Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: Inny
- Kontakt:
pomóż mi sprzedać szybko TT, to jeszcze szybciej dołączę do miatowiczów 

bezdaszniki: Audi 80 Cabriotel 2.0 '94 - sold | Audi TT Roadster 1.8T '02 - sold | Porsche Boxster 2.7 '02 - sold | Mazda MX-5 1.8T '91 - sold | MSM '04 - sold
inne czasoumilacze: Mini JCW '03 - sold | Evo 9 '08 - sold | S3 '16 - in | Cayman S '06 - in
inne czasoumilacze: Mini JCW '03 - sold | Evo 9 '08 - sold | S3 '16 - in | Cayman S '06 - in
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
ravestation pisze:pomóż mi sprzedać szybko TT, to jeszcze szybciej dołączę do miatowiczów
Zagadaj tutaj, moze ktos sie zamieni hehe yanik ma focha na swojego turbolota, moze pojdzie na to

-
Witam Panowie Wojtek sie klania z tej strony. Od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem mx-5 Jest to moje drugie autko wiec mam zamiar je wypiescic i uzywac tylko w weekendy
Z gory dziekuje za wszelka pomoc i sam sluze pomoca.

Flex_luger pisze:Witam Panowie Wojtek sie klania z tej strony. Od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem mx-5 Jest to moje drugie autko wiec mam zamiar je wypiescic i uzywac tylko w weekendyZ gory dziekuje za wszelka pomoc i sam sluze pomoca.
Gratulacje! No to czekamy na przedstawienie w dziale "Nasze samochody"

Don't look to the eyes of a stranger, don't look through the eyes of a fool, don't look to the eyes of a stranger, somebody's watching when the light goes down ]:->
http://mx-5.pl/viewtopic.php?p=39847&sid=e0de7fcc500695cc45a6e4ad62f0b87f#39847
-
- Model: Inny
- Kontakt:
wszyscy z regionu kupują miaty 

bezdaszniki: Audi 80 Cabriotel 2.0 '94 - sold | Audi TT Roadster 1.8T '02 - sold | Porsche Boxster 2.7 '02 - sold | Mazda MX-5 1.8T '91 - sold | MSM '04 - sold
-
Ale wtopa
Panie witam na pierwszym miejscu a dopiero potem sa Panowie.Tak wiec jeszcze raz Witam wszystkie Niewiasty i Kawalerow.

Flex_luger pisze:Ale wtopa Panie witam na pierwszym miejscu a dopiero potem sa Panowie.Tak wiec jeszcze raz Witam wszystkie Niewiasty i Kawalerow.
Hyhyhy dobre

A żonaci panowie niech czują sie niepowitani hehehehe
Flex_luger, nie panikuj ja tak sobie milusio żartuję

Jest ryzyko - jest przyjemność
Witam wszystkich serdecznie!
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 która była do wygrania w plebiscycie Auto Lider 2008 (http://www.autolider2008.pl/index.html)
Postaram się zjawić na jakimś spotkaniu klubowym które będzie się odbywać w okolicy Krakowa, żeby przywitać się ze wszystkimi na żywo.
Pozdrawiam
Kulkas
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 która była do wygrania w plebiscycie Auto Lider 2008 (http://www.autolider2008.pl/index.html)

Postaram się zjawić na jakimś spotkaniu klubowym które będzie się odbywać w okolicy Krakowa, żeby przywitać się ze wszystkimi na żywo.
Pozdrawiam
Kulkas
kulkas pisze:Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 która była do wygrania w plebiscycie Auto Lider 2008 (http://www.autolider2008.pl/index.html)![]()
O Panie... gratulacje!!!

Don't look to the eyes of a stranger, don't look through the eyes of a fool, don't look to the eyes of a stranger, somebody's watching when the light goes down ]:->
-
Witam wszystkich,
Trochę czytam, ale coraz bardziej chcę
Może wiosna 2010 będzie dobry terminem
pozdrawiam maniaków MX-5 ..
Trochę czytam, ale coraz bardziej chcę

Może wiosna 2010 będzie dobry terminem

pozdrawiam maniaków MX-5 ..
Witajcie!
Jestem najnowszym zarejestrowanym przypadkiem entuzjastów mx-5
Mam jednak nadzieję, że niedługo zmienię swój status na "szczęśliwy kierowca tego cuda!"
Nazywam się Dorota, studiowałam i pracuję w Warszawie...
Prawdopodobnie już niebawem spotkamy się oko w oko - na zbliżającym się zlocie.
Do zobaczenia więc!
Jestem najnowszym zarejestrowanym przypadkiem entuzjastów mx-5

