[Warszawa] Renowacja plastików
lakierowania / polerowania plastikowych elementow
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
- brozyn89
- Donator
- Kontakt:
Siema, szukam jakiegos zakladu ktory zregenerowal by moje plastikowe dekielki na felgi.Felunek oddany do renowacji ale niestety plastikow nie regeneruja. jakies pomysły?
Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 17:37 przez majkel, łącznie zmieniany 1 raz.
Osobiście nie korzystałem, ale dostałem kiedyś w myjni na Hery namiar na firmę zajmującą się wgnieceniami lakieru i naprawą plastikowych elementów wnętrza (łatają dziury, pęknięcia etc). Mieszczą się o ile pamiętam w Łomiankach, tel 782-57-47.
Może tego typu usługi też świadczą...
Pozdr
eM
Może tego typu usługi też świadczą...
Pozdr
eM
A znacie jakąś firmę, która zajmuje się metalizowaniem plastików
Tak, by wyglądały, jak chromowane elementy

Tak, by wyglądały, jak chromowane elementy

516 566 767
Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po polsku.
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Nie bijcie za tę archeologię, ale mam do polakierowania na czarno sprężyny bagażnika i dolne rozpórki. Rozpórki wymagają też piaskowania. Do tego dekielki na dość niestandardowy kolor. Chcę to mieć porządnie zrobione - spray w garażu odpada. Gdzie to oddać w Warszawie?
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Kupiłem od Emixfajfa, podobno wybijają zęby, ale są niebieskie. Jak będą działać prawidłowo, to w sumie dam je do przemalowania razem z dekielkami i rozpórkami. Ale wolałbym to załatwić kompleksowo, za jednym zamachem, w jednym miejscu. No chyba, że tak się nie da, to wtedy kupię sprężyny w Carspeedzie, a te puszczę komuś, kto ma Anniversary ze spojlerem.DEXTER pisze:A kupiłeś te druty do bagażnika? Bo one są fabrycznie czarne...