DWinkle2021 | 24-26.09
sudeckie winkle szlakiem pałaców i zamków
Moderator: Moderatorzy
- Morfi
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 vvt
W hotelu w CZ można płacić kartą. Przy płaceniu za nocleg w CZ kartą KONIECZNE są dokładne dane każdej osoby(Imię, nazwisko, data urodzenia, adres oraz nr dowodu). Proszę je przysłać do mnie do wtorku. Ci co chcą płacić gotówka nie muszą podawać danych.
Hotel przyjmuje tylko korony.
Wysłane z mojego XQ-AS52 przy użyciu Tapatalka
Hotel przyjmuje tylko korony.
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
DWinkle zawsze były top down. Niezależnie od pogody

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
- Morfi
- Donator
Moi drodzy. Dzisiaj pojawiła się propozycja ze strony miasta Wałbrzych na zwiedzanie w niedzielę Starej Kopalni. Miasto Wałbrzych potrzebuje poznać do jutra do godz. 10:00 ilość chętnych by zarezerwować nam termin. W związku z tym prośba do Was o ekspresową decyzję czy chcecie ją zwiedzić. Bilety w cenie 30zł/os do zapłacenia przed wejściem do kopalni. Temat ogarnia TomekMX i do Niego kierujcie swoje pytania. Kto jest zainteresowany to proszę przesłać info na SIGNALu do Tomka.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Morfi
- Donator
Uwaga kierownicy jadący prosto do Książa. Ochroniarzowi na szlabanie trzeba podać hasło "Zlot MX5" to Was przepuszczą. Jedziecie prosto pod budynek bramny.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Loukas
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Sportive
Dojechaliśmy do domu. Dziękuje bardzo za organizacje zlotu. Było super. Największa robotę oczywiście zrobili jego uczestnicy ale to Organizatorom - Tomkowi i Morfiemu należą się ukłony!
Nie mogę doczekać się następnej edycji DWinkli! Do zobaczenia na drogach
Nie mogę doczekać się następnej edycji DWinkli! Do zobaczenia na drogach

MX-5 NBFL Sportive
- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
Żółta też już w domu 
Dzięki wszystkim za świetny zlot! Ukłony dla organizatorów!! Pogoda dopisała i winkle też
Miło było poznać nowe osoby i spotkać się ze "starymi".
Do następnego!

Dzięki wszystkim za świetny zlot! Ukłony dla organizatorów!! Pogoda dopisała i winkle też

Miło było poznać nowe osoby i spotkać się ze "starymi".
Do następnego!

- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
Kurde, a myślałem, że to ktoś z miejscowych robi jakąś fotorelacje. Fajna, czysta NA!

- Malcolm_x
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.5

Chyba nawet nie zdajemy sobie sprawy jaki Ogrom pracy i energii zostały wlozone w organizacje tej super imprezy.

I to wszystko bezinteresownie!
Szacun i ogromne podziękowania z mozliwosc przyjechania na „gotowo” troche jak na kolonie (w najlepszym tego słowa znaczeniu). U mnie z ogranizacja totalnie na bakier, stad czułem sie jak ryba w wodzie

(tak odpowiedzi na pytania zrzynalem jak za starych dobrych licealnych lat - Dzieki pavlacos

Jescze raz wielki ukłon i podziękowania, i mam nadzieje do zobaczenia w następnym roku!,,

- OwieczKa
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: True Red
My również dziękujemy Organizatorom
podziwiamy Waszą determinację i ogrom pracy. Domyślamy się, jak wiele trudu i nerwów kosztuje zorganizowanie takiego dużego zlotu, wypełnionego po brzegi świetnymi atrakcjami.
Nocne zwiedzanie zamku było super
Chociaż nie mogliśmy uczestniczyć do końca w zlocie, to i tak było warto
Cieszę się, że mogliśmy spotkać dawno niewidzianych" starych " znajomych i poznać nowe grono zapaleńców.
Szczególnie podziękowania dla
@Peecer
@R.E.D.
@Sachim
@KyRy
Jesteście niezastąpieni
Osobne podziękowania dla Leszczyńskich Przyjaciół z najlepszego we wszechświecie Klubogarażu. Nie spodziewaliśmy się takiego przyjęcia
Pozdrawiamy
Gdyby ktoś chciał sprzedać jeżdżącego NCFLa to dajcie znać;)

Nocne zwiedzanie zamku było super

Chociaż nie mogliśmy uczestniczyć do końca w zlocie, to i tak było warto

Cieszę się, że mogliśmy spotkać dawno niewidzianych" starych " znajomych i poznać nowe grono zapaleńców.
Szczególnie podziękowania dla
@Peecer
@R.E.D.
@Sachim
@KyRy
Jesteście niezastąpieni

Osobne podziękowania dla Leszczyńskich Przyjaciół z najlepszego we wszechświecie Klubogarażu. Nie spodziewaliśmy się takiego przyjęcia

Pozdrawiamy
Gdyby ktoś chciał sprzedać jeżdżącego NCFLa to dajcie znać;)
- Załączniki
-
- IMG-20210924-WA0002.jpg (266.57 KiB) Przejrzano 2976 razy
-
- IMG-20210924-WA0003.jpg (214.29 KiB) Przejrzano 2976 razy
Były:
NC 3rd
NC FL2
Forfiter NC Mithra 2,5 by Five
Jest :
NC FL2 2014 KaKaOwca
NC 3rd

