jeśli tylko firma mnie nie wyśle w delegację, to będęNezik pisze:Czy w najbliższy czwartek planuje ktoś przyjechać NBFL z silnikiem 1.8 ?
[Warszawa] Spotkania w każdy czwartek 20.00
Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
szy pisze:jeśli tylko firma mnie nie wyśle w delegację, to będęNezik pisze:Czy w najbliższy czwartek planuje ktoś przyjechać NBFL z silnikiem 1.8 ?
Świętnie to czekam na informację i jak by co to się pojawię zadać parę pytań:)
- TerminatorPi
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom
Chyba mam z NB. Jak mam i pasuje to przywiozęMarco pisze:Czy ktoś ma na składzie niepotrzebny/zużyty filtr powietrza do NBFL, który mógłbym odebrać pod Narodowym?
NB 1998 "Piorun"
facebook.com/mx5nbpiorun
mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=20359
facebook.com/mx5nbpiorun
mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=20359
- Broonek
- Donator
- Model: NB FL
- Kontakt:
Może Simote chcesz bo leży ?:)
MC 2019 - I miejsce w klasie 2
MC 2018 - III Miejsce w klasie 1.6
Była Migrena 1.6 Tor Poznań 1:59 semi slick. Silesia 2:08 semi slick.
Jest Migrena 1.8 Tor Poznań 1:53 semi slick. Silesia 2:00 semi slick. Łódź 1:00
Jest Nygus NC 2.0 PRHT Sport daily.
- Morfi
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 vvt
Czy ktoś z Was wybiera się w najbliższym czasie na Mazury i mógłby zerknąć na NBFL w Kętrzynie?
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Dziubas
- Model: NB
- Wersja: miatasm.com
Ktoś coś dzisiaj?
Stoję za płotkiem. Sam
naprzeciw jakieś prosię.
Stoję za płotkiem. Sam

Były: NA 1992 1.6, NA 1996 1.8 NB 2000 1.8 Dzik
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
Są: Dzik V2 - NB/2000/1.8VVT/ITB/EMU oraz Lifted Kameleon NB/2000/1.8/
http://miatasm.com/kameleon-siodmy-kole ... -w-polsce/
https://www.facebook.com/miatasmcom/
Panie, Panowie od paru tygodni pracuję nad nowym projektem (BAD WITCH) sklepu z odjechanymi naklejkami samochodowymi.
Mam taki problem, że właśnie odebrałam próby na lustrzanych foliach złotych i srebrnych i szukam odważnego właściciela/ki pojazdu (najlepiej w ciemnym kolorze), który chciałby sobie coś takiego przykleić, pozwolił strzelić kilka fot i ewentualnie pojeździł z naklejką do końca sezonu.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc, info na priv.
Kiss and Love Basia ;]
Mam taki problem, że właśnie odebrałam próby na lustrzanych foliach złotych i srebrnych i szukam odważnego właściciela/ki pojazdu (najlepiej w ciemnym kolorze), który chciałby sobie coś takiego przykleić, pozwolił strzelić kilka fot i ewentualnie pojeździł z naklejką do końca sezonu.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc, info na priv.
Kiss and Love Basia ;]
- Załączniki
-
- IMG_2029.JPG (991.25 KiB) Przejrzano 3007 razy

RIP ND 2.0 2017
- Arvi
- Junior Admin
- Wersja: Tiny Tina Edition
Jak wytrzymasz się 2 tygodnie, to na mojej znajdzie się miejsce na 2-3 naklejki.
Ale to czerwona NA z tragicznym lakierem.
Jest natomiast szansa, że będzie się rzucać w oczy - za jakiś czas - minimalnie bardziej niż standardowa czerwona NA.
No i nie będą to jedyne naklejki na niej, więc jak chciałabyś na wyłączność, to nie u mnie
Ale to czerwona NA z tragicznym lakierem.
Jest natomiast szansa, że będzie się rzucać w oczy - za jakiś czas - minimalnie bardziej niż standardowa czerwona NA.
No i nie będą to jedyne naklejki na niej, więc jak chciałabyś na wyłączność, to nie u mnie

Super Arvi, dzięki!
Przypomnę się za 2 tyg.
Dobierzemy coś specjalnie rozmiarowo i pod kolor żebyś też był zadowolony ;]
Przypomnę się za 2 tyg.
Dobierzemy coś specjalnie rozmiarowo i pod kolor żebyś też był zadowolony ;]

RIP ND 2.0 2017
Bardzo Wam dziekuje za odzew. :]
Nastąpił mały fuckup z mojej strony gdyż jestem półmózgiem i część wzorów omyłkowo wydałam do Wrocławia dziś... :[
Także jutro rano muszę zlecić nowe ;/ Dlatego jeśli wyślecie mi mail na kontakt@badwitchproject.com to podeśle Wam kilka wzorów do wyboru ;]
@Bart,
wszystkie naklejki jakie zrobiliśmy do tej pory są raczej w większych formatach, ale może do następnego czwartku uda mi się zrobic coś specjalnie na Twój tył
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje i do zobaczenia!
Nastąpił mały fuckup z mojej strony gdyż jestem półmózgiem i część wzorów omyłkowo wydałam do Wrocławia dziś... :[
Także jutro rano muszę zlecić nowe ;/ Dlatego jeśli wyślecie mi mail na kontakt@badwitchproject.com to podeśle Wam kilka wzorów do wyboru ;]
@Bart,
wszystkie naklejki jakie zrobiliśmy do tej pory są raczej w większych formatach, ale może do następnego czwartku uda mi się zrobic coś specjalnie na Twój tył

Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje i do zobaczenia!

