[Małopolska] Czwartki w White Dog Cafe, Skawina
Moderator: Moderatorzy
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
pepeg pisze:Dziękuję wszystkim za dzisiaj. Było genialnie.
Powstał pomysł walki o puchar na comiesięcznych spotkaniach. Do obgadania przy następnej kawie, dzisiaj było już późno.
A jakieś wyniki? Podium? Szampan? Protesty za wyprzedzanie na żółtej fladze?

nickesh v2.0 pisze:A jakieś wyniki? Podium? Szampan? Protesty za wyprzedzanie na żółtej fladze?
To było pierwsza, zapoznawcza, wizyta na tym torze. Pelna samowolka. W czwartek wymyslimy zasady i punktację to skończy się rumakowanie.
Wedlug wstępnych ustaleń czeka nas 10 rund ale nie wyprzedzajmy zdarzeń.
Jeśli rozmowy będą owocne to napewno powstanie odpowiedni wątek.

Stay tuned!!!!
Siema wszystkim,
Czy spotkanie dziś w White Dog Cafe aktualne? Wybieram się dziś tam i miałbym małą prośbę do kolegów. Czy mógłby ktoś wziąć kabel OBD i kompa żeby sprawdzić czy nie wywala mi przypadkiem błędu czujnika położenia wałka. Wszystko na ten czujnik wskazuje ale nie chce w ciemno wydawać 300 PLN.
Z góry dzięki za pomoc i do zobaczenia !!
Czy spotkanie dziś w White Dog Cafe aktualne? Wybieram się dziś tam i miałbym małą prośbę do kolegów. Czy mógłby ktoś wziąć kabel OBD i kompa żeby sprawdzić czy nie wywala mi przypadkiem błędu czujnika położenia wałka. Wszystko na ten czujnik wskazuje ale nie chce w ciemno wydawać 300 PLN.
Z góry dzięki za pomoc i do zobaczenia !!
Info dla nie facebookowych
Rozpoczynamy nasz puchar gokartowy.
10 rund, jedna w miesiącu, zaczynając od września. Wakacyjne miesiące odpuszczamy.
Dla każdej rundy utworzę na grupie wydarzenie i proszę osoby zainteresowane o zaznaczenie udziału.
Reguły.
Na każdym spotkaniu jeździmy po dwie 8 minutowe sesje, pierwsza treningowa druga na wynik (było takie pytanie i tak, jeśli w sesji treningowej zawodnik uzyska lepszy czas to on będzie brany pod uwagę)
Jeśli na danej rundzie będzie więcej niż 6 osób to dzielimy się na dwie grupy i do drugiej sesji dobieramy zawodników według czasów uzyskanych w sesji treningowej.
Punktacja:
Tutaj mam dwa pomysły.
Punktacja od 10-1 lub punktacja zależna od ilości uczestników na danej rundzie (ilu uczestników tyle punktów za pierwsze miejsce)
Jako że każdemu czy każdej z nas może coś wypaść, i z tego powodu może nie zaliczyć którejś rundy, do klasyfikacji generalnej bierzemy 8 najlepszych wyników.
Koszta
Normalny koszt 8 minutowego przejazdu na tym obiekcie to 30zł, udało mi się wynegocjować dla nas zniżki.
I tak, spotkania pucharowe kosztują 45zł za dwie sesje, oraz stała zniżka za okazaniem karty członkowskiej z naklejonym logiem naszej kawiarni (karty nabywamy w hali gokartowej, jednorazowy koszt 10 zł, naklejki dostępne u mnie) 25 zł za sesje.
Dodatkowo na rundach proponuje zrzutkę po 10 zł do skarbonki, powstanie nam z tego fundusz na puchary i imprezę na koniec sezonu.
Rozpoczynamy nasz puchar gokartowy.
10 rund, jedna w miesiącu, zaczynając od września. Wakacyjne miesiące odpuszczamy.
Dla każdej rundy utworzę na grupie wydarzenie i proszę osoby zainteresowane o zaznaczenie udziału.
Reguły.
Na każdym spotkaniu jeździmy po dwie 8 minutowe sesje, pierwsza treningowa druga na wynik (było takie pytanie i tak, jeśli w sesji treningowej zawodnik uzyska lepszy czas to on będzie brany pod uwagę)
Jeśli na danej rundzie będzie więcej niż 6 osób to dzielimy się na dwie grupy i do drugiej sesji dobieramy zawodników według czasów uzyskanych w sesji treningowej.
Punktacja:
Tutaj mam dwa pomysły.
Punktacja od 10-1 lub punktacja zależna od ilości uczestników na danej rundzie (ilu uczestników tyle punktów za pierwsze miejsce)
Jako że każdemu czy każdej z nas może coś wypaść, i z tego powodu może nie zaliczyć którejś rundy, do klasyfikacji generalnej bierzemy 8 najlepszych wyników.
Koszta
Normalny koszt 8 minutowego przejazdu na tym obiekcie to 30zł, udało mi się wynegocjować dla nas zniżki.
I tak, spotkania pucharowe kosztują 45zł za dwie sesje, oraz stała zniżka za okazaniem karty członkowskiej z naklejonym logiem naszej kawiarni (karty nabywamy w hali gokartowej, jednorazowy koszt 10 zł, naklejki dostępne u mnie) 25 zł za sesje.
Dodatkowo na rundach proponuje zrzutkę po 10 zł do skarbonki, powstanie nam z tego fundusz na puchary i imprezę na koniec sezonu.
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Czyli w praktyce bez treninguNa każdym spotkaniu jeździmy po dwie 8 minutowe sesje, pierwsza treningowa druga na wynik (było takie pytanie i tak, jeśli w sesji treningowej zawodnik uzyska lepszy czas to on będzie brany pod uwagę)