NC FL2

Forfiter NC Mithra 2,5 by Five

Jest :
NC FL2 2014 KaKaOwca
Śląsk dotarł do domu
Wielkie dzięki organizatorom za to, że mogłem uczestniczyć w tym wydarzeniu - niestety tym razem jako obserwator, ale mam nadzieję, że następnym już bedzie standardowo aktywnie
Oczywiście powyższe nie udało by się gdyby nie Peecer
Swoje trzy grosze w temacie miał również Mariusz, więc dzięki chłopaki - może kiedyś uda się odwdzięczyć 

Wielkie dzięki organizatorom za to, że mogłem uczestniczyć w tym wydarzeniu - niestety tym razem jako obserwator, ale mam nadzieję, że następnym już bedzie standardowo aktywnie

Oczywiście powyższe nie udało by się gdyby nie Peecer

- Domel
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: bordo z hameryki
Dolnośląska sekcja klubu rządzi!!!
Jak zwykle poziom mistrzowski: organizacja, trasy, atrakcje, towarzystwo. Uwielbiam z wami jeżdzić. Już się nie mogę doczekać następnego zlotu. Do zobaczenia!

Jak zwykle poziom mistrzowski: organizacja, trasy, atrakcje, towarzystwo. Uwielbiam z wami jeżdzić. Już się nie mogę doczekać następnego zlotu. Do zobaczenia!
- Załączniki
-
- IMG_2980.JPEG (1.07 MiB) Przejrzano 2959 razy
My również dotarliśmy do domu. Bardzo dziękujemy za udział w taj świetnej imprezie, ostatnio tego nam bardzo brakowało. Dzięki dla Organizatorów za poświęcenie wlasnego czasu na przygotowanie całego zlotu i wszystkim Uczestnikom za towarzystwo

- Sachim
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: NA - NBFL
- Kontakt:
Dziękujemy, że mogliśmy uczestniczyć w tym zacnym wydarzeniu. Dużo zamków, dużo winkli, czyli to co tygryski lubią najbardziej 
Wielkie dzięki dla organizatorów za poświęcenie czasu i nerwów no i mamy nadzieję do zobaczenia za rok
ご満悦、、笑

Wielkie dzięki dla organizatorów za poświęcenie czasu i nerwów no i mamy nadzieję do zobaczenia za rok

ご満悦、、笑
Jak zawsze fenomenalny zlot. Dziękujemy serdecznie organizatorom za wykonanie tak dobrej roboty
Dzięki wielkie dla wszystkich, którzy pomagali utrzymać mój śmietnik przy życiu, bo bez was pewnie skończyłbym zlot już w sobotę

Dzięki wielkie dla wszystkich, którzy pomagali utrzymać mój śmietnik przy życiu, bo bez was pewnie skończyłbym zlot już w sobotę

- Załączniki
-
- 30538A70-575E-45C3-8061-3D35A3006EA4.jpeg (5.74 MiB) Przejrzano 2938 razy
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2021, 21:22 przez Enzis, łącznie zmieniany 2 razy.
- WORCIK
- Model: NC
- Wersja: Limited Edition
Chcieliśmy jeszcze raz złożyć na ręce Organizatorów ogromne podziękowania za możliwość uczestnictwa w tak perfekcyjnie zorganizowany zlocie naszej społeczności. Ogromny szacunek dla Was Wszystkich.

Dziękujemy, że mogliśmy spędzić ten weekend z Wami, było wspaniale
Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem świetnej organizacji, bo musiało wymagać to masy pracy - atrakcje, trasy, wszystko petarda. No i oczywiście atmosfera podczas całego wyjazdu. Dziękujemy za organizację Morfi, Ania, tomekmx, Magda i Loukas.
Był to nasz pierwszy zlot i na pewno nie ostatni, nie możemy się doczekać kolejnego!
Strasznie miło było poznać tylu zakręconych członków i członikń społeczności Miaty, gdzie każdy to auto interpretuje na swój własny sposób, ale co najważniejsze to każdemu sprawia to tak samo wielki fun.
Do następnego!
P.S. No i bardzo przepraszam za piszczące klocki.
Obiecuję następnym razem założyć mniej inwazyjne 

Był to nasz pierwszy zlot i na pewno nie ostatni, nie możemy się doczekać kolejnego!

Do następnego!
P.S. No i bardzo przepraszam za piszczące klocki.

Ostatnio zmieniony 27 wrz 2021, 7:41 przez pawel934, łącznie zmieniany 1 raz.
ND2 na tor i nie tylko
http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... ead#unread

- Żółwik
- Donator
- Wersja: 1.6 i NC 2.5
Ja również bardzo serdecznie dziękuję, szczególnie Morfiemu, Ani, Tomkowimx i Loukasowi za perfekcyjną organizację a wszystkim uczestnikom zlotu za przemiłą atmosferę w imieniu swoim i mniejszego żółwika
Młodemu tak się podobało, że w domu jest już spina z żoną o to, kto ma jechać następnym razem... Chyba trzeba rozważyć opcję wersji rodzinnej, bo jeszcze córka się upomina o swoje prawa
Podziękowania również dla Oskara za fantastyczną robotę
Do zobaczenia na winklach i kolejnych zlotach!