[Łódź] spoty MX-5 >Łódź i okolice
w każdy czwartek ul.Politechniki pod halą godz. 19 30 zapraszam
Moderator: Moderatorzy
Cabriofan z tego co wiem to zjezdzamy się o 19.30 a nie o 21 ;] a że pogoda była kiepska to zwinęliśmy się wcześniej - poprostu musisz wcześniej się zbierać na spot. Skrzypul ja odpuściłem
dlatego też tak bez problemu poradziłeś sobie
ale sprawdzimy się jak wrócę z Węgier
W czwartek postaram się zawitać:)

W czwartek postaram się zawitać:)
chyba tym razem sobie odpuścimy ... pogoda nas nie rozpieszcza
no chyba że wyjdzie piękne słoneczko i opuścimy dachy ..ale to tylko teoria .. a co w praktyce to się okaże w czwartek 

SUZUKI GSX-R 2002R
A TERAZ YAMAHA R1 2003R
A TERAZ YAMAHA R1 2003R
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
No dobra. Sorry, że nie dawałem znaku życia ale jakoś tak wyszło, że miałem dość długi rozbrat z forum. Tak jak Dżunior słusznie zauważył to "ta zielona na nawrot" jest moją własnością:) Dostałem też karteczkę, dzięki wielkie za informację.
Co do czwartkowych spotów to tak jak pisałem gdzieś na początku tego tematu - w czwartek gram w amatorskiej lidze bilardowej i nie bardzo mogę się pojawiać. Zwykle kończę grać około 22, czasami później więc chyba nikogo bym już nie zastał na parkingu. W każdym razie, jeżeli któregoś dnia odpadnę wcześnie z rywalizacji, to zapakuję szybko dupsko w auto i przyjadę na spot.
Co do czwartkowych spotów to tak jak pisałem gdzieś na początku tego tematu - w czwartek gram w amatorskiej lidze bilardowej i nie bardzo mogę się pojawiać. Zwykle kończę grać około 22, czasami później więc chyba nikogo bym już nie zastał na parkingu. W każdym razie, jeżeli któregoś dnia odpadnę wcześnie z rywalizacji, to zapakuję szybko dupsko w auto i przyjadę na spot.

na ostatnim spocie było nas tylko troje :neutral: fidelson, Wujo, i ja .... nikt wogóle nie piszę na forum że się zjawi więc mysle że mozna by to zmienić
w ten czwartek jestem z Jaworem więc może ktoś się zadeklaruje
czy wpada czy nie czy będzie trochę puzniej

SUZUKI GSX-R 2002R
A TERAZ YAMAHA R1 2003R
A TERAZ YAMAHA R1 2003R