Tow Hooks Made in Poland - ostatnia sztuka!!!
NA, NB, NBFL
Moderator: Moderatorzy
Musi zrobić fotkę ktoś kto założył bo ja swoje mam niepomalowane i nie założone.
Siema,
Ponoć zostanie wykonanych jeszcze 10 sztuk, można zatem zamówić komplet: przód + tył do NB w kolorze czarnym?
Ponoć zostanie wykonanych jeszcze 10 sztuk, można zatem zamówić komplet: przód + tył do NB w kolorze czarnym?
Mazda MX-5 NB '99 1,8 benzyna 140KM
Ford Focus MK1 '99 1,6 benzyna 101KM
Będą tylko problem jest z naterialem. Czekamy 

A w jakiej cenie był komplet: przód + tył do NB w kolorze czarnym?
Info nie ma w pierwszym poście, pewnie dlatego, że chwilowo brak tow hook'ów.
Info nie ma w pierwszym poście, pewnie dlatego, że chwilowo brak tow hook'ów.
Wszystko zależy w jakiej cenie będzie materiał. Będę je miał to dam znać.
Ze względu na pytania czy tow hooki jeszcze będą, udało się wyciąć kilka dodatkowych kompletów. W przyszłym tygodniu dam je do proszku. Będą w kolorach czerwonym, czarnym i może kilka w samym podkładzie. W zestawie jak poprzednio wszystkie śrubki potrzebne do montażu.
Coś wiadomo?
Nadal jestem zainteresowany kompletem do NB przed liftingiem...
Piona!
Nadal jestem zainteresowany kompletem do NB przed liftingiem...
Piona!
Są w malowaniu. Miały być w zeszłym tygodniu ale coś się przeciąga. Mam nadzieję że w tym tygodniu je odbiorę.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
-
- Model: NB FL
- Wersja: stock
Witam. Czy tow hooki beda jeszcze dostępne? Jestem chetny na jakikolwiek haczyk do NBFL. 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam
Lemon!
Lemon!
Patrz post wyżej 

Lemoniasty pisze:Witam. Czy tow hooki beda jeszcze dostępne? Jestem chetny na jakikolwiek haczyk do NBFL.
Mam dwie sztuki wolne z poprzedniej partii.
Jak jesteś zainteresowany, zapraszam

Pozdrawiam,
GRAJEK
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Było kilka zapytań o tow hooki, więc zrobiłem ostatnią partię tow hooków. Więcej się w to bawił nie będę, mam już dość współpracy z aktualnymi zaprzyjaźnionymi wykonawcami, ale o tym dalej.
Na sprzedaż 10 kompletów (2 szt tj. jeden komplet). W zestawie wszystkie potrzebne śruby do montażu. Tow hooki pasują do NA, NB, NBFL.
- 4 komplety tow hooków czerwonych(8 sztuk)

Cena za komplet czerwonych 130 zł + koszt wysyłki, jedna sztuka: 70 zł + koszt wysyłki.
- 1 komplet tow hooków czarnych(2 sztuki) i jeden tow hook pomarańczowy

Cena za komplet czerwonych 130 zł + koszt wysyłki, jedna sztuka: 70 zł + koszt wysyłki.
Dalej nie jest już tak kolorowo
Posiadam 3 komplety tow hooków czarnych(6 sztuk), i 3 sztuki tow hooków pomarańczowych.
Problem z tymi tow hookami jest taki, że malarnia powiesiła je za to duże ucho i jest skaza. Dali mi w związku z tym upust na nie i trochę proszku aby domowymi sposobami zniwelować "uszkodzenia". Skaza jest większa lub mniejsza, nie ma reguły. Tow hooki wyglądają jak na zdjęciach poniżej:

Po wypiaskowaniu i ponownym malowaniu problem zniknie. Ewentualnie można je zmatować drobnym papierem ściernym i psiknąć sprayem w dowolny kolor.
Cena za taki komplet 110 zł + koszt wysyłki, jedna sztuka 55 zł + koszt wysyłki.
Na sprzedaż 10 kompletów (2 szt tj. jeden komplet). W zestawie wszystkie potrzebne śruby do montażu. Tow hooki pasują do NA, NB, NBFL.
- 4 komplety tow hooków czerwonych(8 sztuk)

- 1 komplet tow hooków czarnych(2 sztuki) i jeden tow hook pomarańczowy

Dalej nie jest już tak kolorowo

Posiadam 3 komplety tow hooków czarnych(6 sztuk), i 3 sztuki tow hooków pomarańczowych.
Problem z tymi tow hookami jest taki, że malarnia powiesiła je za to duże ucho i jest skaza. Dali mi w związku z tym upust na nie i trochę proszku aby domowymi sposobami zniwelować "uszkodzenia". Skaza jest większa lub mniejsza, nie ma reguły. Tow hooki wyglądają jak na zdjęciach poniżej:

Po wypiaskowaniu i ponownym malowaniu problem zniknie. Ewentualnie można je zmatować drobnym papierem ściernym i psiknąć sprayem w dowolny kolor.
Cena za taki komplet 110 zł + koszt wysyłki, jedna sztuka 55 zł + koszt wysyłki.
Ok. Wieczorem dostaniecie PW bo właśnie jestem w drodze do muzeum kolejki miniaturowej 

-
- Wersja: stock
Wezme jeden czarny.
Pozdrawiam
Lemon!
Lemon!
- B4rtosh
- Wersja: Impuls
Wezmę dwa ferelne czarne.
Mazda MX-5 Impuls 1,6 - IN
BMW E91 3.0 - IN
Mitsubishi Colt CZ3 1,3 - SOLD
Mercedes Benz W123 Coupe 2,8C - SOLD
Alfa Romeo 156TI 1,9 JTD 16V - SOLD
BMW E28 2,8 - SOLD
VW 1302 1,3 - SOLD
BMW E91 3.0 - IN
Mitsubishi Colt CZ3 1,3 - SOLD
Mercedes Benz W123 Coupe 2,8C - SOLD
Alfa Romeo 156TI 1,9 JTD 16V - SOLD
BMW E28 2,8 - SOLD
VW 1302 1,3 - SOLD
Danillo, Husky, b4rtosh, mkr - wasze tow hooki zostały wysłane, spodziewajcie się sms z kodem odbioru 
Sadi, jeżeli felerne się nie sprzedadzą to polecą jeszcze raz do proszku wraz z gratami, które będę dawał w przyszłym miesiącu i ich cena wróci do normy. Dostałem na nie upust na ponowne malowanie więc tak sprzedaję. Produkcja jest non profit, dokładał nie będę

Sadi, jeżeli felerne się nie sprzedadzą to polecą jeszcze raz do proszku wraz z gratami, które będę dawał w przyszłym miesiącu i ich cena wróci do normy. Dostałem na nie upust na ponowne malowanie więc tak sprzedaję. Produkcja jest non profit, dokładał nie będę

Jak chcesz kupić taniej to tylko teraz jest taka okazja 

Siema!
Jest jeszcze komplet czerwonych, bez skazy w kolorze czerwonym i czarnym? Jeszcze nie wiem, który bym wolał.
Pasują na przód i tył do Miaty NB przed liftinigiem?
Jest jeszcze komplet czerwonych, bez skazy w kolorze czerwonym i czarnym? Jeszcze nie wiem, który bym wolał.

Pasują na przód i tył do Miaty NB przed liftinigiem?
Mam 3 komplety czerwonych i jeden czarnych bez skazy.
Up. Zostało jeszcze kilka 

Mam, w Poznaniu nie będę.
Zostało ostatnie 5 sztuk tow hooków.
Dwa czerwone - 120
Jeden pomarańczowy - 60
Dwa czarne ze skazą - 100