niezależnie gdzie się spocą to o 21.00 wpadajcie na czeskie piwo do Starej Szkutni na Wólczańskiej

Moderator: Moderatorzy
Malinowy Król pisze: ↑28 sie 2019, 14:32niezależnie gdzie się spocą to o 21.00 wpadajcie na czeskie piwo do Starej Szkutni na Wólczańskiej![]()
Tak, ale na pozostałe też były zapisy na FB i Whatts appandred pisze:Niniejszym informuję, że w Łodzi jest więcej niż jedna myjka samoobsługowa i nie trzeba się zapisywać na 2 tygodnie wcześniej
Hej śląskie jutro o 6:30 w Siewierzu pod zamkiem się zbiera. To masz przy dk1 na CzęstochoweLukiszenko pisze: ↑30 sie 2019, 18:14Cześć wszystkim!![]()
Przy okazji się przywitam bo to mój pierwszy post na tym forumPo pół roku oczekiwania we wtorek udało odebrać się moją pomarańcze
W związku z tym faktem chciałem zapytać ile rocznicowych mx piątek pojawi się na zlocie? Poza tym dwa pytanka:
1. Czy ktoś jutro rano będzie poruszał się trasą Katowice --> Łódź i jest chętny na wspólny konwój![]()
2. Jakie myjnie w Łodzi polecacie? Coś bezdotykowego z generatorem piany blisko hotelu się znajdzie?