Nowy pisze:Bardzo fajne wykonanie, gratuluję! Możesz śmiało rozpocząć rozsyłanie po zainteresowanych osobach.
Dzięki za słowa uznania

Starałem się

a praca nie była najłatwiejsza, zwłaszcza, że nie mam żadnego profesjonalnego programu graficznego i nie umiem zmieniać zdjęć w krzywe

No ale cóż, warto było

Efekt mi się "w miarę" podoba, mam nadzieję, że również i Wam się spodoba
Najbardziej jednak z całej ulotki podoba mi się tłumaczenie, które jest po prostu ŚWIETNE!!!
Zgodnie z polskim prawem

wszystkie prawa intelektualne do tłumaczonej ulotki są własnością Mazda Motors (Deutschland) GmbH. Ulotka będzie dostępna tylko dla nas, wszystkich znajomych z forum mx-5.pl i będzie rozsyłana przeze mnie na maile osób zainteresowanych. Nie mogę jej wrzucić na forum jako plik do download'u, ponieważ do forum ma się również dostęp z zewnątrz i ulotka mogłaby się dostać w niepowołane ręce a przecież tego byśmy nie chcieli

Ma ona jedynie charakter informacyjny, stworzony przez Pasjonatów dla Pasjonatów

Nie jest to komercyjna ulotka firmy Mazda i za taką ulotkę nie należy jej uważać
Zatem, Koleżanki i Koledzy, zainteresowani otrzymaniem przetłumaczonej na PL, nieoficjalnej broszurki MX-5 Miracle, zapraszam do przesyłania mi na PW Waszych maili.
Wieczorem, gdy wrócę do domu z przyjemnością Wam ją podeślę
Pozdrawiam
tedek

Don't look to the eyes of a stranger, don't look through the eyes of a fool, don't look to the eyes of a stranger, somebody's watching when the light goes down ]:->
http://mx-5.pl/viewtopic.php?p=39847&sid=e0de7fcc500695cc45a6e4ad62f0b87f#39847