Kalendarz moglby byc pionowy . Zdjecia i propozycje mozecie wklejac na forum a dokladniejsze zdjecia posylac mi jesli uslysze odzew z Waszej strony ze chcecie miec taki kalendarz

Co Wy na to ??

Moderator: Moderatorzy
dmk pisze:Fajny pomysł, że trochę maczam palce w grafice mogę coś spróbować poklikać, ale nie wiem czy przed 01.01.2010 skończymy - raczej bym do tego czasu poczekał na fotki, a kalendarz gdzieś w styczniu złożył
Jak jeszcze kilka osób podchwyci temat - wchodzę w to. Jak zainteresowanie będzie nikłe - postoję
dmk pisze:Tak sobie myślałem i fajnie by było, gdybyśmy mieli fotki:
-NA
-NB
-NBfl
-NC
-NCfl
do tego wnętrza samochodów, zdjęcia "pod maską" któregoś MXa z turbo, zdjęcie z XX lecia ("morze samochodów") i... hmmm
diegorx pisze:A może wybrać po prostu najlepsze zdjecia z XX-lecia?? Jest ich sporo, wiec jest w czym wybierać.
dmk pisze:diegorx pisze:A może wybrać po prostu najlepsze zdjecia z XX-lecia?? Jest ich sporo, wiec jest w czym wybierać.
Wtedy się zrobi z tego kalendarz XX lecia... a widziałem tu wiele zdjęć ciekawszych
dmk pisze:nie robimy tutaj konkursu na najlepszą fotkę per użytkownik, a raczej na najlepsze fotki do kalendarza
dmk pisze:zrobić głosowanie
dmk pisze:rozdzielczość minimum 2000x1600px
formaty TIFF,PNG,JPG,RAW
kompresja dla JPG nie więcej niż 85%
zdjęcia poziome, chyba że da się przekadrować
Ale to moja luźna propozycja
halski pisze:ogólnie wszystkie najnowsze foty z mojego tematu -> http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=3102 mogę dać w większej rozdziałce jeśli się komuś szczególnie spodoba.
leDiable pisze:Tak samo wyrażam zgodę na użycie dowolnych zdjęć z tematu o Tequili:
http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic....der=asc&start=0
tmx89 pisze:wstawcie 50 zdjec ale byle byly one tu wstawione a nie ze mamy sobie cos wybrac z waszych galeriilub mozecie wyslac mi na maila i ja je wkleje tak jak w wypadu halski 'ego
KyRy pisze:tmx89 pisze:wstawcie 50 zdjec ale byle byly one tu wstawione a nie ze mamy sobie cos wybrac z waszych galeriilub mozecie wyslac mi na maila i ja je wkleje tak jak w wypadu halski 'ego
moim zdaniem będzie tego za dużo.
Każdy niech wrzuci po jednej swojej propozycji i z tego wybierzmy 12 fot.
dmk pisze:PS Kalendarz pewnie będzie złożony w styczniu i oddany do druku, więc zacząłem się zastanawiać, czy np. nie zrobić go od miesiąca kiedy pojawiła się pierwsza NA na targach w Chicago - czyli od lutego... do lutego 2011