[zlot ogólnopolski] Tor Kielce i Góry Świętokrzyskie
29-30 maja 2010
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: Inny
- Wersja: RevolutionReloaded
Wolne, a raczej szybkie żarty 

- Załączniki
-
- double-facepalm.jpg (49.99 KiB) Przejrzano 1497 razy
.
Karolina pisze:Lamborghini Gallardo (520 KM) - hyyyyyyyy najtańszy pakiet: 1900 netto szkolenie trwa 1,45 h ale jeździmy lambo ok hehehe 15 minut .
Ale co się dzieje przez pozostałe 1,5 godziny -- jesteśmy wożeni przez instruktora, czy stoimy w miejscu i podziwiamy?

Karolina, rozumiem, że inne ceny też są netto, czyli to jest np. 800+VAT?
Sek pisze:wyszło mi że minuta w lambo to jakieś 18,10 zł netto
Spoko, czyli za 22 złote jest w sam raz czasu, żeby rozpędzić się do V-max (jeśli jest tam wystarczająco długa prosta), zahamować... i wysiąść

To może ja bym wynajął na 5 minut za 100 zł?

"Race car driving is like sex: all men think they're good at it" - Jay Leno
"I love work; it fascinates me; I can sit and watch it for hours." - O. Wilde
"I love work; it fascinates me; I can sit and watch it for hours." - O. Wilde
- thekingisback
- Model: NB FL
- Wersja: Sportive
Karolina mnie możesz z kreślić z listy, jade na Węgry:D
"Woda, której dotykasz w rzece, jest ostatkiem tej, która przeszła, i początkiem tej, która przyjdzie; tak samo teraźniejszość."
Robaczki
Nadejszła wiekopomna chwila to znaczy zapowiadany 3 luty. Czyli decyzje podjęte.
Wpłacamy na wiadome konto kwotę: 360 PLN w terminie do 10 lutego.
Trochę wyjaśnień dotyczących uczestnictwa:
Ponieważ nie ma tu stałej stawki za auto i należy wykonywać karkołomne mnożenia to pamiętajcie, iż przypadku pojawienia się większej ilości zgłoszeń w terminie późniejszym rozliczę imprezę jeszcze raz zgodnie z głównymi stawkami i zwrócę Wam różnicę we wpłatach. Ponieważ im nas więcej tym cała zabawa jest tańsza.
Można się dalej zapisywać jednak pewniakami na liście będziecie przy zebraniu pełnych piątek dodatkowych zawodników (czyli na przykład 25, 35 zawodników).
Dlatego należy grupowo namawiać kolegów do uczestnictwa
Kasa nie zwraca biletów
Wpłacone kwoty obejmują li i jedynie temat szkolenia (toru, ćwiczeń i wyścigów). Nie obejmuje jedzonka i noclegów. Dla żartownisiów zaznaczam ze nie obejmuje też benzyny, wykałaczek do zębów i innych takich. Tak ku przypomnieniu piszę na wypadek gdyby ktoś wcześniej nie doczytał
Termin do wpłat to wspominany 10 luty – wiem że to krótko ale muszę już teraz za ten tor zapłacić.
W załączeniu znajdziecie oświadczenie o którego podpisanie będziecie proszeni przed rozpoczęciem imprezy oraz warunki uczestnictwa w szkoleniu. Do zapoznania się.

Nadejszła wiekopomna chwila to znaczy zapowiadany 3 luty. Czyli decyzje podjęte.
Wpłacamy na wiadome konto kwotę: 360 PLN w terminie do 10 lutego.
Trochę wyjaśnień dotyczących uczestnictwa:
Ponieważ nie ma tu stałej stawki za auto i należy wykonywać karkołomne mnożenia to pamiętajcie, iż przypadku pojawienia się większej ilości zgłoszeń w terminie późniejszym rozliczę imprezę jeszcze raz zgodnie z głównymi stawkami i zwrócę Wam różnicę we wpłatach. Ponieważ im nas więcej tym cała zabawa jest tańsza.

Można się dalej zapisywać jednak pewniakami na liście będziecie przy zebraniu pełnych piątek dodatkowych zawodników (czyli na przykład 25, 35 zawodników).

Kasa nie zwraca biletów

Wpłacone kwoty obejmują li i jedynie temat szkolenia (toru, ćwiczeń i wyścigów). Nie obejmuje jedzonka i noclegów. Dla żartownisiów zaznaczam ze nie obejmuje też benzyny, wykałaczek do zębów i innych takich. Tak ku przypomnieniu piszę na wypadek gdyby ktoś wcześniej nie doczytał

Termin do wpłat to wspominany 10 luty – wiem że to krótko ale muszę już teraz za ten tor zapłacić.
W załączeniu znajdziecie oświadczenie o którego podpisanie będziecie proszeni przed rozpoczęciem imprezy oraz warunki uczestnictwa w szkoleniu. Do zapoznania się.

