Czy jest jakies zaufane zrodlo bodykitow do NC, NCFL oprocz roadsterów.pl (prawie zaden wybor), allegro (bieda) i forum (rzadko...)?
Marzy mi sie Mazdaspeed a'la Five'a

Pozdrawiam
Dostępność
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
bjorm pisze:dzieki,
ktos wie co to za spojler ten z przodu? i ogolnie wokol auta?
W ofercie Mazdy są następujące spoilery “dynamic” przeznaczone do Mazdy MX-5 NC
- spoiler przedni NF51V4900FBB ,cena 1352,61 zł brutto
- spoilery boczne (komplet 2 szt.) NF51-V4-910F-BB , cena 1402,95 zł brutto
- spoilery tylny NF51-V4-930F-BB , cena 1288,21 zł brutto. W
pojazdach wyposażonych w Hardtop wymagany dodatkowo deflektor powietrza QNCA-50-A20 , cena 240,11 zł brutto
Dostępność – na zamówienie 2-3 dni robocze.
Spoilery wymagają lakierownia. Podane ceny nie zawierają kosztów montażu.
SCEPAN pisze:A może by tak Ducks Garden ?
Send from Xiaomi Mi4 using TapaTalk.
Weź znajdz kogos kto sie podejmie zrobienia dziur pod mocowania spryskow z NC... Ja nie znalazlem.niezalogowany pisze: ↑15 kwie 2021, 15:16Co do wymogu spryskiwaczy - tak, chodzi odkładnie o to, że brudne reflektory dają za dużo rozproszonego światła.
Jeśli dobrze pamiętam nowsze generacje mniejszych VAGów potrafiły mieć jakieś bieda-xenony z około 2x słabszym żarnikiem - wtedy nie potrzebowały spryskiwaczy, taka oszczędność. Ja osobiście pomysłu naklejania nie popieram...
Nie mówie że taki kszatł musi być finalnie żeby to działało/wysuwało się ale jednak oryginalny kształt jest taki jak na foto.niezalogowany pisze: ↑15 kwie 2021, 18:38Jest jakiś prosty sposób na wyciągnięcie (otwarcie) sprysku, mógłbym się przejść i zobaczyć w mojej. Nie wiem niestety jak to wygląda od spodu, ale jestem dziwnie przekonany ze da się to zrobić... Niestety nie mając choćby zdjęć nie widzę problemu (nie twierdzę, ze go nie ma)
Nie wiem też, na ile to jest dobry temat na takie rozważania![]()
To jest japonska robota. Dobrze to widac na zdjeciach dyszy spryskiwaczy i zaslepek, np na stronie IL.