Spoko, ale jak my będziemy zostawiać Miaty top down pod sklepem w lipcu, to @szy bedzie musiał zaciągać brezent, bo tam za gorąco

Moderator: Moderatorzy
Spoko, ale jak my będziemy zostawiać Miaty top down pod sklepem w lipcu, to @szy bedzie musiał zaciągać brezent, bo tam za gorąco
No ja właśnie też staram się przepalać, ale przez ostatnie kilka tygodni zimno, mokro, mało czasu. No i skutki widać. Aku bodaj trzyletni - prostownik już zorganizowałem. Mam nadzieję, że ożyje bez protestów.
No to witaj w klubie. Ja też po całym dniu w puszce właśnie miałem wielką ochotę zaznać słoneczka. A tu taki zonk...
Eee tamm lepiej raz na parę lat zrobić blachy i cieszyć się jazdą cały rok, niż katować się czekająca na sezon miatą w garażu.
No ja sobie wypraszamWojtek Wawa pisze: ↑11 lut 2022, 14:14Wszystkim krytykującym jazdę mx5 w zimie, bo zgnije, radzę zdobić to co ja. Zrezygnować z puszki i wszystko ogarniać mx5, bo wtedy i tak nie ma wyboru![]()
Nie chcę się czepiać, ale październikowy topup widzęlogimen pisze: ↑13 lut 2022, 10:34Moja stoi od października w garażu, dwa razy przepalona. W listopadzie było na plusie to wyskoczyłem na myjkę i tyle.
Teraz jakoś w środę 9.02 odpaliłem, rozruszałem ją, było fajnie.
Aktualnie już będę powoli szykował letnie kółka, wymianę oleju, filtrów itp. żeby jak najdłużej w lecie się cieszyć, a nie trzymać w warsztacie na pierdołach.
A tu jeszcze październikowy topdown.
![]()
Ale żeby nawet na myjkę wjeżdżać top-down, to już desperacja
Dlatego foto BW, żeby nie było widać, że brudas?