Myślę sobie już o wakacyjnej podróży do Pragi (oczywiście w mojej czarnej), a teraz wspominam dłuższy czas spędzony w Paryżu... http://vimeo.com/10547240

..dla lubiących podróże..
Moderator: Moderatorzy
noveek pisze:Polecam Berlin i Amsterdam
dmk pisze:noveek pisze:Polecam Berlin i Amsterdam
Amsterdamu jeszcze nie widziałem i bardzo bym chciał.. szukałem w zeszłym roku wszelkich polączeń (ale wszystko wychodziło koszmarnie drogo).. wiesz też sam, że chciałbym go najbardziej odwiedzić w lipcu.
noveek pisze:dmk pisze:noveek pisze:Polecam Berlin i Amsterdam
Amsterdamu jeszcze nie widziałem i bardzo bym chciał.. szukałem w zeszłym roku wszelkich polączeń (ale wszystko wychodziło koszmarnie drogo).. wiesz też sam, że chciałbym go najbardziej odwiedzić w lipcu.
Sensation white?
dmk pisze:Myślę sobie już o wakacyjnej podróży do Pragi (oczywiście w mojej czarnej),
DieSpinnePL pisze:dmk pisze:Myślę sobie już o wakacyjnej podróży do Pragi (oczywiście w mojej czarnej),
Rewelka jest PragaOdwiedziłem ją Miatką
Naprawdę super
Polecam. Również Miatą odwiedziłem Budapeszt. Też fajny, ale do Pragi jeśli chodzi o mnie - to się nie umywa. Zdecydowanie bardziej warto odwiedzić Pragę
Nawet 2x
Katedra Św. Witta to jak na razie najładniejszy budynek jaki na żywo widziałem
Oglądając go własnymi oczami robi niesamowite wrażenie. W ogóle genialnie jest przemyślane pierwszy kontakt z tym obiektem, bo podchodzisz do niego prawie w ogóle go nie widząc i nagle stajesz tuż przed nim
Ech.. dobra, bo się za bardzo rozpisałem
DieSpinnePL pisze:Rewelka jest PragaOdwiedziłem ją Miatką
Naprawdę super
Polecam. Również Miatą odwiedziłem Budapeszt. Też fajny, ale do Pragi jeśli chodzi o mnie - to się nie umywa. Zdecydowanie bardziej warto odwiedzić Pragę
Nawet 2x
Katedra Św. Witta to jak na razie najładniejszy budynek jaki na żywo widziałem
Oglądając go własnymi oczami robi niesamowite wrażenie. W ogóle genialnie jest przemyślane pierwszy kontakt z tym obiektem, bo podchodzisz do niego prawie w ogóle go nie widząc i nagle stajesz tuż przed nim
Ech.. dobra, bo się za bardzo rozpisałem
noveek pisze:Polecam Berlin
Tomai pisze:noveek pisze:Polecam Berlin
Ja również. . Brama Brandenburska robi wrażenie. Atrakcji jest dużo więcej , chociażby piękny widok z wieży telewizyjnej górującej nad Alexanderplatz. ( Fernsehturm ).
Byłem tam tylko jeden dzień , planuję kiedys jeszcze sie wybrać.
tmx89 pisze:a ja polecam Londynbylem 2 razy i miasto mnie oczarowalo czulem sie jak w domu:) Wszystko jest uporzadkowane i takie inne niz np. w Paryzu
No i te autka Astony , Porshe i inne
ps. w 2012 olimpiada moge robic za przewodnika