[zlot ogólnopolski] Tor Kielce i Góry Świętokrzyskie
29-30 maja 2010
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: Inny
- Wersja: RevolutionReloaded
Karolina pisze:A co lubisz z girla ?
Ja z girla najbardziej lubię udka i piersi

.
-
Mam 

.
stawiasz

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Ale każdy może przywieźć co chce
Wedle gustu i smaku
No tak...
Uśmiałam się setnie
Z organizacyjnych:
W celu uniknięcia długotrwałego oczekiwania na kolację w sobotę wieczorem, a wiem że będziemy zmęczeni jak diabli i dziko głodni po całym dniu na torze, zamówiłam nam 3 kolacyjne zestawy do wyboru. W ten sposób szybciej dorwiemy się do miski
Każdy oczywiście płaci sam. Ceny zestawów od 20-25 zł/ osoba. Wkleić wam menu?

Don Corleone pisze:Karolina napisał/a:
A co lubisz z girla ?
Ja z girla najbardziej lubię udka i piersi
No tak...

Z organizacyjnych:
W celu uniknięcia długotrwałego oczekiwania na kolację w sobotę wieczorem, a wiem że będziemy zmęczeni jak diabli i dziko głodni po całym dniu na torze, zamówiłam nam 3 kolacyjne zestawy do wyboru. W ten sposób szybciej dorwiemy się do miski

Jest ryzyko - jest przyjemność
Masz, o Niezdecydowana
I nie zapomnij upiec ciasta
1 ) cena 20zł
Kiełbasa z cebula
sałatka gyros,
wędlina drobiowa
wędlina wieprzowa
pieczywo
masło
herbata
2)cena 25zł
pierogi z kapusta i grzybami
sałatka przedwiosnie
dwa rodzaje wedlin
pieczywo
masło
herbata
3)cena 25zł
spaghetti
salatka wiosenna
dwa rodzaje wedlin
ser żółty
pieczywo
masło
herbata

I nie zapomnij upiec ciasta

1 ) cena 20zł
Kiełbasa z cebula
sałatka gyros,
wędlina drobiowa
wędlina wieprzowa
pieczywo
masło
herbata
2)cena 25zł
pierogi z kapusta i grzybami
sałatka przedwiosnie
dwa rodzaje wedlin
pieczywo
masło
herbata
3)cena 25zł
spaghetti
salatka wiosenna
dwa rodzaje wedlin
ser żółty
pieczywo
masło
herbata
Czy Poznań będzie jechał na zlocik A2
?
Jeśli tak to chętnie bym się podpiął gdzieś na wysokości Konina
PanKolczyk mógłby dołączyć w samej Łodzi.

Czy frakcja warszawska to się jakoś wspólnie organizuje na wyjazd, w sensie czy jedziemy wszyscy razem?! Bo ja bardzo chętnie pojechałbym w jakiejś grupie.
A z tym jedzeniem to trzeba się deklarować..?
Bo dla mnie to akurat nie ma znaczenia.
Podsumowując: kto jak jedzie z wawy i o której zbiórka?
A z tym jedzeniem to trzeba się deklarować..?

Bo dla mnie to akurat nie ma znaczenia.
Podsumowując: kto jak jedzie z wawy i o której zbiórka?

Ktokolwiek jedzie przez / z albo okolic Krakowa?
Chciałbym podrzucić paczkę do Kielc. Dostarczę na określony adres w obrębie 40 Km od centrum Krakowa.
Paczka to graty dla Sluby co by moja miatka ożyła i coby zagościło w niej parę zacnych modów. Dla posłańca gwarantowane dedykowany do sobotniej integracji browar marki wybranej
Wszelakich (licznych mam nadzieje
) Ochotników obdarzonym dobrym sercem prosiłbym o PW.
- Pozdrawiam J.
Chciałbym podrzucić paczkę do Kielc. Dostarczę na określony adres w obrębie 40 Km od centrum Krakowa.
Paczka to graty dla Sluby co by moja miatka ożyła i coby zagościło w niej parę zacnych modów. Dla posłańca gwarantowane dedykowany do sobotniej integracji browar marki wybranej

Wszelakich (licznych mam nadzieje

- Pozdrawiam J.
-
Przyłączam się do pytania kotfica, szczególnie że nie wiem jak na tor dojechać 

.
kotfic pisze:A z tym jedzeniem to trzeba się deklarować..?
Nie, nie trzeba.

Organizacyjne wyjazdowe dla grupy Warsiawskiej:
Spotykamy się o godzinie 6:30 pod McDonaldem w Jankach.
Godzina dramatyczna, faszystowska i jej nie lubię. Proszę mnie obudzić i najlepiej zanieść do auta. I zawieźć zwłoki

-
- Model: NA
- Wersja: 1.8 BRG
- Kontakt:
Dizajer pisze:Czy Poznań będzie jechał na zlocik A2?
Jeśli tak to chętnie bym się podpiął gdzieś na wysokości Konina![]()
Hej

My polecimy A2 w piątek po południu. Niestety nie wiem jeszcze o której uda nam się wyrwać od obowiązków służbowych, więc godzina wyjazdu póki co nieznana - ale chcielibyśmy zdążyć do ok. 17:00 wyjechać. Będziemy szukać noclegu między Łodzią a Kielcami, w ostateczności w samej Miedzianej.
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
Dizajer pisze:Czy Poznań będzie jechał na zlocik A2?
Jak najbardziej. O której się ustawiamy?
Misza pisze:Będziemy szukać noclegu między Łodzią a Kielcami, w ostateczności w samej Miedzianej.
Możemy przygarnąć kropka (tudzież kropki)

Hlip Hlip ? Naprawdę nikt z okolic Krakowa? OK Dowiozę do 50 nie 40 kilometrów. I podwajam dedykowany do sobotniej integracji browar marki wybranej
!
Sam bym pojechał ale nie mam żywnie czasu. Więc musiałbym wsiąść zawieść te 130 Km dać paczkę i wracać od kopa.
Czekam na dobrego duszka na PW. Albo jakieś info dotyczące dobrego duszka o którym wiecie a nie czyta tematu.
- Pozdrawiam J.

