@nick.es Hola! Wstawaj, bo wchód słońca prześpisz

Dacie się wyciągnąć z domu?
Moderator: Moderatorzy
@nick.es Hola! Wstawaj, bo wchód słońca prześpisz
Wow jestem pod wrażeniem!pistenbully pisze: ↑09 cze 2022, 3:47Od pół godziny jest u mnie totalnie jasno, choć słońce dopiero wyłazi zza górki![]()
No chyba tylko @SzymonCh, tylko musiałby najpierw odmalować Lexusa, albo Miatkę...pistenbully pisze: ↑09 cze 2022, 10:46Poproszę: Miata i Lexus w tym samym kolorze.
(tak, jak ktoś tak ma, to niech się chwali i robi zdjęcie nie wychodząc z garażu)
@Domel co Ty na to?Scyzor pisze: ↑10 cze 2022, 14:27No chyba tylko @SzymonCh, tylko musiałby najpierw odmalować Lexusa, albo Miatkę...pistenbully pisze: ↑09 cze 2022, 10:46Poproszę: Miata i Lexus w tym samym kolorze.
(tak, jak ktoś tak ma, to niech się chwali i robi zdjęcie nie wychodząc z garażu)
![]()
Komu urlop, temu urlop, a mnie tylko quickie przed pracą...
Nice! Moja Miata chciała Wam zaprezentować były przystanek kolejki PKP Gniewskie Młyny, ale okazało się, że kiedyś malowniczo opuszczony, budynek jest obecnie zagospodarowany jako mieszkalny. A wiąże, się z nim ciekawostka. Jako, że był to dworzec końcowy jakiejś tam linii kolejowej o znaczeniu strategicznym, musiała do niego prowadzić droga wojewódzka. I prowadzi, DW219, najkrótsza DW w Polsce. Liczy sobie... 55m długości.
Na początek bardziej staranna interpretacja tematu. Zwracam uwagę na dodatkowe smaczki, takie jak tablica tej czteroośki czy licznik przebiegu w Miacie.
Było minęło, ale kolejne pogańskie święto przed nami...
Przypadkiem akurat mam fotę z tego dnia z małą dynią, a obok jeszcze Miata w przebraniu @konopa, więc wszystko się zgadza. Jeżeli zaliczone, to proszę o coś unikatowego tej zimy