opinia mx-5 - okolice Kujawsko - Pomorskiego

Forum główne a tematyką prowadzącą jest mx-5.

Moderator: Moderatorzy

Ryshavy
Model: Inny

12 lis 2017, 18:31

Witam

Jest to mój pierwszy post . Zarejestrowałem się ponieważ szukam od jakiego czasu mx-5'ki i oglądałem 2-3 egzemplarze, niestety wróciłem z niczym. Zastanawiam się czy warto w ogóle jeździć samemu oglądać tak specyficzne auto. Jestem z Bydgoszczy i u nas w mieście nie ma problemu z oceną stanu auto ponieważ jest serwis mazdy... Problem pojawia się w momencie gdy jadę np. 50,70,100 km od miasta i tam jestem zdany jedynie na własne spostrzeżenia. Chciałbym was prosić o oceną aukcji, które będę wstawiał. Nie mam ciśnienia bo wiem, że pośpiech przy kupowaniu auto to nic dobrego. Budżet nie jest jakoś specjalnie określony - chciałbym po prostu kupić w miarę dobrym stanie mx-5 nb. Mogą pojawić się ogniska korozji.. , które zrobię bo liczę się z tym, że po prostu ten typ tak ma. Pojawiło się ostatnio na olx takie auto i chciałem tam pojechać na oględziny jakoś w tygodniu.
Ogłoszenie :

https://www.olx.pl/oferta/mazda-mx5-roadstar-ksiazka-serv-2002r-zamienie-na-inne-auto-CID5-IDq3exz.html

co sądzicie

PS. jeśli napisałem ten post w złym miejscu to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego dział.
mutra
Donator
Donator
Model: ND
Wersja: GT Sport nav+

12 lis 2017, 18:41

Awatar użytkownika
janux
Donator
Donator
Model: NC
Wersja: Sport