- Załączniki
-
[Rozszerzenie doc zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
[Rozszerzenie pdf zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Jest ryzyko - jest przyjemność
no dobra, chyba sie skuszę
poproszę o dopisanie na sobotę i mogę wskoczyć rezerwowo na niedzielną listę

poproszę o dopisanie na sobotę i mogę wskoczyć rezerwowo na niedzielną listę
ja z udzialu w sobotnim ujezdzaniu kieleckiego toru zrezygnuje. jesli bede mogl przyjechac to bede widzem. na niedziele rezerwacja aktywna- tu chyba mozna zrezygnowac w ostatniej chwili bez zadnych kosztow?
ps. bedzie Patryk!
-byc moze na moje ale wolalbym nie:)Dizajer pisze:mogę wskoczyć rezerwowo na niedzielną listę
ps. bedzie Patryk!

byla mx-5 turbo
jest foka rs
miata jeszcze bedzie:)
jest foka rs
miata jeszcze bedzie:)
- Akar.Zaephyr
- Model: Inny
- Kontakt:
Proszę o wpisanie mnie na listę wycieczkowiczów niedzielnych
Będę w tym czasie u panny w kieleckiem więc bardzo chętnie dołączymy
Posmigałbym również po torze ale w tym czasie będę miał inne wydatki (silnik) dlatego tym razem muszę zrezygnować
Jest jeszcze miejsce na zwiedzanie gór świętokrzyskich?

Będę w tym czasie u panny w kieleckiem więc bardzo chętnie dołączymy

Posmigałbym również po torze ale w tym czasie będę miał inne wydatki (silnik) dlatego tym razem muszę zrezygnować

Jest jeszcze miejsce na zwiedzanie gór świętokrzyskich?

"Klucznik" Akar
Ex-owner of 409.945th Miata
Current ND2 dreamer.
Ex-owner of 409.945th Miata
Current ND2 dreamer.
Szanownych kolegów Blejza i Szirera proszę o dokonanie natychmiastowej wpłaty składki. Zapłaciłam już za tor, uwzględniając Wasze uczestnictwo i oczywiście zrobiłam to z własnej kieszeni.
Tęsknię za ową gotówką :mrgeen:
Tęsknię za ową gotówką :mrgeen:
ehhh do ostatniej chwili mialem nadzieje ze zostane zasponsorowany... no ale jesli nie to nie. Foch. (kasa wplacona)

"Wskakuj mała (dozwolone do lat 18tu)"
Niniejszym lista pewniaków na tor zostaje zamknięta i wygląda tak :
1. Mistrzyni
2. Majkel
3. Misza i Juna
4. Yoozef
5. Tomek P
6. Pan Kolczyk
7. Mszczyrek
8. Lilka i Spilner
9. LeszekMX5
10. Sek
11. Konrad
12. callum
13. Oncia
14. MK
15. kotfic
16. Blaise
17. Demol
18. Dan
19. DonCorleone
20. Dizajer
Można się dalej zapisywać jednak pewniakami na liście będziecie przy zebraniu pełnych piątek dodatkowych zawodników (czyli na przykład 25, 30, 35 zawodników).
1. Mistrzyni
2. Majkel
3. Misza i Juna
4. Yoozef
5. Tomek P
6. Pan Kolczyk
7. Mszczyrek
8. Lilka i Spilner
9. LeszekMX5
10. Sek
11. Konrad
12. callum
13. Oncia
14. MK
15. kotfic
16. Blaise
17. Demol
18. Dan
19. DonCorleone
20. Dizajer
Można się dalej zapisywać jednak pewniakami na liście będziecie przy zebraniu pełnych piątek dodatkowych zawodników (czyli na przykład 25, 30, 35 zawodników).

Kolejna edycja w kolejnym sezonie ewentualnie
Tor w Kielcach nie cierpi na nadmiar wolnych miejsc do wynajęcia
Ale co miesiąc jest SuperOES, możesz się zapisać...
Pozdr
eM

Pozdr
eM
chwilowo bezmiatowy 
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......

była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......
- LeszekMX5
- Moderator
- Model: NC
- Wersja: 3RD
Podpisuję się pod prośbą kolegi z Wrocławia. Sylwek ( maestro ) jest nowym członkiem klubu. Jeśli będą wolne miejsca, jest chętny na dwa dni lub niedzielę.
"Z wiatrem w zawody" - pozdrawiamy - Leszek i Lidka
NA & NC
NA & NC
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
po namowach Demola... zdecydowałem sie:D
wczoraj zdzwoniłem sie z Shirerem i tez sie namyślił, brakuje tylko 1 do kolejnej 5tki!?
Majk?
wczoraj zdzwoniłem sie z Shirerem i tez sie namyślił, brakuje tylko 1 do kolejnej 5tki!?
Majk?
NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NCFL'14 LS6.2SC aka Popiołek (w budowie)
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL'11 2.0 N/A aka TriColore
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
Sluba pisze:po namowach Demola... zdecydowałem sie:D

majk pisze:Myślę że do końca tygodnia się zadeklaruję
dopsz...

-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
pozdrów jeża 

NA'93 TURBO 380HP http://www.facebook.com/MiataTheDriftStory
NBFL'05 -> EX TIBU MMC SPEC MIATA
NBFL'01 1.8 LiftedMiata by KoKoN
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin
NCFL11 2.0 N/A ex Delfin