Mam jednak nadzieję, że niedługo zmienię swój status na "szczęśliwy kierowca tego cuda!"
Nazywam się Dorota, studiowałam i pracuję w Warszawie...
Prawdopodobnie już niebawem spotkamy się oko w oko - na zbliżającym się zlocie.
Do zobaczenia więc!
Witaj Doroto!
Gratuluję wyboru samochodu i życzę powodzenia w poszukiwaniach.
PS - Ładny avatar!
Gratuluję wyboru samochodu i życzę powodzenia w poszukiwaniach.
PS - Ładny avatar!

Tym latam dla przyjemności: Saab_olot 9-3 2.0T Maptun (240PS i 355Nm, FWD)
Tym gościnnie: MB E500 4matic (V8, 388KM i 530Nm, 4x4)
A tym za karę: VW Polo 1.4 (90KM i kilka Nm, FWD)
- Ja_Misiek!
- Model: NB MSM
Witamy Witamy i do powiększania wiedzy zapraszamy.. 

Witam,chciałbym sie przedstawić.
Mam na imie Paweł lat 46 ,mieszkam w Nowym Sączu.
Tutejsze forum odwiedzam od 4 miesięcy w poszukiwaniu mazdy na letnie przejażdżki,mam nadzieje że coś fajnego trafie.
W tej chwili jeżdże saabem 900ng,i smartem 800 cdi.
Mam na imie Paweł lat 46 ,mieszkam w Nowym Sączu.
Tutejsze forum odwiedzam od 4 miesięcy w poszukiwaniu mazdy na letnie przejażdżki,mam nadzieje że coś fajnego trafie.
W tej chwili jeżdże saabem 900ng,i smartem 800 cdi.
Witaj Pawle!
Życzę owocnych poszukiwań i wielu kilometrów w pełnym słońcu, jak już znajdziesz swą nową "wybrankę"
Dobry wybór!
Życzę owocnych poszukiwań i wielu kilometrów w pełnym słońcu, jak już znajdziesz swą nową "wybrankę"

daro64 pisze:W tej chwili jeżdże saabem 900ng
Dobry wybór!

Witam forumowiczów.
Jeszcze nie miałem okazji się przywitać, ale lepiej późno niż wcale.
Michał, 20 lat. Na szczęście jeszcze kawaler, dlatego mogę zaszaleć.
Planuję zakup samochodu, jest to trochę śmieszne ale mam dylemat między fajnym a wydajnym. ^^
Mam nadzieję, że zostanę tutaj w całości przekabacony na MX-5.
Pozdrawiam.
Jeszcze nie miałem okazji się przywitać, ale lepiej późno niż wcale.
Michał, 20 lat. Na szczęście jeszcze kawaler, dlatego mogę zaszaleć.

Planuję zakup samochodu, jest to trochę śmieszne ale mam dylemat między fajnym a wydajnym. ^^
Mam nadzieję, że zostanę tutaj w całości przekabacony na MX-5.
Pozdrawiam.
Witaj Nagash!
No w tym wieku to nawet nie myśl o zakładaniu rodziny
No chyba, że znajdziesz bogatą partnerkę -wtedy ok, bo przynajmniej będziesz miał za co szaleć!
Oczywiście nie mówię tego z własnego doświadczenia, tak wyczytałem w necie...
Myślę, że lepiej trafić nie mogłeś...
Nagash pisze:Na szczęście jeszcze kawaler, dlatego mogę zaszaleć.
No w tym wieku to nawet nie myśl o zakładaniu rodziny

Nagash pisze:Planuję zakup samochodu, jest to trochę śmieszne ale mam dylemat między fajnym a wydajnym.

Nagash pisze:Mam nadzieję, że zostanę tutaj w całości przekabacony na MX-5.
Myślę, że lepiej trafić nie mogłeś...

