[Lublin] Klubowicze i -iczki ;) z Lublina
Spis ludności wszelakiej chcącej sie na wspólną przejażdżkę wybrać po okolicznych równinach
Moderator: Moderatorzy
ja sie dostosuje do wiekszosci odnosnie radomia, ale ustalmy bo juz mialem PW z pytaniem czy dolaczamy.
Co do ogarniecia, to bedzie nas max 5sztuk wiec nie bedzie problemu. Jakby co to mam gps's i dwie krotkofalowki.
Co do ogarniecia, to bedzie nas max 5sztuk wiec nie bedzie problemu. Jakby co to mam gps's i dwie krotkofalowki.
Ok sprzęt mamy.
Dirty powiedział, że jesli będzie jechał (czego mu życzymy) to nie bedzie problemu dla niego jechać przez Radom.
Czekam na odzew od Tomka, chyba Bartek nic przeciwko miał nie będzie
PROPONUJĘ SPOTKANIE W PIĄTEK WIECZOREM, ŻEBY OMÓWIĆ KWESTIE TECHNICZNE. CZY PASUJE?
Dirty powiedział, że jesli będzie jechał (czego mu życzymy) to nie bedzie problemu dla niego jechać przez Radom.
Czekam na odzew od Tomka, chyba Bartek nic przeciwko miał nie będzie

PROPONUJĘ SPOTKANIE W PIĄTEK WIECZOREM, ŻEBY OMÓWIĆ KWESTIE TECHNICZNE. CZY PASUJE?
więc tak
w piątek chętnie z Wami spotkam się
do tego czy będę w niedzielę jechał - na 99% pojawię się ale innym samochodem wraz z kierowcą ( dokładnie z bratem), mamy już załatwiony wjazd jako samochód serwisowy ( dla uczestników 1/4 mili niezwiązanych z imprezą mazdy ale z tego co zorientowałem się będzie to w tym samym miejscu)
staram się namówić brata na wypad moją mx-5 ale coś jest niechętny jak mi się uda będziemy wtedy moją mazdą ale to już zależy od niego - on kierowca w trasie, ja nie jestem pewny siebie na takim odcinku i nie chcę ryzykować
jako ciekawostkę dodam jedną rzecz - będziecie mogli sprawdzić crx'a z Lublina, spodziewam się, że jak zwykle objadą swoją klasę a chyba obecnie albo tytuł 1 w europie albo vice mają więc osiągnięcia bardzo fajne jak na ludzi z Lublina
mechanik ten sam czasem ogarnia tomka mx-5
w piątek chętnie z Wami spotkam się
do tego czy będę w niedzielę jechał - na 99% pojawię się ale innym samochodem wraz z kierowcą ( dokładnie z bratem), mamy już załatwiony wjazd jako samochód serwisowy ( dla uczestników 1/4 mili niezwiązanych z imprezą mazdy ale z tego co zorientowałem się będzie to w tym samym miejscu)
staram się namówić brata na wypad moją mx-5 ale coś jest niechętny jak mi się uda będziemy wtedy moją mazdą ale to już zależy od niego - on kierowca w trasie, ja nie jestem pewny siebie na takim odcinku i nie chcę ryzykować
jako ciekawostkę dodam jedną rzecz - będziecie mogli sprawdzić crx'a z Lublina, spodziewam się, że jak zwykle objadą swoją klasę a chyba obecnie albo tytuł 1 w europie albo vice mają więc osiągnięcia bardzo fajne jak na ludzi z Lublina
mechanik ten sam czasem ogarnia tomka mx-5

Ja pie*** mogę choćby i dziś
Tak na poważnie to jadę po kaśkę do Olimpu na 21.00, więc jak ktoś chce to mogę się spokojnie z kimś spotkać. Z tego co mi wiadomo dirty będzie wracał po próbie i mam się z nim spotkać, więc może i też by wpadł. A Ty Brokat jak czasowo stoisz?
No i Mr Dementi? Jak deklaracja?
Tak więc kolego mszczyrek witamy i zapraszamy o 20.30 pod olimp. daj znać czy chcesz się spotkać

Tak na poważnie to jadę po kaśkę do Olimpu na 21.00, więc jak ktoś chce to mogę się spokojnie z kimś spotkać. Z tego co mi wiadomo dirty będzie wracał po próbie i mam się z nim spotkać, więc może i też by wpadł. A Ty Brokat jak czasowo stoisz?

