Przy okazji wrzucę najnowszy filmik

Moderator: Moderatorzy
Brian pisze:swietny trailer![]()
![]()
Na Silesii nie będzie rookie? czyli hop siup newbie na głęboką wodę? No ładnie
Grabol pisze:MMRS pisze:Spokojnie, do ostatniej lokaty pretendentów jest więcej
czyli jest szansa na lepszą rywalizację o ostatnie miejsce niż o wygraną
konradviper pisze:Nie chcę się licytować ale napewno jestem jednym z faworytów do tej nagrody. Przygodę z mx5 zaczynam jutro, nadchodząca runda MC będzie moją pierwszą wizytą na torze, a moje doświadczenie z mx5 bedzie rowne temu, ile od jutra zdążę nią zrobić kilometrów (podejrzewam że <500)
W związku z tym chętnie podłączyłbym się w kwestii wyjazdu na tor pod jakąś ekipę ze Śląska.
turbo pchała pisze:Zdarzali już się ludzi którzy zapisani było open/rookie i gdyby policzyć im czas byli prawie na samej górze
himber pisze:Tak przy okazji dodam, że moim zdaniem Silesia Ring to najbezpieczniejszy obiekt w Polsce
BOMI21 pisze:Jakie są następne kroki po wysłaniu formularza i opłaceniu opłaty sezonowej?
BOMI21 pisze:Faktycznie, osobny formularz jest na sezon i na poszczególne rundy.
Moje dodatkowe pytanie - czy jest możliwość jechania z pasażerem, który nie jest kierowcą ani zawodnikiem? Czy podchodzi to pod "współdzielenie przejazdów" ?
MMRS pisze:Właśnie o to samo chciałbym zapytać, wysłałem nawet stosowny email z takowym zapytaniem do władz MC i na razie cisza. Drugie moje pytanie w kontekście zapisów regulaminowych "1 sekunda = 1 punkt karny"??? O co kaman? Może ktoś wyjaśnić? Poza tym czy na MC pasy szelkowe są obowiązkowe? Poproszę o "starszych kolegów" o info w temacie.
Pozdrawiam
MMRS pisze:BOMI21 pisze:. Drugie moje pytanie w kontekście zapisów regulaminowych "1 sekunda = 1 punkt karny"??? O co kaman? Może ktoś wyjaśnić?
Pozdrawiam
konradviper pisze:MMRS pisze:BOMI21 pisze:. Drugie moje pytanie w kontekście zapisów regulaminowych "1 sekunda = 1 punkt karny"??? O co kaman? Może ktoś wyjaśnić?
Pozdrawiam
Takie przeliczanie sekund na punkty. Karne, bo kto ma więcej - przegrywa. Tak się w motorsporcie robi i
łatwiej to pozniej w excellu ogarniać.
Np Zrobiłeś czas 1min 20sek to masz 80pkt
Ktoś zrobił 1min 10sek to ma 70pkt
Przegrywasz bo masz 10punktów karnych więcej
MMRS pisze:Murdoch pisze:Zarejestrowany i oplacony. Kolejny pretendent do zamykania stawki na liscie
Ale numerki na drzwiach z dumą wozić będziemy![]()
Dziubas pisze:MMRS pisze:Murdoch pisze:Zarejestrowany i oplacony. Kolejny pretendent do zamykania stawki na liscie
Ale numerki na drzwiach z dumą wozić będziemy![]()
No i to jest duch!!!
Dla najwolniejszego mogę przekazać na zachętę GAŁĘ WRÓBLA, którą dostałem jako najwolniejszy zawodnik na mojej pierwszej rundzie z Wróblem w 2010 roku. Po ośmiu latach może powędrować dalej.