Pozdrawiam

Moderator: Moderatorzy
Witaj Radziu. Gdybyś wybrał się na jakieś trójmiejskie spotkanie, spotkał byś bliźniaczkę swojej MiatyRadziu88 pisze: ↑28 kwie 2019, 12:27Cześć wszystkim nazywam się Radek i jestem z Elbląga.Na pomysł mx5 wpadłem jakoś grudzień 2018 może styczeń 2019, szukałem konkretnej wersji, miata miała być zielona z beżowym wnętrzem i dachem, silnik bez większego znaczenia, również miała nie być do większych prac blacharskich no i znalazłem, pod Krakowem. Kupiona pod koniec lutego:) Pozdrawiam wszystkich
pistenbully pisze: ↑28 kwie 2019, 20:19Witaj Radziu. Gdybyś wybrał się na jakieś trójmiejskie spotkanie, spotkał byś bliźniaczkę swojej MiatyRadziu88 pisze: ↑28 kwie 2019, 12:27Cześć wszystkim nazywam się Radek i jestem z Elbląga.Na pomysł mx5 wpadłem jakoś grudzień 2018 może styczeń 2019, szukałem konkretnej wersji, miata miała być zielona z beżowym wnętrzem i dachem, silnik bez większego znaczenia, również miała nie być do większych prac blacharskich no i znalazłem, pod Krakowem. Kupiona pod koniec lutego:) Pozdrawiam wszystkich![]()
A lokalne brudy pierzemy tutaj:
Poród w terminie! I zdrowy bobas
Cześć!
Super! Zapraszamy na spotkania regionalne i pojeżdżawki po winklach
Upss. Przegapiłem tego posta.czayo pisze:Cześć.
Mam na imię Marcin, i mieszkam tuż pod Warszawą. Od dłuższego czasu chodziło za mną auto do zabawy, i wiele było różnych pomysłów, ale taki jeden mnie zaraził Miatą (dzięki Krzysiek!!).
Tak więc w końcu stałem się posiadaczem 1.8 NA 94, czyli tzw przejściówka, w najszybszym możliwym kolorze, i od razu się zakochałem w aucie. Z racji wieku auto wymaga trochę dopieszczenia, ale ja uwielbiam dłubać, więc wcale mi nie jest przykro z tego powodu