vimeo.com/243355066
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
mat555 pisze:Cześć, przedstawiam moją miatkęNie znam jej przeszłości, potrzebuję informacji jaki rodzaj dyferencjału jest zamontowany. Prawdopodobnie otwarty (silnik 1.6), ale chciałbym mieć pewność. To moje pierwsze mx5 i trochę ciężko mi ocenić na podstawie tego jak jeździ.
vimeo.com/243355066
mutra pisze:mat555 pisze:Cześć, przedstawiam moją miatkęNie znam jej przeszłości, potrzebuję informacji jaki rodzaj dyferencjału jest zamontowany. Prawdopodobnie otwarty (silnik 1.6), ale chciałbym mieć pewność. To moje pierwsze mx5 i trochę ciężko mi ocenić na podstawie tego jak jeździ.
vimeo.com/243355066
jeździ jak otwarty
mutra pisze:mat555 pisze:Cześć, przedstawiam moją miatkęNie znam jej przeszłości, potrzebuję informacji jaki rodzaj dyferencjału jest zamontowany. Prawdopodobnie otwarty (silnik 1.6), ale chciałbym mieć pewność. To moje pierwsze mx5 i trochę ciężko mi ocenić na podstawie tego jak jeździ.
vimeo.com/243355066
jeździ jak otwarty
Enzis pisze:mutra pisze:mat555 pisze:Cześć, przedstawiam moją miatkęNie znam jej przeszłości, potrzebuję informacji jaki rodzaj dyferencjału jest zamontowany. Prawdopodobnie otwarty (silnik 1.6), ale chciałbym mieć pewność. To moje pierwsze mx5 i trochę ciężko mi ocenić na podstawie tego jak jeździ.
vimeo.com/243355066
jeździ jak otwarty
Potwierdzone info - u mnie przy torsenie przód przyklejony i lata sam tyłek