Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
- Yaro
- Model: NC FL2
- Wersja: MX-5 Spring 2012
Witam wszystkich forumowiczów.
Zacząłem właśnie swoją przygodę z Mx5...
Od grudnia jestem posiadaczem "Białej perły " NC 1.8 z 2012roku..
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie.
Yaro Warszawa Polska
Zacząłem właśnie swoją przygodę z Mx5...
Od grudnia jestem posiadaczem "Białej perły " NC 1.8 z 2012roku..
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie.
Yaro Warszawa Polska
-
- Model: NA
- Wersja: 1.6 1990
Witam wszystkich,
Od tego tygodnia jestem posiadaczem Miaty NA z 1990. Raczej zakupiona bardziej sercem niż rozumem ale stało się. Moje dziecięce marzenie o samochodzie z otwieranymi światłami spełnione. Forum przeglądałem od pewnego czasu i po nabyciu swojej mx5 postanowiłem się zarejestrować. Zapewne pierwsze posty będą jedynie prośbami o pomoc
ale od czegoś trzeba zacząć. Jak już poprawie co trzeba to może zobaczymy się na jakimś zlocie.
Od tego tygodnia jestem posiadaczem Miaty NA z 1990. Raczej zakupiona bardziej sercem niż rozumem ale stało się. Moje dziecięce marzenie o samochodzie z otwieranymi światłami spełnione. Forum przeglądałem od pewnego czasu i po nabyciu swojej mx5 postanowiłem się zarejestrować. Zapewne pierwsze posty będą jedynie prośbami o pomoc

- pistenbully
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
Cześć,
Śledź wątek Trójmiejski, widzimy się na Skwerze!

Cześć!
W październiku spełniłem swoje małe marzenie i kupiłem pierwszą MX-5. Jest to NB 1.6 z początku produkcji. Od tego czasu czytam pilnie forum i na wiosnę mam zamiar napisać coś więcej o autku. Pozdrawiam!
W październiku spełniłem swoje małe marzenie i kupiłem pierwszą MX-5. Jest to NB 1.6 z początku produkcji. Od tego czasu czytam pilnie forum i na wiosnę mam zamiar napisać coś więcej o autku. Pozdrawiam!
Witam szanownie wszystkich posiadaczy i przyszłych kochanych Mazd MX5
Już od dłuższego czasu pilnie czytam i analizuje forum, niestety wszystko mądre zostało już chyba powiedziane więc wolno będę nabijał posty hehe
Jestem posiadaczem nbfl w wersji Phoenix sprowadzona ze Szwajcarii, pilnie ją przerabiam od grudnia tamtego roku.
Do zobaczenia na drogach

Już od dłuższego czasu pilnie czytam i analizuje forum, niestety wszystko mądre zostało już chyba powiedziane więc wolno będę nabijał posty hehe
Jestem posiadaczem nbfl w wersji Phoenix sprowadzona ze Szwajcarii, pilnie ją przerabiam od grudnia tamtego roku.
Do zobaczenia na drogach

Cześć. Miaty podobały mi się od zawsze, forum przeglądam od dobrych 2 lat, w zeszłym roku prawie jedną kupiłem, ale ze względu na mój wzrost skończyło się na Megane RS. W tym roku pod pretekstem, że auto będzie "dla żony" stajnia powiększyła się o srebrną MX-5 1.6 NB
Także, ekhm, dzień dobry wszystkim 

- Marcin M&S
- Donator
- Model: NA
Cześć,
nazywam się Marcin i wraz z żoną Sylwią od lipca 2018 roku jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami MX5 NB Miracle
jesteśmy z Kędzierzyna-Koźla ale aktualnie mieszkamy w Holandii
samo forum studiuje od ponad 1,5 roku i naprawdę wiele pomogło przy zakupie wymarzonego autka
a późne przedstawienie się usprawiedliwiam czerpaniem frajdy z jazdy
po wymianie płynów i rozrządu wybraliśmy się samotnie do Albanii (przełęcz llogara
7 tyś.km w 2 tygodnie) ale to opiszę w innym wątku.
pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje
nazywam się Marcin i wraz z żoną Sylwią od lipca 2018 roku jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami MX5 NB Miracle

jesteśmy z Kędzierzyna-Koźla ale aktualnie mieszkamy w Holandii
samo forum studiuje od ponad 1,5 roku i naprawdę wiele pomogło przy zakupie wymarzonego autka

pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje
- Załączniki
-
- alb.jpg (4.51 MiB) Przejrzano 3101 razy
Witam wszystkich! Mam nadzieję, że już niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem MX-5 NB. Zacząłem już poszukiwania wymarzonego egzemplarza. Jeśli ktoś z forumowiczów mieszka w Ełku lub okolicy i chciałby się pochwalić swoim pojazdem to chętnie się spotkam. Po przyjeździe zapraszam na pizzę, jestem właścicielem pizzerii 

