[Warszawa] piaskowanie i malowanie felg
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
czy ktos z Was ostatnio moze regenerowal swoje alufelgi? potrzebuje dobrego zakladu w wawie lub okolicach. cena nie gra istotnej roli wazne zeby bylo dobrze zrobione.
Ostatnio zmieniony 03 sie 2010, 22:58 przez Karolina, łącznie zmieniany 1 raz.
-
do piaskowania ja będę oddawał prawdopodobnie do swojego znajomego, malowania musiałbyś poszukać wtedy sobie we własnym zakresie bo ja mam stalówki na zimę to będę próbował własnymi siłami 

DIAGNOSTYKA GRUPY VAG CHIP-TUNING EDC 15 16 17, MONTAŻ ZABEZPIECZEŃ ANTYKRADZIEŻOWYCH, kodowanie kluczy i komfortu, domykanie szyb, diagnostyka VAG - błędy, logi, naprawy, turbosprężarki - mieszki, TUNING
Serdecznie polecam [URL=http://regeneracjafelg.waw.pl/]TĄ[/URL] firmę - robią, dobrze, szybko i tanio. Jeszcze nie spotkałem się ze złymi opiniami na temat ich roboty, a sam też prostowałem u nich jedną felgę i zostało to zrobione wzorowo.
- brozyn89
- Donator
- Kontakt:
Cientki pisze:Nie wiem jak felgi ale ja oddawalem tu do piaskowania i malowania proszkowego rame i ladne zrobili.
http://renowacjafelg.pl/
w 10000000% NIE polecam zakladu! czekalem 8 dni az sie okresla za ile mi zrobia felgi po czym krzykneli za renowacje 1200zł.... :neutral: a mialem je zrobic do XX lecia

Złotem je chciałeś malować?

Łoś
zdecydowanie polecam ta firme http://regeneracjafelg.waw.pl/ robilem tam swoje, czas pracy 3 dni robocze ceny jak na stronie. za 4 renowacje, 2 prostowania, demontaz i montaz z wywazeniem zaplacilem niecale 500. i na pewno zdaza na xx-lecie.
jak trzeba rozkrecac to nie wiem ile Ci powiedza. pewnie drozej niz za monolityczne ale nie sadze ze az 1200!!! i spytaj jak terminy bo musze oddac tam drugie felgi od jeep'a.
byla mx-5 turbo
jest foka rs
miata jeszcze bedzie:)
jest foka rs
Dodam do swojej wypowiedzi w temacie, że jakiś miesiąc temu w polecanej przez siebie firmie przeprowadzałem renowację Miatowych Enkei - kolejny raz jestem bardzo zadowolony z zakładu.
P.S. - Mnie za wyprostowanie dwóch Enkei, wypiaskowanie czterech, pomalowanie czterech, demontaż i montaż skasowali 440zł jeśli dobrze pamiętam
P.S. - Mnie za wyprostowanie dwóch Enkei, wypiaskowanie czterech, pomalowanie czterech, demontaż i montaż skasowali 440zł jeśli dobrze pamiętam
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 12:51 przez Wroniasty, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta polecana firma z marek to 60zl za felge za piaskowanie z dwoch stron, i w srodku (tam gdzie osadzona jest stopka opony), oraz malowanie calosci? Czy tylko za front?
Bo w lublinie najtaniej to:
piaskowanie 20zl za strone
malowanie proszkowe 40zl za felge 14', i bardzo uboga paleta barw.
Bo w lublinie najtaniej to:
piaskowanie 20zl za strone
malowanie proszkowe 40zl za felge 14', i bardzo uboga paleta barw.
czyszcza cale felgi i na kolor jaki wybierzesz robia front i boki felgi a wnetrze na czarno. tak mi zrobili jeden komplet i jestem zadowolony bo nie widac brudu od srodka. w pt oddalem drugi koplet terenowych 16' i odbieram we wtorek wiec dam znac jak zrobia. cena za ten komplet to 260pln.
byla mx-5 turbo
jest foka rs
jest foka rs
- brozyn89
- Donator
- Kontakt:
hm ja to naprawde mam niefart.W tym zakladzie felg mi tez jednak nie zrobia bo okazalo sie ze sa skrecane "jednorazowo" zeby rozdzielic rant od srodka trzeb diaxem przeciac sruby i wstawic nowe. Nie odpuszcze im! w zime zrobie to sam i oddam juz rozkrecone do regeneracji
zaklad ogolnie polecam bo wyprostowali mi felgi i doradzili co i jak zrobic.

- brozyn89
- Donator
- Kontakt:
Pamietam nasza rozmowe o Twoich felgach i ich renowacji, powiedzialem Ci wtedy ze sporo zaplaciles.Ale Tobie przynajmniej je zrobili a ja sie bede bujal do zimy
p.s dzisiaj przeprowadzilem sam szybka renowacje i to nie za 900 zł tylko za 19.99
szybki sprej psik psik i felga czarna hehe amatorka ale do zimy tak musi byc.

p.s dzisiaj przeprowadzilem sam szybka renowacje i to nie za 900 zł tylko za 19.99

szybki sprej psik psik i felga czarna hehe amatorka ale do zimy tak musi byc.
- majk
- Model: NB FL
- Wersja: 1.6 Turbo
A ja z kolei szukam jakiegoś zakładu w okolicach Warszawy, który podjąłby się renowacji klasycznych BBSów(nieskręcanych) z polerką rantu, ktoś coś gdzieś kojarzy?
Była: MX-5 NA 1992
Była: MX-5 NBFL 2002
Była: MX-5 NB 1999
Była: MX-5 NA 1.8T 1994
Była: MX-5 ND RF 2017
Była: MX-5 NA 1.6 1996
Jest: MX-5 NBFL 2001 1.6T
Była: MX-5 NBFL 2002
Była: MX-5 NB 1999
Była: MX-5 NA 1.8T 1994
Była: MX-5 ND RF 2017
Była: MX-5 NA 1.6 1996