No i Mr Dementi? Jak deklaracja?

Tak więc kolego mszczyrek witamy i zapraszamy o 20.30 pod olimp. daj znać czy chcesz się spotkać

ok, to dzis pod olimp. pewnie nowy kolega nie zajrzy dzis, to puszcze mu PW.
PS: trzeba wymyslec cos konkternego na nasze spoty bo przy grupie 2-4osob ciezko o spota na ktorym sie stoi i gada... Teraz sezon przejsciowy to nie bardzo jest co robic, ale juz w krotce bedzie mozna robic spoty parkingowo-lataniowe-bokowo
A w ogole to jak u was chlopaki z przyswajaniem %? bo mozna by kiedys zrobic spota noclegowego...
PS: trzeba wymyslec cos konkternego na nasze spoty bo przy grupie 2-4osob ciezko o spota na ktorym sie stoi i gada... Teraz sezon przejsciowy to nie bardzo jest co robic, ale juz w krotce bedzie mozna robic spoty parkingowo-lataniowe-bokowo

A w ogole to jak u was chlopaki z przyswajaniem %? bo mozna by kiedys zrobic spota noclegowego...

Qbatron pisze:ok, to dzis pod olimp. pewnie nowy kolega nie zajrzy dzis, to puszcze mu PW.
No ja jako tako przyswajam

Z lataniem bokami problem jest taki, ze policija może już teraz za to wystawiać mandaty

profilone pisze:Z lataniem bokami problem jest taki, ze policija może już teraz za to wystawiać mandatyi trzeba szukać jakichś naprawdę zadupiów, żeby można ze spokojem serca pośmigać. A jak deszcz będzie padał to możemy się ustawić na krytym parkingu pod olimpem.
Zawsze może, jeśli go przyjmiesz. W praktyce jest tak, że próbują Ci wcisnąć mandat nawet na terenie prywatnym - jak go przyjmiesz - po ptakach.
Osobiście odmówiłem przyjęcia mandatu jakiś tydzień temu (zatrzymałem się z rączką na parkingu pod Panoramą w Poznaniu), pyskowali niesamowicie i uznałem, że nie będę z nimi gadał. Powiedziałem im, że mandatu nie przyjmę bo nie zgadzam się z ich oceną sytuacji. Popyskowali i postraszyli sądem, zabrali mi dokumenty i zniknęli w radiowozie. Skończyło się na "proszę następnym razem uważać" - wynik taki zapewne dlatego, że nie mają prawa pozwać mnie do sądu w takim przypadku - może to zrobić jedynie właściciel parkingu (przynajmniej tak mi to wyjaśnił znajomy, który skończył prawo 2 lata temu).
No ewentualnie sprawdzili moje konto, na którym posiadam dokładnie zero punkcików.
Nie ważne co ich zmotywowało - ja w takiej sytuacji nigdy mandatu nie przyjmę.
Pozdrawiam!
110@???KM
134@???Nm
134@???Nm
Mszczyrek - to trzeba sie spotkac zeby poogladac nowy zakup:
Mayk - tez tak slyszalem ze na prywatnym nie moga nic zrobic... ale moga sie przyczepic stanu technicznego... a tam moga nazmyslac ile chca, zeby tylko zabrac Ci dowod...
Mayk - tez tak slyszalem ze na prywatnym nie moga nic zrobic... ale moga sie przyczepic stanu technicznego... a tam moga nazmyslac ile chca, zeby tylko zabrac Ci dowod...
Qbatron pisze:ale moga sie przyczepic stanu technicznego... a tam moga nazmyslac ile chca, zeby tylko zabrac Ci dowod...
No właśnie z tym też nie jest tak, po własnym ogródku możesz jeździć bez tablic i świateł na czterech dojazdówkach i nadal nie mogą Ci nic zrobić - musisz mieć tylko obowiązkowe ubezpieczenie OC, które musi być zawsze i wszędzie.
profilone pisze:Mayk - nie wiem czy mam dośc odwagi, żeby się niebieskim sprzeciwić
Gdybym nie był po 11 godzinach jazdy (500km z granicy ze Słowacją) w tragicznych warunkach i nie zachowywali się jak prostaki to pewnie bym siedział cicho - buractwo mnie wyprowadziło z równowagi.
110@???KM
134@???Nm
134@???Nm
Nawet jesli nie wyjezdzam poza teren prywatny, to musze miec OC?
mszczyrek: Pamietam z naszego spotkania ze chcesz mazda startowac na torze. Pytam z ciekawosci - jezdziles juz troche, czy dopiero zaczynasz? Bo my sie z profilonem zaszczepilismy na ulezu i tez myslimy o startach w Lubelskich MiniSprintach czy jak je tam zwa
mszczyrek: Pamietam z naszego spotkania ze chcesz mazda startowac na torze. Pytam z ciekawosci - jezdziles juz troche, czy dopiero zaczynasz? Bo my sie z profilonem zaszczepilismy na ulezu i tez myslimy o startach w Lubelskich MiniSprintach czy jak je tam zwa

