Strumienica do NA
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Czy Ktoś z Zacnych właścicieli NA wstawiał w swoim autku w miejsce katalizatora ,strumienicę ? Czeka mnie wymiana tego fizmatenta i wpadł mi do głowy pomysł ze strumienicą. Jeśli ktoś orientuje się w cenie i namiarach ,gdzie można nabyć ,byłbym wdzięczny za informacje.
Co złego jest ze strumienicą?? proszę, wyjaśnijcie to, a dlaczego katalizator precz?? R.E.D napisz proszę coś więcej odnośnie Twego wydechu, cena, gdzie zakupiłeś, jaki rodzaj i jaki efekt końcowy, też muszę zakupić, Z góry dzięki
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Po co? Bo śmierdzi , bo dymi, bo trujemy swój ogródek. Przerabialem ten temat w mx3 v6 i bardzo szybko sie nawrocilem.Dla mnie to obciach skoro nowy katalizator z wkladem metalicznym kosztuje 160 zł....
Strumienica jest juz dawno wysmiania z kazdej strony, sporo na temat tego wynalazku jest w sieci i slusznosci jej uzywania w silnikach odrzutowych.
Strumienica jest juz dawno wysmiania z kazdej strony, sporo na temat tego wynalazku jest w sieci i slusznosci jej uzywania w silnikach odrzutowych.
AGENt pisze:R.E.D napisz proszę coś więcej odnośnie Twego wydechu
jak na razie mam tylko wymieniony tlumik koncowy. w planach jest wymiana kata bo cos mi brzeczy i nie wiem czy to tylko oslony czy juz wklad