jak je znależć?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
w 323 lało mi się i lało, najpierw kupiłem ori uszczelke "pod lampe" ale nic nie dawała, silnik sprawę skutecznie załatwił.Skrzypul pisze:silikon
tmx89 pisze:antenka z radia z kulka na koncu i przetykamy odplywy i wszystko gra
amaslow pisze:Chyba myślisz o przetkaniu anteną od spodu samochodu w kanale albo na podnośniku?
Bo od góry jest to niemozliwe!
amaslow pisze:Mam pytanie o to własnie plastikowe korytko, ponieważ brakuje go u mnie po lewej stronie auta: czy znacie jakiś kod tego elementu jak go szukać w serwisie?
amaslow pisze:Bo od góry jest to niemozliwe!
AroJano pisze:tylko musisz pokombinować żeby przepłynęła przez wykładzinę...
majkel_c pisze:Hmm.... Nie bardzo sobie wyobrażam włożenie długiej anteny od dołu w te kanałyNo chyba żeby cały samochód podnieść wysoko na podnośniku
Ja zawsze przepycham od góry...
q_wiatek pisze:Miałem podobny problem z chlupotaniem w progach![]()
Po pierwsze przepychanie odpływów od góry w miarę sztywnym drutem (używam pręta od rozkładanej stojacej suszarki)
Po drugie na parkingu stawiam swoją Madzię przodem pod górkę i chlupotania już nie słyszę![]()
ale progi na pewno są do przegladu :neutral:
Rover pisze: Taki wąż bez problemu wchodzi od góry do kanału odpływowego przy podniesionym dachu i po częściowym odwinięciu wykładziny przykrywającej kanał.
Czyli przyznasz mi rację, że przy opuszczonym (otwartym) dachu jest to niemożliwe do wykonania?
amaslow pisze:Rover pisze: Taki wąż bez problemu wchodzi od góry do kanału odpływowego przy podniesionym dachu i po częściowym odwinięciu wykładziny przykrywającej kanał.
Czyli przyznasz mi rację, że przy opuszczonym (otwartym) dachu jest to niemożliwe do wykonania?
Może oni w wersjach NB mają inaczej z tym dojściem i dach im nie przeszkadza?