- szwykowskov
Cześć
Pierwszy raz styczność z mxem miałem pół mojego życia temu, była to podstawówka i NFS Underground. Patrzyłem jak tata ściga się ślicznym, zielonym NB. Złożyło się tak, że w garażu stoi auto jak z dziecięcych wspomnień (w sumie to dziecko jestem nadal, tyle, że wspomnienie stało się rzeczywistością
).
Pozdrawiam wszystkich miatowiczów i życzę wielu wspaniałych kilometrów.
Pierwszy raz styczność z mxem miałem pół mojego życia temu, była to podstawówka i NFS Underground. Patrzyłem jak tata ściga się ślicznym, zielonym NB. Złożyło się tak, że w garażu stoi auto jak z dziecięcych wspomnień (w sumie to dziecko jestem nadal, tyle, że wspomnienie stało się rzeczywistością

Pozdrawiam wszystkich miatowiczów i życzę wielu wspaniałych kilometrów.
- pistenbully
- Donator
- Wersja: 10th Anniversary

Poczułem się staro...

Do zobaczenia na trasie!
Save the wave.

Cześć, od wczoraj jeżdżę po Warszawie NB Emerald Green Mica 
Pierwszy samochód, więc dopiero powoli się wczuwam. Wczoraj zaliczony już topdown, pogoda zapowiada się nadal idealna, więc pewnie niestety trochę mnie będzie widać na ulicach

Pierwszy samochód, więc dopiero powoli się wczuwam. Wczoraj zaliczony już topdown, pogoda zapowiada się nadal idealna, więc pewnie niestety trochę mnie będzie widać na ulicach

- TerminatorPi
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom
Nosz jak ja Ci zazdroszczę tego koloru. Gdybyż ND w takim były...
Ja jak myślałam o Miacie, chciałam bardzo czerwoną albo żółtą. Chciałam też na już i w spoko stanie. Znalazła się ta, uznałam, że pasuje do oczu i akceptujęTerminatorPi pisze: ↑20 kwie 2019, 7:38Nosz jak ja Ci zazdroszczę tego koloru. Gdybyż ND w takim były...

Cześć wszystkim forumowiczom !
Rozpocząłem właśnie swoją przygodę z Mx5
Od kilku dni jestem posiadaczem NC 1.8, wcześniej przez dwa lata miałem NB 1.6
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia najpewniej w Warszawie albo na trasie
))))
Mateusz Warszawa
Rozpocząłem właśnie swoją przygodę z Mx5
Od kilku dni jestem posiadaczem NC 1.8, wcześniej przez dwa lata miałem NB 1.6
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia najpewniej w Warszawie albo na trasie

Mateusz Warszawa
OMG, aż mnie skręciło jak to przeczytałem !!! TequilaNDiable pisze: ↑23 mar 2018, 21:45Witam Was serdecznie (ponownie)![]()
Kilka lat temu, kiedy rozstawałem się z Tequilą, wiedziałem że jeszcze tu wrócęNie byłem w stanie przypomnieć sobie hasła do poprzedniego konta (leDiable) ani nie pamiętam już na jaki email to konto było zakładane - stąd nowe konto. Mam nadzieję że sekcja krakowska jeszcze istnieje
![]()

mihau
- mojo
- Model: Inny
- Wersja: 124 Spider
Witam Wszystkich.
Jestem z Wawy i stałem się posiadaczem Spidera 124 produkowanego de facto przez Mazdę. Niestety polskich użytkowników Fiata praktycznie w sieci nie ma to mam nadzieję skorzystać z informacji o MX5 jak auta bliźniaczego
Jestem z Wawy i stałem się posiadaczem Spidera 124 produkowanego de facto przez Mazdę. Niestety polskich użytkowników Fiata praktycznie w sieci nie ma to mam nadzieję skorzystać z informacji o MX5 jak auta bliźniaczego