[Dolny Śląsk] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
-
Ja będe jutro na 100%.Mazdunia czuje się już świetnie.Dozobaczenis jutro o 19.00.
Moja mazdzina chora i zdychajaca, ale odparuje wode z silnika i przyjade nia skoro i tak idzie do naprawy
To do zo o 19
Prawdopodobnie się troche spoznie gdyz dopiero o 18 jakos koncze swoje zajecia i musze sie wrocic do domu po auto. Wiec czekajcie cierpliwie
:D

-
Ok no to dozobaczenia o 19.Haryyy i Stasiek z kolegą będziecie.Mam nadzieje że tak.Dozobaczenia.
To jakaś słabizna r73
Haryyy mieszka poza miastem a jakbym miała sprawne auto to bym się i po 500km nie poddała. Czapka, szalik, rękawiczki... z dachem nie ma takiego funu
:D Pamiętam w zeszłym roku w sylwestra top down za trzebnice jechałam 

-
Hej chyba musimy poczekać aż Findabair odbieże swoją mazdę z warsztatu, a wtedy hurrrrrrrrrrrra.
Widzę, że tylko Moris tutaj o mnie myśli!! Haryyy to nie miało mieć negatywnego wydźwięku, że mieszkasz poza miastem tylko, że r73 pisze, że za miastem się poddał no a Ty byś się nie poddał bo mieszkasz poza miastem - wiem no zawiły ten mój tok, ale jak Ci zrobiłam przykrość to znak, że Ci się należało za te schowane kluczyki!! Aczkolwiek przepraszam. Jutro ma mi mechanik powiedzieć kiedy mi odda landrynkę. Tak czy tak trzeba się spotkać. Myślę, że r73 musi się ze swoją mazdą pokazać co by czarnej strzale Haryyy'ego przykro nie było....
No to moze ustawimy sie tradycyjnie pod Milenijnym jak Findabair ogarnie swoja mazde.Przyjedz r73 to ustalimy szczegoly wyjazdu na Rakietowa.Co wy na to???Findabair wcale sie nie obrazilem, po prostu troche sie pogubilem w Twoim zawilym jezyku.Hyh ja tez wczoraj jezdzilem w toplesie. Teraz to dopiero ludzie dziwia na maxa o wiele bardziej niz jak bylo ciepło:)
-
Powiem wam ,że też miałem okazje jezdzić zimą bez dachu i było całkiem fajnie a w szczególności miny innych kierujących były zaskakujące.Chociaż niektórzy stukali się palcem po głowie (poprostu pozdrawiali mnie).Generalnie było wesoło.
Panowie, nie dam rady, wyjazd niestety... :neutral:
Myslcie o Rakietowej
W andrzejkowa sobote sa zawody, chyba 100 PLN wpisowe, nie pamietam, wtedy chce na pewno pojechac, do tego czasu bede troche wylaczony niestety. A jezeli kobiety sie objawia to 50 PLN
Myslcie o Rakietowej

W andrzejkowa sobote sa zawody, chyba 100 PLN wpisowe, nie pamietam, wtedy chce na pewno pojechac, do tego czasu bede troche wylaczony niestety. A jezeli kobiety sie objawia to 50 PLN

Raf (r73)
No to jak z tym naszym spocikiem robimy. Trzeba by cos ustalic. Moriss mam do Ciebie pytanie. Jak Ci sie jezdzi na twoim zawieszeniu po Wrocu?? Chce do swojej wmontowac sportowe springi -30 mm i sie zastanawiam jak sie one beda sprawowac.
-
Haryyy kwestia przyzwyczajenia.Na początku mi troche to przeszkadzało ale pózniej się przyzwyczaiłem, super się trzyma drogi .Jak chcesz to następnym razem jak się spotkamy to się przejedziemy autkiem i zobaczysz czy ci to będzie odpowiadało.Emjay13 każdy jest mile widziany.Słuchajcie jade sobie dzisiaj do pracy a tu nagle jakaś czerwona NA mnie mija bez dachu.Przyglądam sie a to Stasiek ze swoją dziewczyną pędzi z otwartym daszkiem , mając przy tym niezły uśmiech na twarzy.Przy okazji stasiek daj znać jak i kiedy chciałbys te piasty skubnąć ode mnie.Tzn.jedną.Chcesz prawą czy lewą bo nie pamiętam.Jeśli chodzi o spotkanie to sobota i niedziela mi odpada natomiast inne dni no problem.
r73 to miło, że zwracasz się tylko do panów... doprawdy urocze :/
Co do spotu to ja chętnie po weekendzie gdyż auto dalej u mechanika a ja leżę chora (nie, nie przewiało mnie w aucie gdyż go nie mam). Weekend też mi raczej odpada, ale może ten poniedziałek tak jak ostatnio. Tylko proponuję umówić się gdzieś, gdzie można wleźć do środka. Niestety jest coraz zimniej zwłaszcza wieczorem :/
Co do spotu to ja chętnie po weekendzie gdyż auto dalej u mechanika a ja leżę chora (nie, nie przewiało mnie w aucie gdyż go nie mam). Weekend też mi raczej odpada, ale może ten poniedziałek tak jak ostatnio. Tylko proponuję umówić się gdzieś, gdzie można wleźć do środka. Niestety jest coraz zimniej zwłaszcza wieczorem :/
-
emjay 13 12V 21W (E1) pojedyńcza.Tak przynajmniej jest u mnie.Demontujesz plastik od środka ,dwa zatrzaski i żaróweczki są na zewnątrz.
moris schawess pisze:emjay 13 12V 21W (E1) pojedyńcza.Tak przynajmniej jest u mnie.Demontujesz plastik od środka ,dwa zatrzaski i żaróweczki są na zewnątrz.
U nas trzeba odkręcić lampę

Pozdrawiam
emjay13, tak btw - 98rok to 140 a nie 146 koni

110@???KM
134@???Nm
134@???Nm
-
Emjay13 tak to byłem ja czyli moris pozdrawiam.
-
Finda dlaczego król wrocławskich nastolatek.