RIP ND 2.0 2017
Swoją drogą: jak wygląda temat trwałości takich naklejek? Zdejmuje się je jak te z MC tj. po podgrzaniu?
Pytam z czystej ciekawości. Kiedyś słyszałem, że trwałość naklejek liczy się w kilku tudzież kilkunastu myciach podczas gdy moja stara Skodzina nosi dwie marne sztuki w sumie już czternasty rok. Boję się teraz to ściągać
Pytam z czystej ciekawości. Kiedyś słyszałem, że trwałość naklejek liczy się w kilku tudzież kilkunastu myciach podczas gdy moja stara Skodzina nosi dwie marne sztuki w sumie już czternasty rok. Boję się teraz to ściągać

Nie wiem czy to odpowiedni wątek żeby się rozwodzić nad takimi sprawami... najwyżej kotoś wyrzuci 
Naklejki na folii samochodowej pokryte są laminatem samochodowym
chroniącym przed UV i warunkami atmosferycznymi, ich trwałość to 7 lat.
Nie robią szkody, najwyżej zostawią klej i trzeba będzie trochę się namęczyć z doczyszczeniem. (Są też specjalne preparaty samochodowe do kupienia u dystrybutorów folii, które to ułatwiają)
Oczywiście nie można kleić na pęknięcia/uszkodzenia bo istnieje ryzyko, że przy ściąganiu tylko je pogłębimy.
No i nie wiem na czym drukowali naklejki 14 lat temu
- też bałabym się ściągać ;]
Marcin z MS sprzedał mi taki patent:
Jeśli nie chcemy jeździć z naklejką dłużej niż parę tygodni i nie chcemy problemów z odrywaniem
to najlepiej przykleić ją najpierw na jakiś materiał, np koszulkę i dopiero na auto. :] (dzięki Marcin - love!)
Jakbyś chciał się bardziej zgłębić w temat to na priv ;]

Naklejki na folii samochodowej pokryte są laminatem samochodowym
chroniącym przed UV i warunkami atmosferycznymi, ich trwałość to 7 lat.
Nie robią szkody, najwyżej zostawią klej i trzeba będzie trochę się namęczyć z doczyszczeniem. (Są też specjalne preparaty samochodowe do kupienia u dystrybutorów folii, które to ułatwiają)
Oczywiście nie można kleić na pęknięcia/uszkodzenia bo istnieje ryzyko, że przy ściąganiu tylko je pogłębimy.
No i nie wiem na czym drukowali naklejki 14 lat temu

Marcin z MS sprzedał mi taki patent:
Jeśli nie chcemy jeździć z naklejką dłużej niż parę tygodni i nie chcemy problemów z odrywaniem
to najlepiej przykleić ją najpierw na jakiś materiał, np koszulkę i dopiero na auto. :] (dzięki Marcin - love!)
Jakbyś chciał się bardziej zgłębić w temat to na priv ;]

RIP ND 2.0 2017
- Broonek
- Donator
- Model: NB FL
- Kontakt:
Hello,
W związku z tym że zima blisko i ciemno robi się już o 20:00 , to może przeparkujmy się na drugą stronę kamyków przy latarniach i ławeczkach betonowych ?
W związku z tym że zima blisko i ciemno robi się już o 20:00 , to może przeparkujmy się na drugą stronę kamyków przy latarniach i ławeczkach betonowych ?
MC 2019 - I miejsce w klasie 2
- tomasz01
- Donator
W sumie to wcale się nie dziwię...
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,120-nowych-progow-wokol-stadionu-byly-skargi-na-nocne-wyscigi,274044.html
https://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,120-nowych-progow-wokol-stadionu-byly-skargi-na-nocne-wyscigi,274044.html
- Aero50
- Donator
- Wersja: 90' 1.6
tomasz01 pisze:W sumie to wcale się nie dziwię...
120 progów

A dziś?
- NC 2006 2.0 powershift
- NCFL 2009: viewtopic.php?f=22&t=9850
- NA-t 1993: viewtopic.php?f=22&t=16934
- ND 2015
- ...
- NCFL 2009: viewtopic.php?f=22&t=9850
- NA-t 1993: viewtopic.php?f=22&t=16934
- ND 2015
- ...