Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
Witam serdecznie wszystkich Klubowiczów,
Mam na imię Bartek i od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem znanej już amerykanki NA, zakupionej od forumowicza kammich. Mam zamiar dopieścić Madzię i kontynuować wizję poprzedniego właściciela. Pozdrawiam i mam nadzieje na liczne spotkania czy to na drogach, zlotach czy na spotach
Mam na imię Bartek i od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem znanej już amerykanki NA, zakupionej od forumowicza kammich. Mam zamiar dopieścić Madzię i kontynuować wizję poprzedniego właściciela. Pozdrawiam i mam nadzieje na liczne spotkania czy to na drogach, zlotach czy na spotach

Witam, nazywam się Jakub.
Od dłuższego czasu miałem ochotę pojeździć mx5, więc za dosyć małe pieniądze kupiłem nb z 2000 r.
Kilka rzeczy jest do zrobienia, ale coś czuje że to dobry zakup i będzie nam się dobrze jeździć
Od dłuższego czasu miałem ochotę pojeździć mx5, więc za dosyć małe pieniądze kupiłem nb z 2000 r.
Kilka rzeczy jest do zrobienia, ale coś czuje że to dobry zakup i będzie nam się dobrze jeździć
Witam wszystkich,
Mam na imię Robert i jestem szczęśliwym posiadaczem mx5 1.6 nbfl. Mam ją już od roku ale dopiero się zebrałem żeby napisać post i się oficjalnie przywitać.
Mam nadzieję że już niebawem uda się jakieś zloty bądź spotkania zorganizować i będę mieć szanse was poznać. No i oczywiście czekam aż się rozpocznie sezon Miata Challenge. Zostały mi tylko oponki do wymiany i będzie gotowa na tor
Mam na imię Robert i jestem szczęśliwym posiadaczem mx5 1.6 nbfl. Mam ją już od roku ale dopiero się zebrałem żeby napisać post i się oficjalnie przywitać.
Mam nadzieję że już niebawem uda się jakieś zloty bądź spotkania zorganizować i będę mieć szanse was poznać. No i oczywiście czekam aż się rozpocznie sezon Miata Challenge. Zostały mi tylko oponki do wymiany i będzie gotowa na tor

- Załączniki
-
- IMG_20190516_202058.jpg (325.14 KiB) Przejrzano 3916 razy
-
- IMG_20190417_135536 (1)-min.jpg (343.14 KiB) Przejrzano 3916 razy
-
- IMG_20200411_152332817_HDR-min.jpg (1.99 MiB) Przejrzano 3916 razy
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2020, 19:23 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Unknowncaller
Witam wszystkich!
od jakiegoś czasu śledzę oferty MX-5. Nigdy nie jeździłem tym cudeńkiem, ale czuję, że się zakochałem. Nie wiem tylko, czy przy budżecie około 15 tys. można znaleźć sensowną NB z 2001 r. lub wyżej (koniecznie z klimą).
Jak się skończy ten cały syf z koronawirusem, to zabieram się za zakup. No i zostanie mi przekonać żonę, że "trzeci samochód w rodzinie" jest niezbędny
Rem.
od jakiegoś czasu śledzę oferty MX-5. Nigdy nie jeździłem tym cudeńkiem, ale czuję, że się zakochałem. Nie wiem tylko, czy przy budżecie około 15 tys. można znaleźć sensowną NB z 2001 r. lub wyżej (koniecznie z klimą).
Jak się skończy ten cały syf z koronawirusem, to zabieram się za zakup. No i zostanie mi przekonać żonę, że "trzeci samochód w rodzinie" jest niezbędny

Rem.
- pistenbully
- Donator
- Wersja: 10th Anniversary
Oczywiście, że niezbędny. Jak kupisz czerwoną, to nie zdziw się, że Małżonka Ci kluczyki będzie podbierać.Unknowncaller pisze: ↑15 kwie 2020, 14:28Witam wszystkich!
Rem.
Budżet uczciwy. Może i z klimą się uda.
3mam kciuki!
Cześć wszystkim.
Fajnie widzieć tak prężnie działające forum. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze zakup mx-5 będzie dobrym pomysłem. Myślę, że z waszą pomocą wybiorę coś fajnego i będę cieszył się z jazdy krętymi drogami już w te wakacje.
Pozdrawiam
Fajnie widzieć tak prężnie działające forum. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze zakup mx-5 będzie dobrym pomysłem. Myślę, że z waszą pomocą wybiorę coś fajnego i będę cieszył się z jazdy krętymi drogami już w te wakacje.
Pozdrawiam
-
- Model: NB FL
Cześć!
Jestem obecnie na etapie poszukiwania NBFL dla siebie. Mam nadzieję, że niedługo już dołącze do tak zacnego forumowego grona
Jestem obecnie na etapie poszukiwania NBFL dla siebie. Mam nadzieję, że niedługo już dołącze do tak zacnego forumowego grona

- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Witamy serdeczniespacecookies pisze: ↑27 kwie 2020, 8:04Cześć!
Jestem obecnie na etapie poszukiwania NBFL dla siebie. Mam nadzieję, że niedługo już dołącze do tak zacnego forumowego grona![]()

- PiotrGru
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom
Witam serdecznie Klubowiczki i Klubowiczów.
Od października 2019 dołączyłem do szczęśliwych posiadaczy mx5. Poruszam się głównie po Kuj.-Pom. i Pomorzu, ale nie tylko. Jak skończą się restrykcje, to chętnie wybiorę się na jakiś lokalny zlot/spot.
Pozdrawiam.
Od października 2019 dołączyłem do szczęśliwych posiadaczy mx5. Poruszam się głównie po Kuj.-Pom. i Pomorzu, ale nie tylko. Jak skończą się restrykcje, to chętnie wybiorę się na jakiś lokalny zlot/spot.
Pozdrawiam.
- madaks
- Wersja: Unplugged
Heja rodacy, od małego marzyłem, od kilku lat biłem się z myślami, od roku zaglądam na forum, a od kilku dni jeżdżę NBFL 1.8 Unplugged. Do zobaczenia na trasie!
- Załączniki
-
- 99bd2fb3-1246-4400-b26a-fb9612e8bbb3.JPG (305.98 KiB) Przejrzano 3461 razy
Ostatnio zmieniony 09 maja 2020, 10:26 przez madaks, łącznie zmieniany 1 raz.
- łazor
- Donator
- Wersja: Miracle
Czołem wszystkim
Dość długo szukałem i w końcu znalazłem odpowiedni egzemplarz. Oto mój Szczerbatek. Jeździmy razem po Krakowie i okolicach. Do zobaczenia na drodze i spotach 

- Załączniki
-
- m.jpg (4.67 MiB) Przejrzano 3542 razy
-
- Model: NA
Cześć wszystkim mówi Albert z bordowej NA jeżdżonej na Daily 

- Załączniki
-
- 20200406_202751.jpg (5.87 MiB) Przejrzano 3492 razy
Witam wszystkie kierowniczki i kierowników emiksów
. Jako, że długi czas (obserwując dość często tutejsze forum) nosiłem się z zamiarem dołączenia do zaszczytnego grona właścicieli Mazdy, wreszcie nadszedł ten dzień
i w dniu wczorajszym nabyłem autko od kolegi z forum (NCFL), którego mogę zapewnić, że Madzia poszła w dobre ręce. Po przemierzeniu 300km już zaczęło się "kombinowanie" jak tu wydłużyć drogę do domu.... Mam nadzieję, że będzie okazja spotkać się i poznać na jakimś zlocie lub na trasie. Pozdrawiam Łukasz

-
- Wersja: 1.6
Część Wszystkim!
Od baaaardzo dawna chciałem mx5 i w końcu mam!
Kupiona w sierpniu zeszłego roku, teraz klamka zapadła i zostaje ze mną. Z pomocą moich kolegów powinno być dobrze. Zacząłem egzorcyzmy
Teraz dużo pracy, miłości, trochę części i powinno być dobrze.
Pozwolę sobie czasem zawrócić Wam głowę o wiedzę i graty
Dużo zdrowia i mam nadzieję do zobaczenia!
Maciej.
Od baaaardzo dawna chciałem mx5 i w końcu mam!
Kupiona w sierpniu zeszłego roku, teraz klamka zapadła i zostaje ze mną. Z pomocą moich kolegów powinno być dobrze. Zacząłem egzorcyzmy

Teraz dużo pracy, miłości, trochę części i powinno być dobrze.
Pozwolę sobie czasem zawrócić Wam głowę o wiedzę i graty

Dużo zdrowia i mam nadzieję do zobaczenia!
Maciej.
- Załączniki
-
- 20200508_112709.jpg (5.56 MiB) Przejrzano 3401 razy
-
- 20200508_172140.jpg (4.12 MiB) Przejrzano 3401 razy
-
- IMG20200515125553.jpg (4.44 MiB) Przejrzano 3401 razy
-
- IMG20200520191024.jpg (2.81 MiB) Przejrzano 3401 razy
-
Witam.
Dziękuję za przyjęcie.
Od niedawna jestem właścicielem NB 2004 rok.

