PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
Też mi się właśnie wydaje, że to jest powód dla którego NC PRHT tak trzyma cenę. Jak debiutował ND, byłem mega rozczarowany jego wyglądem ale po latach zdążyłem się już przyzwyczaić, ND ST bym kupił.Spaniard pisze:Mnie wcale nie dziwi, większe, ładniejszeno i prawdziwe PRHT
No ja np dalej mam V1
W Poznaniu, ktoś sprzedaję białą perłę PRHT w automacie z 2015 (NCfl2) za podobną kasę ...ogłoszenie, chyba na FB wisiało.PKzalew pisze: ↑29 paź 2020, 19:16zdaje się, że już przez telefon cena została ustalona na 55. Ja bym wolał oczywiście tą Łukasza, ale koleżance zależy na automacie i komforcie itd, a nie zajebistych hamulcach i strzałach z wydechu
A automatów jak na lekarstwo, tutaj przebieg wyjątkowo atrakcyjny i, wg mnie, realny
U mnie ten sam objaw, rozwiązało uzupełnienie płynu hamulcowego.PKzalew pisze: ↑30 paź 2020, 17:57Dziękuję wszystkim za odzew. Serce wybrało, więc autko od razu po obejrzeniu zakupione
Blacharsko wygląda bardzo dobrze, jedyne co, to przy większych przeciążeniach czasem pojawia się czerwona kontrolka z wykrzyknikiem. Trzeba będzie to ogarnąć, może po prostu jest mało płynu hamulcowego?
45k
Hmm, w sumie wydaje się wyglądać normalnie na zdjęciach. Kierownica jest obszyta na nowo. No i w treści ogłoszenia jest napisane, że auto do opłat, więc sama rejestracja nie będzie jedynym kosztem.lukasmc pisze: ↑10 lis 2020, 12:54A czy tą sztukę ktoś był oglądać? Cena dość niska, wygląda ładnie, where`s the catch?
VIN: JMZNC18F670116123
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... DnyHO.html?
Catch może być ukryty w silniku (czy bierze olej i ile) oraz pod autem - stan podłogi, końcówek progów od strony nadkola oraz zawieszenia. Warto poprosić chociaż o dodatkowe zdjęcia. Przy tej cenie nawet jakby była wtopa z silnikiem to zostaje spory zapas na remont/ swap na 2.5lukasmc pisze: ↑10 lis 2020, 12:54A czy tą sztukę ktoś był oglądać? Cena dość niska, wygląda ładnie, where`s the catch?
VIN: JMZNC18F670116123
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... DnyHO.html?
Ja bym uważał, bo to auto na 99% nie ma klimy (na zdjęciach nie widać wentylatora, rurek ani przycisku w kabinie), więc opis kopiowany między ogłoszeniami.mysiauek pisze: ↑13 lis 2020, 14:48Czy ktoświdział lub mógłby zbadać?
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... 4f5b022344
Klimatroniksiwyzgr pisze: ↑13 lis 2020, 15:10Ja bym uważał, bo to auto na 99% nie ma klimy (na zdjęciach nie widać wentylatora, rurek ani przycisku w kabinie), więc opis kopiowany między ogłoszeniami.mysiauek pisze: ↑13 lis 2020, 14:48Czy ktoświdział lub mógłby zbadać?
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... 4f5b022344
Poza tym może być tania, bo to automat, a one nie są zbyt pożądane. Dodatkowo - Gniezno to handlarskie zagłębie, więc tym bardziej bym uważał.
Ten Pan ma u nas dość słabą opinię, często wychodzą wałki. Ja szukając mx5 z automatu odpuszczałem Bogdaszowice...MsEvil pisze: ↑18 lis 2020, 19:47Witam. Oglądał ktoś tę Mazdę i ma jakieś informację? Wygląda solidnie, zastanawiam się jednak czy cena nie jest zbyt wysoka. Fakt, jest to najbogatsze wyposażenie, aczkolwiek to 2006 rocznik. Nie znam się za bardzo na cenach NC 2.0 z tego rocznika. Z góry dziękuję za odpowiedź.![]()
Dzięki za odpowiedź, dobrze wiedzieć. To nie są małe pieniądze, a ja szukam czegoś porządnego właśnie w tym kolorze. Wydaje mi się, że ciężko znaleźć dobrą Mazdę, a szukam już pół roku.Gwiazda pisze: ↑19 lis 2020, 7:45Ten Pan ma u nas dość słabą opinię, często wychodzą wałki. Ja szukając mx5 z automatu odpuszczałem Bogdaszowice...MsEvil pisze: ↑18 lis 2020, 19:47Witam. Oglądał ktoś tę Mazdę i ma jakieś informację? Wygląda solidnie, zastanawiam się jednak czy cena nie jest zbyt wysoka. Fakt, jest to najbogatsze wyposażenie, aczkolwiek to 2006 rocznik. Nie znam się za bardzo na cenach NC 2.0 z tego rocznika. Z góry dziękuję za odpowiedź.![]()
Tak jak siwy napisał, ogloszenie pt skupuje trupy w Niemczech, przypudruje i sprzedam po Polskiej stronie. Było parę przypadków że ktoś miał zdj jak auto wygląda jeszcze na zachodzie, a 2 miesiace później auto u tego Pana " W super stanie"