Ok coś gościu nie może sprzedać tego mxa.mufasa pisze:Nigdzie nikomu nic nie odradzałem, tylko zwróciłem uwagę na porządne negocjacje cenowe.
Dzisiaj widzę że wrzucił, już z zamazanymi blachami

Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
Ok coś gościu nie może sprzedać tego mxa.mufasa pisze:Nigdzie nikomu nic nie odradzałem, tylko zwróciłem uwagę na porządne negocjacje cenowe.
Na facebooku spadła do 5900 bodaj, w rzeczywistości podobno za mniej niż 5500 nie sprzeda. Byłem, oglądałem, jeździłem - zrobiłem kilka trochę zdjęć. Gdybyś chciał coś wiedzieć to pisz.
Cześć,wil.m pisze: ↑02 sie 2019, 15:03Witam,
Na otomoto pojawił się NBFL w interesującej mniej wersji. I chciałem jechać go obejrzeć stąd moje pytanie czy ktoś forum już go oglądał? Ewentualnie czy po zdjęciach rzucają się Wam jakieś istotne fakty za tym żeby tą ofertą się jednak nie interesować? Pozdrawiam i z góry dziękuję za rady!
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... 23ccef8fb4
W grupie MX5 na FB ktoś ostatnio o nią pytał. Przedni zderzak z polifta, tylne światła jakie są ponoć w tej wersji nie występowały. Widziałem komentarz że jest po 2 stłuczkach... Oferta ponoć wisi już długo... Najpierw było 27500 potem 25900, kolejno 23900, a teraz 20900 do negocjacji...NipponFun pisze:pewnie o tej NC już tu było bo sporo czasu już wisi- ktoś to oglądał a może miał ?
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... llery-open
Oferty wrzucaj ze screenem.pit3k pisze: ↑11 sie 2019, 15:44Witam,
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tej? Z góry dziękuje.
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-6-115km-nowe-felgi-dach-przygotowana-do-sezonu-ID6C9HbO.html#015f417ebb
Dzięki! Pewnie tak jak mówisz, przód robiony najtańszym kosztem + wosk i auto na handel gotowe. Odpuszczam ten egzemplarz.remke pisze: ↑18 sie 2019, 15:58Oferty wrzucaj ze screenem.pit3k pisze: ↑11 sie 2019, 15:44Witam,
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-6-115km-nowe-felgi-dach-przygotowana-do-sezonu-ID6C9HbO.html#015f417ebb
Bez ramek reflektorów auto wygląda osobliwie, kojarzycie taką bajkę "Roboty"?
Screenshot 2019-08-18 at 16.52.45.png
Antenka też nie jest ori, brak chlapaczy z tyłu, stylebar i windshott są oczywiście dołożone, dach na pierwszy rzut oka również jakiś aftermarket (szkoda że z plastikową szybą), jeśli dobrze widzę to za przednim zderzakiem brakuje plastikowego elementu kierującego powietrze do chłodnicy ("Air Duct"). Może takie braki plastików z przodu sugerują jakieś przygody?
Screenshot 2019-08-18 at 16.49.54.png
pit3k pisze: ↑18 sie 2019, 16:53Dzięki! Pewnie tak jak mówisz, przód robiony najtańszym kosztem + wosk i auto na handel gotowe. Odpuszczam ten egzemplarz.remke pisze: ↑18 sie 2019, 15:58Oferty wrzucaj ze screenem.pit3k pisze: ↑11 sie 2019, 15:44Witam,
Antenka też nie jest ori, brak chlapaczy z tyłu, stylebar i windshott są oczywiście dołożone, dach na pierwszy rzut oka również jakiś aftermarket (szkoda że z plastikową szybą), jeśli dobrze widzę to za przednim zderzakiem brakuje plastikowego elementu kierującego powietrze do chłodnicy ("Air Duct"). Może takie braki plastików z przodu sugerują jakieś przygody?
Piękny to prawda, tylko czerwonyotek84 pisze: ↑19 sie 2019, 8:11pit3k pisze: ↑18 sie 2019, 16:53Dzięki! Pewnie tak jak mówisz, przód robiony najtańszym kosztem + wosk i auto na handel gotowe. Odpuszczam ten egzemplarz.remke pisze: ↑18 sie 2019, 15:58
Oferty wrzucaj ze screenem.
Jeśli masz blisko to, moim zdaniem, warto byłby podjechać i zobaczyć na własne oczy. Remke dał ci informacje, które dotyczą tego co zauważył na fotkach i jest to dobra podstawa do negocjowania ceny. Z tego co ja szukałem to ciężko znaleźć NA bez przygód.
A jeśli już NA, to uderzaj do Patryka z forum (nick patryczek) - on ma piękny egzemplarz na sprzedaż.
Tak ze zdjęć, to tylne lampy są nieoryginalne, więc jeśli się wybierasz to zainteresuje się tyłem. Otarć jak widać na zdjęciach jest więcej niż to na zderzaku. Fotel kierowcy ma dziurę. Niby coś tam porobione. Auto mam w obserwowanych i wcześnie była wyższa cena.... Dla porównania tydzień temu gościu bliżej mnie wystawił identyczną, stan niemalże idealny. Do godziny od wystawienie już jej nie byłodamianhere pisze:https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... C9FVT.html?
Ktoś oglądał już?
Tu się akurat nie zgodzę. Oczywiście bez dwóch zdań miata z forum jest zawsze lepszym wyborem, szczególnie jeśli cała historia auta jest opisywana na forum. Niemniej jednak, w takie auta wkłada się serce i potem ciężko jest to wycenić, stąd potem ceny dla człowieka niewtajemniczonego jak z kosmosuZyler pisze:Nie chce być niemiły, ale jeżeli liczysz na super mazde za 12k to ciężko znaleźć. Jeżeli coś nie jest z forum I z dobrym użytkownikiem to I za 16k trafisz że I tak wszelkie bolączki do zrobienia. Moim zdaniem stan samochodu na jaki ty liczysz to około 18k. Nie wszędzie piszą o kwotach, Ale jeżeli chcesz mieć auto w powiedzmy bardzo dobrym stanie to ja do swojej tylko I wyłącznie na części I robociznie wydałem 8k , gdzie auto kosztowało dwa razy tyle które oglądasz. Chyba czas napisać co połowa osób którą wypowiadała się na temat twoich poszukiwań, że bez zwiększenia budżetu to nie masz czego szukać. To Nie jest e36 kompot gdzie znajdziesz spoko za 5k I za 10k
Nie podobają Ci się odpowiedzi ludzi z forum - zmień forumdamianhere pisze: ↑21 sie 2019, 12:27no tak, bo przedliftowe 1.6 z 98r musi kosztować 20k żeby chociaż nie było wszędzie dziuraweNie pytałem o to co sądzicie o moich poszukiwaniach tylko czy już ktoś stąd oglądał auto. Nie oglądałeś - nie pisz.
Mieszkam w centrum więc nie problem dla mnie podjechać na Wilde. Na pewno to sprawdzę, dzięki wielkie