[Białystok] Lokalna integracja
Moderator: Moderatorzy
Uprzejmi białostoccy posiadacze MX'ów!
Gorąca prośba:
Znalazłem ogłoszenie sprzedaży ładnej NBFL (pomijając felgi - rzecz gustu
) w autokomisie Konkret-Auto w Waszym mieście. Oczywiście treść głosi "oferta osoby prywatnej" oraz, że auto "w posiadaniu od 4 lat". Dodatkowo historia brzmi, że pan sprzedaje auto syna. Na pierwszy, a nawet drugi rzut oka (z otrzymanych dodatkowych zdjęć) samochód wygląda wyjątkowo dobrze. Na pewno mega zastanawiający jest stan licznika, ale parę zdjęć podwozia jest naprawdę dobrych.
. .
Zdjęcia jakie otrzymałem: https://drive.google.com/open?id=1WifI8 ... IbpNtBUdLH
Czy któryś z uprzejmych forumowiczów wie cokolwiek o tym sprzedawcy oraz miejscu i czy miałby może chęć i czas je odwiedzić i spojrzeć na tę Mazdę? Nie wiem, czy dostanę więcej zdjęć, a niestety jestem z Warszawy i niezmotoryzowany, więc w czasach pandemii spędzenie 5h w pociągu to nienajlepszy pomysł...
Zwłaszcza jakbym miał jechać na marne.
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info.
Pozdrawiam,
Michał
Gorąca prośba:
Znalazłem ogłoszenie sprzedaży ładnej NBFL (pomijając felgi - rzecz gustu

. .
Zdjęcia jakie otrzymałem: https://drive.google.com/open?id=1WifI8 ... IbpNtBUdLH
Czy któryś z uprzejmych forumowiczów wie cokolwiek o tym sprzedawcy oraz miejscu i czy miałby może chęć i czas je odwiedzić i spojrzeć na tę Mazdę? Nie wiem, czy dostanę więcej zdjęć, a niestety jestem z Warszawy i niezmotoryzowany, więc w czasach pandemii spędzenie 5h w pociągu to nienajlepszy pomysł...

Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info.
Pozdrawiam,
Michał
Praktycznie tutaj nie zaglądam. Chciałem sprawdzić, czy Bstockie złoty żyją, ale niestety nie żyją, niemniej mogę Ci pomóc i sprawdzić to auto dokładniej. Aczkolwiek w tej cenie możesz dostać przepiękna złotą 1.8NB, po generalnym remoncie silnika i zawieszenia. Wszystko w stanie bardzo dobrym, zaś ruda jest, ale pod całkowitą kontrolą. Fajnie zrobione autko ze smakiem. Może właściciel tutaj zajrzy. Na grupie na Facebooku przewija się ogłoszenie. Za tą złotą mogę poręczyć jak wielu innych miaciarzy.
Wracając do tematu czarnej. Znajdziesz mnie na fb pod "Maciej Kardyński", bo tutaj zapomnę spojrzeć
Wracając do tematu czarnej. Znajdziesz mnie na fb pod "Maciej Kardyński", bo tutaj zapomnę spojrzeć

Hakuuna ma Miataaa!
- janux
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Sport
Złota z tego co pamietam była też wystawiona na forum.
A co do Białostockich spotów to w zeszłym roku do zimy były regularnie (ale raczej ogłaszane na forum mazdaspeed).
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A co do Białostockich spotów to w zeszłym roku do zimy były regularnie (ale raczej ogłaszane na forum mazdaspeed).
Jakoś w w styczniuu się towarzystwo wykruszyło i stałem tylko ja z Kamilem, a w marcu całkowicie zdechło. Robimy takie przymiarki by wznowić spoty.
Najbliższe spotkanie cykliczne:
Data: 2.06.2020
Godzina: 19:00
Miejsce: Parking pod Biawar'em
Adres: Białystok, Skrzyżowanie Alei Jana Pawła II oraz Konstytucji 3 Maja
Najbliższe spotkanie cykliczne:
Data: 2.06.2020
Godzina: 19:00
Miejsce: Parking pod Biawar'em
Adres: Białystok, Skrzyżowanie Alei Jana Pawła II oraz Konstytucji 3 Maja
- Konioczynka
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: ND3 Homura
Ma ktoś do posłuchania 1,6 z cobaltem ? 

KoniOczynka
NBFL 1.6 => NCFL 2.0 => ND3 2.0 Homura
- Konioczynka
- Donator
No jak tam chcecie, jak będzie ładna pogoda i będę jechał gdziekolwiek to mogę i zajrzeć do suwałEK
W sob robię wegorzewo - pogranicze - suwalki, może uda się zgrać

W sob robię wegorzewo - pogranicze - suwalki, może uda się zgrać
KoniOczynka
-
- Donator
- Model: NB FL
Witam,
Dwa pytania.
1. Czy spoty się odbywają?
2. Może ktoś chciałby walizkę z narzędziami M4K z autografem? Odstąpię w cenie zakupu:-)
Dwa pytania.
2. Może ktoś chciałby walizkę z narzędziami M4K z autografem? Odstąpię w cenie zakupu:-)
Powinieneś jeszcze dopłacićKosmynauta pisze: ↑02 sie 2020, 14:402. Może ktoś chciałby walizkę z narzędziami M4K z autografem? Odstąpię w cenie zakupu:-)

-
- Donator
Drugie nieaktualne.Kosmynauta pisze: ↑02 sie 2020, 14:40Witam,
Dwa pytania.
Czekam na info co do 1.