Wrzucam dość ważny dla Lublina link dot. petycji powstania toru w Lublinie z prawdziwego zdarzenia. Impreza SSS Drift Cup pokazała, że mieszkańcy są bardzo chętni, zawodnicy z regionu też są chętni do zabawy, wiec jeśli ktoś ma czasu we wtorek 9.11 to niech wpadnie do sali kongresowej Uniwersytetu Przyrodzniczego (najlepiej przyjechać miatą, albo innym moturem jeśli ktoś takowy ma)
Ja postaram sie przyjechać, najpewniej prosto z pracy.
ktoś jedzie jeszcze?
Qbatron, mszczyrek?
[URL=http://torlublin.moto-gp.pl]LINK[/URL]
Ja postaram sie przyjechać, najpewniej prosto z pracy.
ktoś jedzie jeszcze?
Qbatron, mszczyrek?
[URL=http://torlublin.moto-gp.pl]LINK[/URL]
- majk
- Model: NB FL
- Wersja: 1.6 Turbo
Za wspólne otwarcie dachu i przywitanie wiosny profilone i Qbatron - DZIĘKUJEMY:)
[URL=http://img291.imageshack.us/i/img0431nl.jpg/]
[/URL]
[URL=http://img291.imageshack.us/i/img0431nl.jpg/]

Była: MX-5 NA 1992
Była: MX-5 NBFL 2002
Była: MX-5 NB 1999
Była: MX-5 NA 1.8T 1994
Była: MX-5 ND RF 2017
Była: MX-5 NA 1.6 1996
Jest: MX-5 NBFL 2001 1.6T
Była: MX-5 NBFL 2002
Była: MX-5 NB 1999
Była: MX-5 NA 1.8T 1994
Była: MX-5 ND RF 2017
Była: MX-5 NA 1.6 1996
Jest: MX-5 NBFL 2001 1.6T
I my dziękujemy za wspólne fajne dwa dni
Wprawdzie z opóźnieniem, ale jednak wrzucam dwie fotki z sobotniego wyjazdu
Wjazd dla VIPów był możliwy nawet na rynek w Kazimierzu
I naklejka, która po 4 dniach obecności na Maździe przyniosła natychmiastowe ocieplenie
Majk swoim przyjazdem udowodnił, że mariaż małej frakcji LU z dużą frakcją Ww(coś tam
) jest jak najbardziej do wykonania i możliwy. Kolejnych chętnych zapraszamy i sami pewnie zawitamy do stolycy 

Wjazd dla VIPów był możliwy nawet na rynek w Kazimierzu

I naklejka, która po 4 dniach obecności na Maździe przyniosła natychmiastowe ocieplenie

Majk swoim przyjazdem udowodnił, że mariaż małej frakcji LU z dużą frakcją Ww(coś tam