Witam.
Od niedawna (czyt. 2 miesięcy) jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy mx-5 NB. Nie ukrywam, iż jest to ziszczenie jednego z moich marzeń, a opłacone dość długim i ciężkim "odkładaniem grosza". ; ) Zapewne jestem jednym z najmłodszych posiadaczy owego środka transportu (nie powinienem użyć tego zwrotu odnosząc się do tego samochodu) ale już teraz wiem, że bede nim jeździł, aż któreś z nas wyzionie ducha : ) Często tu zaglądam, a dziś jakoś mnie sumienie ugryzło żeby się zarejestrować. : )
Pozdrawiam wszystkich entuzjastów, którzy podchodzą do mx-5 z sercem.
@callum póki co się powstrzymam : )
Od niedawna (czyt. 2 miesięcy) jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy mx-5 NB. Nie ukrywam, iż jest to ziszczenie jednego z moich marzeń, a opłacone dość długim i ciężkim "odkładaniem grosza". ; ) Zapewne jestem jednym z najmłodszych posiadaczy owego środka transportu (nie powinienem użyć tego zwrotu odnosząc się do tego samochodu) ale już teraz wiem, że bede nim jeździł, aż któreś z nas wyzionie ducha : ) Często tu zaglądam, a dziś jakoś mnie sumienie ugryzło żeby się zarejestrować. : )
Pozdrawiam wszystkich entuzjastów, którzy podchodzą do mx-5 z sercem.
@callum póki co się powstrzymam : )
Ostatnio zmieniony 12 sie 2009, 21:27 przez drayn, łącznie zmieniany 1 raz.
drayn, witaj w kręgu maniaków
Dużo radości z madzi życzę. Wrzuciłeś już jej fotki? 

"Race car driving is like sex: all men think they're good at it" - Jay Leno
"I love work; it fascinates me; I can sit and watch it for hours." - O. Wilde
"I love work; it fascinates me; I can sit and watch it for hours." - O. Wilde
Witam, panowie parę postów wyżej (nick Nagash) to ja.
Stwierdziłem, że beznadziejnie jest używać internetowego nicku.
Mam tu na myśli przyszłość, zloty, itd. ^^
Także Mumin
, a Nagash
W profilu nie ma opcji usunięcia konta/zmiany nicku.
Mam nadzieję, że jakiś admin zauważy mój post i o ile to możliwe usunie użytkownika Nagash.
Sorry za zaśmiecanie i jeszcze raz pozdrawiam. ^^
Stwierdziłem, że beznadziejnie jest używać internetowego nicku.
Mam tu na myśli przyszłość, zloty, itd. ^^
Także Mumin

W profilu nie ma opcji usunięcia konta/zmiany nicku.
Mam nadzieję, że jakiś admin zauważy mój post i o ile to możliwe usunie użytkownika Nagash.
Sorry za zaśmiecanie i jeszcze raz pozdrawiam. ^^
-
Witam wszystkich..MX5 mam od dwóch miesięcy...do tej pory na budziku pojawiło się 5000km...jest zajefajna...pozdrawiam wszystkich
spleśniały ser...stare wino...samochód bez dachu...kryzys dopadł mnie...
Witam, i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Michał i od prawie dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem nbfl. w kolorze Emerald Mica, która codziennie nocuje w Piasecznie pod WaWą.
Część z was miałem okazję już poznać na jednym ze zlotów pod palmą w Warszawie i na Wróbu II w Ułęży (gdzie gościnnie mogłem zrobić jedną rundkę
).
Kolejnych klubowiczów mam nadzieję poznać na zlocie Mazdaspeed w sobotę, choć właśnie wyczytałem, że wjechać mi się tam bez wcześniejszego zapisu nie uda.
Może, chociaż bez samochodu będzie można wejść…
Jeszcze raz pozdrawiam,
Michał
Mam na imię Michał i od prawie dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem nbfl. w kolorze Emerald Mica, która codziennie nocuje w Piasecznie pod WaWą.
Część z was miałem okazję już poznać na jednym ze zlotów pod palmą w Warszawie i na Wróbu II w Ułęży (gdzie gościnnie mogłem zrobić jedną rundkę

Kolejnych klubowiczów mam nadzieję poznać na zlocie Mazdaspeed w sobotę, choć właśnie wyczytałem, że wjechać mi się tam bez wcześniejszego zapisu nie uda.
Może, chociaż bez samochodu będzie można wejść…
Jeszcze raz pozdrawiam,
Michał
-
Ja też witam forumowiczów. Moją piękną Mazdę z 98r. nabyłem na początku czerwca. Niedługo zamierzam pokazać zdjęcia. Troszeczkę porysowana i poobijana (początkowo w niezbyt ciekawym stanie), aczkolwiek pierwsze prace w celu przywrócenia jej świetności już zostały wykonane. Pomimo to (a co warte uwagi), mechanicznie wszystko w najlepszym stanie. Najważniejsze że mogę należeć do zacnego grona posiadaczy mx-5 za niewielkie pieniądze