Sam bym pojechał ale nie mam żywnie czasu. Więc musiałbym wsiąść zawieść te 130 Km dać paczkę i wracać od kopa.
Czekam na dobrego duszka na PW. Albo jakieś info dotyczące dobrego duszka o którym wiecie a nie czyta tematu.
- Pozdrawiam J.
" Potentissimus est, qui se habet in potestate "
-
ja wyjade z okolic tomaszowa maz okolo 7:43 wiec grupa z poznania moze sie jakos podlaczuc czy spotkac po drodze. sam pochodze z wlkp ale obecnie tutaj mieszkam.
a tak poza tym w kwesti bezp. czy jakies zabezpieczenie na glowe tam dostaniemy (kask,)? czy raczej sami zorganizowac?
no i czy bedzie jeszcze jakas mozliwosc w niedzile o 14.00 obejrzec F1?
mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim. dzis lakiernik i jeszcze elektryk bo szyby nie dzialaja - naprawialem sam ale teraz to jeszcze radio nie dziala:D
P.s gdzie dokladnie jest ten tor??
a tak poza tym w kwesti bezp. czy jakies zabezpieczenie na glowe tam dostaniemy (kask,)? czy raczej sami zorganizowac?
no i czy bedzie jeszcze jakas mozliwosc w niedzile o 14.00 obejrzec F1?

mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim. dzis lakiernik i jeszcze elektryk bo szyby nie dzialaja - naprawialem sam ale teraz to jeszcze radio nie dziala:D
P.s gdzie dokladnie jest ten tor??
drahenfels pisze:P.s gdzie dokladnie jest ten tor??
W miejscowości Miedziana Góra, przy drodze 74 Sulejów-Kielce, to jest kilka kilometrów od Kielc. Nie da się nie trafić, przy drodze są wskazówki na tor. Zresztą on jest z drogi widoczny. W załączniku masz zaznaczone miejsce, w którym to jest.
drahenfels pisze:no i czy bedzie jeszcze jakas mozliwosc w niedzile o 14.00 obejrzec F1?
Będziesz musiał wziąć telewizor do samochodu

drahenfels pisze:raczej sami zorganizowac
jeśli odczuwasz taką potrzebę

Po
eM
- Załączniki
-
- tor_mgora_gmap.JPG (32.52 KiB) Przejrzano 1985 razy
-
- Wersja: 1.8 BRG
- Kontakt:
Ja raczej kask dla siebie wezmę...
Co do toru, jest dosłownie NA drodze krajowej, gdyż stanowi ona część pełnej pętli toru (jest zamykana na wyścigi - ostatnio kilka lat temu, gdyż tor oględnie mówiąc kuleje finansowo i organizacyjnie - również ze względu właśnie na tą drogę...). Ostatni zakręt na krajówce nazywany jest "Kielce 7", gdyż stoi przy nim taki właśnie znak drogowy
. Natomiast sam "stadion" jest na północ (dalej od Kielc) - trudno go nie zauważyć, bo wzdłuż depot stoi spory beżowawy budynek z garażami, biurami, stanowiskami sędziowskimi, tarasem itp.
Tutaj wszystko ładnie widać: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&q=26-085+Miedziana+G%C3%B3ra,+Kielecki,+%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie,+Polska&sll=52.406374,16.925168&sspn=0.377002,0.883026&ie=UTF8&cd=2&geocode=FVE6CQMdMpc5AQ&split=0&hq=&hnear=Miedziana+G%C3%B3ra,+Kielecki,+%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie,+Polska&ll=50.957427,20.541215&spn=0.012165,0.043945&t=h&z=15
EDIT: O, Majkel też już dołączył mapkę
Co do toru, jest dosłownie NA drodze krajowej, gdyż stanowi ona część pełnej pętli toru (jest zamykana na wyścigi - ostatnio kilka lat temu, gdyż tor oględnie mówiąc kuleje finansowo i organizacyjnie - również ze względu właśnie na tą drogę...). Ostatni zakręt na krajówce nazywany jest "Kielce 7", gdyż stoi przy nim taki właśnie znak drogowy

Tutaj wszystko ładnie widać: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&q=26-085+Miedziana+G%C3%B3ra,+Kielecki,+%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie,+Polska&sll=52.406374,16.925168&sspn=0.377002,0.883026&ie=UTF8&cd=2&geocode=FVE6CQMdMpc5AQ&split=0&hq=&hnear=Miedziana+G%C3%B3ra,+Kielecki,+%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie,+Polska&ll=50.957427,20.541215&spn=0.012165,0.043945&t=h&z=15
EDIT: O, Majkel też już dołączył mapkę

-
- Donator
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
pytam kolejny raz bierze ktoś kamerę?:)
NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
wezmę jak Młody pożyczy

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
oncia pisze:jednego grila przywieziemy oraz parasol -oby okazał się przeciwsłoneczny
Bosko

Potrzebne jeszcze dwa grile. Kto się deklaruje?
A! Czy ktoś ma namiot taki jak jeździł na Wróble? Lilkowy z tego co pamiętam uległ destrukcji.