Drodzy Użytkownicy i Fani MX Piątek,
Jakiś czas temu moja dziewczyna dość przypadkowo przypomniała mi o tym, co jest w życiu najważniejsze, nie o zdrowiu, nie o miłości (choć może trochę tak), o Madzi MX-5 mi przypomniała i o rodzinie mi przypomniała, bo fani MX-5 to jedna wielka rodzina
Pchany nagłą rządzą posiadania Mazdy MX-5 zarejestrowałem się na forum i niniejszym chciałbym wszystkich powitać, uwaga:
Dzień dobry
Skłaniam się ku zakupowi Madzi w wersji NB, ale nie jestem pewien, czy będę w stanie w niej wygodnie podróżować. Jeżeli by się okazało, że nie, to pewnie zwrócę się w stronę wersji NC. Wiem, że dyskusje na temat wzrostu już były, ja mam 188cm, więc jestem tak na pograniczu.
Miałbym więc ogromną prośbę, czy ktoś z Szanownych Forumowiczów posiada może dziwnym przypadkiem Mazdę MX-5 (z pewnych źródeł wiem, że co najmniej parę osób taką posiada) i jeszcze do tego mieszka w Warszawie (najfajniej jakby to był Mokotów, Ochota, Centrum, bądź Ursynów, ale gdziekolwiek indziej pchany rządzą także dojadę), co więcej byłby skłonny wpuścić obcego człowieka (choć może nie do końca obcego, bo w końcu może przyszłego członka rodziny:) ), żeby ten mógł się porozpychać, postękać i podotykać jego Mazdy:)
Z góry dzięki za odpowiedź,
Pozdrawiam, Michał