyczy
. Popytaj.

Stay Tuned!
Po pierwsze żeby zdachowac mx-a trzeba być mega specem. po drugie jeśli mamy chęć zrobić z aut full adrenaline i no fear to kaski obowiązkowo dla tych co chcą buc na granicy przyczepności to nie konieczne są kaski. co do toru to spokojnie.jeśli chcemy pierwszą godzinę śmigać na czas to tor będzie ustawiony przed waszym przyjazdem, dostaniecie ksero trasy i pierwszy przejazd będzie ZA mną po trasie żeby każdy zapamiętał.
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to zapraszam. Z chęcią odpowiem ...
Pozdrawiam
Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to zapraszam. Z chęcią odpowiem ...
Pozdrawiam
Despicable Me
-
Zastanawiam się ile wziąść ze sobą kompletów kół.Trzy godziny to troche jest.Zastanawialiście sie nad tym.No chyba że będziemy jeżdzić delikatnie.
-
Tor mamy na 3 godziny ale to nie jest maraton, że jeździmy bez przerwy, jak oponka będzie miała dużo mięsa to da rade na luzie, jak chcesz wykańczać stare opony to weź 2 komplety
.
Ja sobie chyba jakieś stalówki z oponami zajechanymi sprawie żeby poboczurować.

Ja sobie chyba jakieś stalówki z oponami zajechanymi sprawie żeby poboczurować.
Stay Tuned!
-
Tak.Tylko gdzie je spakować?Ma ktoś jakiś pomysł.
-
2 koła zmieścisz luzem, jedno do otwartego bagażnika, drugi w nogi pasażera.
Co do listy to widzę, że brak jest chętnych numer 9 i 10.
W związku z tym chciałbym zapisać mojego ziomka Daniela znanego też jako Andrzej z Toyota Mr2 (też JDM i będzie jakiś odnośnik dla czasów jakie kręcą Miaty).
Ktoś chce skorzystać z liberum veto?
Pozdrawiam
Co do listy to widzę, że brak jest chętnych numer 9 i 10.
W związku z tym chciałbym zapisać mojego ziomka Daniela znanego też jako Andrzej z Toyota Mr2 (też JDM i będzie jakiś odnośnik dla czasów jakie kręcą Miaty).
Ktoś chce skorzystać z liberum veto?
Pozdrawiam
Stay Tuned!
Generalnie nie mam nic przeciwko, myślę że jeszcze troszkę czasu mamy, ale Ci najbardziej zdecydowani zawsze pierwsi się zapisują. Więc w sumie mamy 8 pewniaków a resztę możemy na spokojnie cały marzec szukac
Co do opon to udało mi się kupic używki w bdb stanie za niewielkie pieniądze więc nie szkoda będzie mi ich troszkę podtopic 

Despicable Me
-
Hella z otwartym bagażnikiem- nie zabardzo. Chyba jedyne co można zrobić to położyć dwa koła na przednim siedzeniu.Coś wymyśle.