- Leeo
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: ND2 SkyF Recaro
No proszę, to zaraz będzie można alternatywnego spota robić gdzieś augustów suwałki, bo z forum nas dwóch w augustowie z galexem, a ja pracuję w Suwałkach. Jeszcze się nie mijaliśmy.
Burgundowa NCFL 21-22: viewtopic.php?f=22&t=32724
Mixed NB 18-21: viewtopic.php?f=22&t=27874
10th Anni 16-18: viewtopic.php?f=22&t=21404
-
- Donator
I jeździsz miatą do Ski? Gdzie pracujesz, że Cię jeszcze nie wyłapałem?
- Leeo
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: ND2 SkyF Recaro
Do pracy to sporadycznie, ale czasem jadę miatką. pracuję w szpitalu w Suwałkach.
W Augustowie są jeszcze minimum 4 miaty, nbfl, srebrna nb i srebrna nc, nd2 czerwona galexa.
Burgundowa NCFL 21-22: viewtopic.php?f=22&t=32724
W Suwałkach jest Maćko z NB'kiem, ja z NB, kremowa NCFL która była na zlocie na bluessa, więc może się dołączy i ostatnio widuje ND2 soft topa na rejestracji BI. Tylko nie pamiętam jaki kolor

Do tego Konioczynka chętnie by się pewnie przyłączył, z Ełku to dla niego 50minut.
- Konioczynka
- Donator
Tak jak lubie, jechać 100km w jedną stronę, spóźniony załapać się na końcówkę wspólnego przejazdu ~10km i wrócić 100km do domu. Możecie na mnie liczyć 

KoniOczynka
Trzeba było przyjechać wcześniej!
Na pocieszenie - 4 dniowy zlot był 15 km ode mnie, a miata pierwszego dnia postanowiła że nie jedzie, i ch*%&#%&#. Zły wahacz, wyszedł przegląd, luz na pompie wody, pęknięta obudowa termostatu. Kilka godzin po zlocie wszystko ładnie poskładane, żadnych nowych przeszkód i była gotowa do jazdy
Na pocieszenie - 4 dniowy zlot był 15 km ode mnie, a miata pierwszego dnia postanowiła że nie jedzie, i ch*%&#%&#. Zły wahacz, wyszedł przegląd, luz na pompie wody, pęknięta obudowa termostatu. Kilka godzin po zlocie wszystko ładnie poskładane, żadnych nowych przeszkód i była gotowa do jazdy

- Konioczynka
- Donator
I co padło ? 
Sezon w pełni, ja praktycznie każdego wieczoru gdzieś tam sobie jadę, nic mi się nie stanie jak dojadę gdzieś w okolice Augustowa

Sezon w pełni, ja praktycznie każdego wieczoru gdzieś tam sobie jadę, nic mi się nie stanie jak dojadę gdzieś w okolice Augustowa
KoniOczynka
-
- Donator
Hej, jutro się ktoś wybiera? Będzie spot? Bo nie wiem jak dzień planować 

- janux
- Donator
Paweł dzisiaj mnie pytał, wiec pewnie on również byłby chetny. W takim razie widzimy się o 19 - parking pod Biawarem. W razie deszczu na parkingu w Galerii Zielone Wzgórza. Do jutra! 

- Konioczynka
- Donator
Hej,
jutro ok 11 startuje z Ełku do Gołdapii na tężnie i potem granicą do Sejn.
Może ktoś będzie chciał się doczepić po drodze to zostawie nr tel na pw.
https://www.google.pl/maps/dir/Czes%C5% ... 61!1m0!3e0
jutro ok 11 startuje z Ełku do Gołdapii na tężnie i potem granicą do Sejn.
Może ktoś będzie chciał się doczepić po drodze to zostawie nr tel na pw.
https://www.google.pl/maps/dir/Czes%C5% ... 61!1m0!3e0
KoniOczynka
- janux
- Donator
Dzisiaj pierwszy wtorek miesiąca, więc wypadałoby się spotkać (mam nadzieję, że są chętni) 
6.10.2020 g. 19:00 – parking pod Biawar'em. W razie deszczu – parking Galerii Zielone Wzgórza. Do zobaczenia!

6.10.2020 g. 19:00 – parking pod Biawar'em. W razie deszczu – parking Galerii Zielone Wzgórza. Do zobaczenia!