niemampojeciaa pisze:Witam,
możne ktoś już ją widział albo ktoś coś o niej wie, bo cena niska pierwszy właściciel i świeżo sprowadzona z Niemcowa. jest tez wystawiona jako licytacja i jest na innych felgach. za wszelką pomoc dziękuje z góry

http://forum.mx5klubpolska.pl/download.php?id=6413
Byłem oglądać to auto w piątek, dla dwóch osób z forum;
Ogólnie moja ocena: dobry
Dach: małe (pierwsze) pęknięcia w standardowych miejscach
Silnik: odpala ok, zbiera się jak u mnie, nie kopci, nie widać wycieków, oczywiście olej i rozrząd do wymiany.
Zawieszenie: nie wybite, nic nie stuka, nawet na tych 17'', na zdjęciu wyglądają gorzej niż w realu, auto po puszczeniu kierownicy jedzie prosto, przy hamowaniu też prosto.
Wnętrze: czyste i zadbane, obszycia skórą robione już w PL, trudno ocenić stan km po gałce, bo jest jak nowa, a np. gumy na pedałach już gorzej. Style bar przykręcony, ale windshott trzyma się na "trytkach" trzeba by go przykręcić do pałąków jakoś. Prędkościomierz nie zawsze zaskakuje i działa.
Wypadkowość/lakier etc: właściciel mówi ze był robiony zderzak przedni, co lekko widać niestety, bo lekko odstaje nie naturalnie, ale wszystkie plastyki i osłony są na miejscu!! Tylnia lewa lampa ma dziurkę po jakimś spotkaniu z słupkiem, progi były już prawdopodobnie malowane i są zabezpieczone podobnym do oryginalnego barankiem, rdzy nie ma nigdzie. Choć podwozie ma jeszcze mazd-owskie zabezpieczenie. Auto było brudne więc co do odcieni nie mogę się wypowiadać, w każdym razie kolor zielony taki lekko mieniący się w słońcu. No i ta nalepka z tesco na baku do zdjęcia oczywiście.
Inne: Do auta koła zimowe z oponami, na tych czarnych 17'' opony w dobrym stanie. Tłumik z końcówką chromowaną - cichy. Sprzedający to konkretna i miła osoba.
Ogólnie polecam, do dopieszczenia wiadomo. Za te pieniądze myślę że warto. Auto jak na razie ma potencjalnych dwóch zainteresowanych