Na grupie fb mamy już zapisane 15 osób, jesli jeszcze ktoś chce dołączyć to zapraszamy. Dla każdej rundy jest tam utworzone wydarzenie.
https://www.facebook.com/groups/mx5krk/
Proponuje wcześniejsze spotkania u Nas w kawiarni tak 18-19 bądź dołączenie do grupy już na miejscu 20:45.
https://www.facebook.com/groups/mx5krk/
Proponuje wcześniejsze spotkania u Nas w kawiarni tak 18-19 bądź dołączenie do grupy już na miejscu 20:45.
byłem dziś na ciachu w drodze z zakopanego na lotnisko. polecam ciastko bounty, choć może nie w połączeniu z czekoladą na gorąco, która mimo, że sama w sobie odpowiednio słodka, to razem z ciachem już tworzy mieszankę mocno usypiającą
gdyby ktoś jednak taki zestaw sobie zaserwował, to proponuję przekonać drugą połówkę do zamówienia jednej z herbat, doskonale spłukują ten cukier, choć głupio tak porządne herbaty sprowadzać tylko do takiej funkcji.
pepegi
jakbyście kiedyś zmieniali wystrój, to chętnie odkupie te lampy nad kanapami

gdyby ktoś jednak taki zestaw sobie zaserwował, to proponuję przekonać drugą połówkę do zamówienia jednej z herbat, doskonale spłukują ten cukier, choć głupio tak porządne herbaty sprowadzać tylko do takiej funkcji.
pepegi

miata lov!
Dziękujemy bardzo za odwiedziny i pochlebną opinię. A następnym razem kolega się zapowie bo możliwe że się mineliśmy, o ktorej byłeś?matpilch pisze:byłem dziś na ciachu w drodze z zakopanego na lotnisko. polecam ciastko bounty, choć może nie w połączeniu z czekoladą na gorąco, która mimo, że sama w sobie odpowiednio słodka, to razem z ciachem już tworzy mieszankę mocno usypiającą![]()
pepegi![]()
- Berger
- Model: ND
- Wersja: 2.0 Homura
- Kontakt:
Witam 
Jako że już za niedługo wylatuje z kraju, chciałym zaprosić wszystkich chętnych na pożegnalne ciasto w White Dog Cafe w Skawinie w czwartek 21 września
Tak więc otwieram listę i zapraszam wszystkich
1.Berger
2...
Pozdrawiam!

Jako że już za niedługo wylatuje z kraju, chciałym zaprosić wszystkich chętnych na pożegnalne ciasto w White Dog Cafe w Skawinie w czwartek 21 września

Tak więc otwieram listę i zapraszam wszystkich

1.Berger
2...
Pozdrawiam!
- Aero50
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 90' 1.6
Spotkania się odbywają, tylko część wątku przeniosła się do tego tematu viewtopic.php?f=20&t=25518
a najwięcej dowiesz się na krakowskiej grupie fb co, gdzie i kiedy
a najwięcej dowiesz się na krakowskiej grupie fb co, gdzie i kiedy