Kazik
Dziękuję za przyjęcie.
Od niedawna jestem właścicielem NB 2004 rok.
Kazik
-
Witam wszystkich.
Mimo nieprzychylnej postawy mojej małżonki zakupiłem Mx5 Nb . Stoi dumnie w garazu..u kuzyna jak na razie bo muszę jednak chyba jakoś żonie powiedzieć
Trzymajcie kciuki i do zobaczenia na drodze
Mimo nieprzychylnej postawy mojej małżonki zakupiłem Mx5 Nb . Stoi dumnie w garazu..u kuzyna jak na razie bo muszę jednak chyba jakoś żonie powiedzieć

Trzymajcie kciuki i do zobaczenia na drodze
-
- Wersja: Memories
Ja również chciałbym się przywitać z klubowiczami !
W tym roku stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy MX5 nbfl 1.6 Memories w zielonym kolorze. Od lat marzyłem by mieć Miatę ale zawsze były ważniejsze sprawy. W końcu przyszedł czas podjąć męską decyzję i kupić swoją pierwszą MX5. I muszę stwierdzić, że spodziewałem się, że będzie fajnie ale jest jeszcze lepiej. Z każdym kilometrem coraz bardziej zakochuję się w tym aucie. Już chyba wiem co to jest miatoza. Do zobaczenia na warmińsko- mazurskich, krętych drogach !
W tym roku stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy MX5 nbfl 1.6 Memories w zielonym kolorze. Od lat marzyłem by mieć Miatę ale zawsze były ważniejsze sprawy. W końcu przyszedł czas podjąć męską decyzję i kupić swoją pierwszą MX5. I muszę stwierdzić, że spodziewałem się, że będzie fajnie ale jest jeszcze lepiej. Z każdym kilometrem coraz bardziej zakochuję się w tym aucie. Już chyba wiem co to jest miatoza. Do zobaczenia na warmińsko- mazurskich, krętych drogach !
-
- Donator
Witam wszystkich od jakiegoś czasu już zaglądam tu na forum i zbieram wszystkie informacje o mx-5 i właśnie stałem się posiadaczem Mazdy NB z 2000roku do zobaczenia na drodze.
Cześć! Odkąd zobaczyłem na facebookowym profilu kolegi Gecko zdjęcie jego miaty, nie mogłem przestać myśleć o zakupie własnej. No i stało się, sprawiłem sobie Miracle i tym samym dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy mazdy MX-5. 

-
- Model: NA
- Wersja: 1.8 Przejściówka!
Witam wszystkich!
Mam na imię Szymon i już od najmłodszych lat podobały mi się auta bez dachu
Grając w NFS Underground oraz Underground 2 rozpoczęło się zamiłowanie w Maździe MX-5.
Do tej pory nie było ani czasu, ani pieniążków na realizację młodzieńczego marzenia. Jednak mam nadzieję, że w tym roku uda się to marzenie spełnić!
Obecnie szukam swojej pierwszej Mazdy więc mam nadzieję, że niedługo będę mógł zameldować się w dziale "Nasze Mazdy MX-5"
Pozdrawiam!
Mam na imię Szymon i już od najmłodszych lat podobały mi się auta bez dachu

Grając w NFS Underground oraz Underground 2 rozpoczęło się zamiłowanie w Maździe MX-5.
Do tej pory nie było ani czasu, ani pieniążków na realizację młodzieńczego marzenia. Jednak mam nadzieję, że w tym roku uda się to marzenie spełnić!
Obecnie szukam swojej pierwszej Mazdy więc mam nadzieję, że niedługo będę mógł zameldować się w dziale "Nasze Mazdy MX-5"

Pozdrawiam!

-
- Model: NC
- Wersja: 2.0 Niseko
Cześć, od lutego jestem szczęśliwą właścicielką Fanaberii. Chciałam coś większego, ale jak już raz wsiadłam do MX-5 to było po mnie. Pokochałam tego resoraka 

- Załączniki
-
- 20200624_183807.jpg (2.95 MiB) Przejrzano 3054 razy
-
- Wersja: 10th anniversary
Cześć, to i ja się przywitam
Jako,że Koronawirus pokrzyżował moje wesele,mogłem jeszcze zaszaleć i stałem się posiadaczem anniversarki.. narzeczona mnie nie zabiła a po pierwszej wycieczce już się jej spodobała. Jak to stwierdziła.. "Fajny ten hot wheels. Trochę twardy i niski, ale na wycieczki fajny
" Pozwoli będziemy odbudowywać tego hot wheelsa. Pozdrowienia z Rabki-Zdrój 

- Załączniki
-
- IMG_20200607_105144.jpg (3.87 MiB) Przejrzano 3042 razy
-
- IMG_20200613_153804.jpg (5.1 MiB) Przejrzano 3042 razy